Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben olsam aldırmazdım aslında üzülüyorum hayvanlar için önümde serbest kalmak için çırpınırlarken görüncee... bi de öldüler mi çok üzülüyorumm :105:

ama sen neden böyle yapıyorsun kiii yarın kutlayacaktım ben anneler günüyle birliktee :26:

ay bende öyle uyuyabilsem keşke deliksiz uyuyamıyorum hiç

bence fena değil sadece öğle bir elma çok azz o kadar....

canım dün bir türlü denk gelmedi öyle atıştırmalarla geçti

süper tebrik ederim canım

canım kıskanıyorlardır seni onlar boşver dinleme onları

cimbom galatasaray galatasaray ŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOONN

tebrik edrm canım sizi
bir fenerbahçeli olarak üzgün müyüm asla
bu sene yaşadıklarımıza rağmen bu durumdayız şampiyonluk için savaşan bir takım olduk başka hangi takım bu moral bozukluğu içinde bu kadar başarılı olur ne kadar büyük olduğunu gösterdin herkese
en büyük FENERBAHÇE...

bu hafta sayım benim başka izin isteyen varmı

hemşireler haftası ,anneler günü..
neyse görev kutsaldır yaparım artıkın .........................

hatta sabah ve akşam yer degiştirmeli benim menülerde ama olmuyo sabah çok güzel yiyorum yani çok saglıklı ve zorlanmıyorum.ama akşam şeytan beynimin içinde diyet lafını nereye sokuyo bilmiyorum..

akşama doğru iyice acıkıyoruzda ondan canım

bu hafta sayım benim başka izin isteyen varmı

hemşireler haftası ,anneler günü..
neyse görev kutsaldır yaparım artıkın .........................

hatta sabah ve akşam yer degiştirmeli benim menülerde ama olmuyo sabah çok güzel yiyorum yani çok saglıklı ve zorlanmıyorum.ama akşam şeytan beynimin içinde diyet lafını nereye sokuyo bilmiyorum..

akşama doğru iyice acıkıyoruzda ondan canım

ay ay ay biri bize gönülmü koyarmış.kıyamam ben
ya ablacım ben butür günlere pek kıymet vermem de.sen demesen farkında bile olmazdım:26:tıp bayramını bile takmam..
ama sen önemsiyorsan bundan sonra ben de önemsiyorum demektir
hemşireler günün kutlu multu olsun ablam benim

Işte buduuuuuuuuur....şampiyonuuuuuuuuuuzzzzzzzz:118::118::118::118:
Helal sana fatihbize sen yakışırsın
Tüm galatasaray camiasını ve bu takıma gönül verenlerin şampiyonlugu kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…