- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.881
beni bugün izinli saysanız çok yoğunum.herkese slm bu arada hoşçakalın
boşver 50yi yaa 60 iyi bence
Bende yeşil ot yedirdiğim için 20 günlük yavruyu ishalden öldürdüm. Ilk tavşandı deneyimsizlikten gitti.. Sonra çok vicdan azabı çektim.. Bilmediğim bi canlıyı alıp beslemeye çalıştığım içinben olsam aldırmazdım aslında üzülüyorum hayvanlar için önümde serbest kalmak için çırpınırlarken görüncee... bi de öldüler mi çok üzülüyorumm :105:
166-168 arası cnm farklı cıkıyor her yerde :)
Tavşan kadar masum bi varlık yok gibi.. Hayvan sınıfına girmemeleri lazım hihi:)evde mi beslicekkız tavşanlar çok şekerler ama çok pis kokuyolar.evi kokutur kız
biz onu aklarız paklarızz
pişman olacağımı bile bile çok fena birşey yaptımmama çok sinirliyim fena halde ve ben sinirli olduğum zaman böyle şeyler yapıyorum kimseyi hiçbişeyi düşünmüyorum
kızlar ben kaçtım.fatmagülün son bölümünü izlemedim.merak ediyorum noldu ne bitti.
Vay be daha dün gibi:) süslü püslü karneleri vermiştin..aayyy ben hiç daha not girmedim bu hafta bitirmem lazım bunları
ne çabuk bitti bu sene ya 1 aydan az kaldı karne vermeye
Okulun son günleri öğrenciler için boş öğretmenler için dolu :)arkadaşlar merhaba ,iki gündür buraya gelemiyorum, dün de işim vardı hiç giremedim cezamı bi ara çekicem ama bugün izinli sayılayım olur mu çünkü yine giremiycem
tamam canım
50 iyi 50
tuvalet alışkanlıgını ögretin yeter.tabi başarabilirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?