- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.861
teşekkürler şekerim bu benim de ilk anneler günüm olacak çok güzelll bişey==)
aa tavşan mı oyy çok tatlı oluyorlar onlar ya ünv.dedeyken bende almiştim yurtta bakıyordum hehehhe=)
aaa oya da emine de bizi iyice sattı ama yaaaaaaa başka topiklere mi takılıyorlar yoksa=))))))))))
ders çalışıyodum.gelip bakayım dedim takımın tek hemşiresi olarak .bi sürpriz varmı diye ama yokneyse bugün ugramam artıkın herkes kendine iyi baksın.yada naparsanız yapın işte ben çıkıyom iyi günler
ben olsam aldırmazdım aslında üzülüyorum hayvanlar için önümde serbest kalmak için çırpınırlarken görüncee... bi de öldüler mi çok üzülüyorumm :105:
senin boyun kaç ki canım 50yi napcaksınn...
ayşecim naber canım napiyorsun???
ama sen neden böyle yapıyorsun kiii yarın kutlayacaktım ben anneler günüyle birliktee :26:
166-168 arası cnm farklı cıkıyor her yerde :)
yaa ben de bir saat uyuyim diye uzandım artık ne kadar uykusuz ve yorgunsam bu saate kadar uyumuşum bütün işlerim de yarına kaldı iyi mi :26: kalmayaydı iyiydi...
neyse ben bir geçmiş yapıyımben uyurken neler konuşulmuş bakiyim
bence fena değil sadece öğle bir elma çok azz o kadar....
Bugün irademm ciddi anlamda zorlandı ama günün sonunda yapabildiğimi başardığımı gördüümm...
yanımda N**** (Siyahi) tutku yediler iştahla ben elma yerken
yanımda gofret yedilerrr
yanımda dondurma yedilerr bol çikolata kaplı olanlarıdan
içim gittiiiii gittiiiiii sonra gittiiiiii yani ...
telafi günüm olmasa birer parça alabilirdimm :26: ama tuttumm kendimi
neyse ki bugünü temiz temiz bitirdimmm...
yalnız bugünlerde çok sık yaşıyorum bu sıkıntıları korkuyorum :18:
ammaa lakin beni mutlu edenn güzel şeyler de olduu 4 ayrı arkadaşıım bana ayrı ayrı sen çok zayıfladın inceldin dedileeerr nasıl bir mutluluk nasıl bir mutluluk anlatamammm:79::87: :118::119::124:
bi de soruyolar ne kadar verdin falan söylüyorum 10 kilo kadar... kaç kilo daha vereceksin ? diyorum 10 kilo kadarr diyolarkiii aaaa sen naptın bir deri bir kemik kalcan kızzz verme o kadarneyse bir 65i görüyim nasıl görünüyorum bakıyım ona göre karar vercem daha fazla veriyim miiii vermiyim miiii ...
ben hiç 65 olmadım da bilmiyom kii nasıl oluyom :26:
cimbom galatasaray galatasaray ŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOONN
ay bende öyle uyuyabilsem keşke deliksiz uyuyamıyorum hiç
canım dün bir türlü denk gelmedi öyle atıştırmalarla geçti
süper tebrik ederim canım
canım kıskanıyorlardır seni onlar boşver dinleme onları
bu hafta sayım benim başka izin isteyen varmı
hemşireler haftası ,anneler günü..
neyse görev kutsaldır yaparım artıkın .........................
hatta sabah ve akşam yer degiştirmelibenim menülerde ama olmuyo sabah çok güzel yiyorum yani çok saglıklı ve zorlanmıyorum .ama akşam şeytan beynimin içinde diyet lafını nereye sokuyo bilmiyorum..
bu hafta sayım benim başka izin isteyen varmı
hemşireler haftası ,anneler günü..
neyse görev kutsaldır yaparım artıkın .........................
hatta sabah ve akşam yer degiştirmelibenim menülerde ama olmuyo sabah çok güzel yiyorum yani çok saglıklı ve zorlanmıyorum .ama akşam şeytan beynimin içinde diyet lafını nereye sokuyo bilmiyorum..
ay ay ay biri bize gönülmü koyarmış.kıyamam benders çalışıyodum.gelip bakayım dedim takımın tek hemşiresi olarak .bi sürpriz varmı diye ama yokneyse bugün ugramam artıkın herkes kendine iyi baksın.yada naparsanız yapın işte ben çıkıyom iyi günler
evde mi beslicekben olsam aldırmazdım aslında üzülüyorum hayvanlar için önümde serbest kalmak için çırpınırlarken görüncee... bi de öldüler mi çok üzülüyorumm :105:
akşama kadar bir şey yememişsin
bende 50'li rakamları hiç gormedim
aaa oya da emine de bizi iyice sattı ama yaaaaaaa başka topiklere mi takılıyorlar yoksa=))))))))))
evde mi beslicekkız tavşanlar çok şekerler ama çok pis kokuyolar.evi kokutur kız
tuvalet alışkanlıgını ögretin yeter.tabi başarabilirsenizbiz onu aklarız paklarızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?