Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne zaman ?? çok üzüldm cnm

Allah allah daha 1 hafta olmuştu.. Ishal miydi

aa ne çabuk=((((((((((((((

Off kızlar ben de anlamadım ki ne ara nasıl oldu ( herşey bi saat içinde oldu birdenbire yürümekte zorlandı sonra ayakları hiç tutmaz oldu sonra kafasını da taşıyamaz oldu öylece yattı can çekişerek öldü ve bunların hepsi gözlerimin önünde olduu ağladım saatlerce ((
Dayanamıyorum hayvanlara hiç bir keresinde de kuşum kaçmıştı onda da ağladım saatlerce ((
Daha minnacık bir yavruydu ya iki üç aylıktı alalı 2 gün olmuştu daha yaaaaa (((( adını da connie koymuştukk

yaaaaa çok üzüldüm valla ya offffffffffff

allah kolaylık versin canım

Selam hanımlar ne var ne yok ? Ders çalışmaktan sıkıldım da bir sizlere bakayım dedim :)

valla bacım bende aynı çok yogun bi şekilde çalışıyom .
of yıllarca sınavlara girdim ama bu seferki çok zor geliyo.yaşlandım herhalde
umarım geçerimde biter bu okul

ben de çıkıyom güzeller.yarın sayımı yaparım bugün yorgunum ders çalışmam herhalde artık .yarın görüşürük.gerçi ben kimseyi göremiyom gelip ancak geçmiş yapabiliyom ama beni böyle idare etceniz şurda 3 hafta kaldı

Neler yediriyordun nur
Birde tavşanlar soğuktan hemen etkilenir hava soğuksa

S: Kurşun kalemlerin içinde gerçekten kurşun olup olmadığını merak ediyorum. Eğer gerçekten varsa bu sağlığa zararlı değil mi? C: Kurşun kalemlerin içinde, kurşun değil, yumuşak bir karbon cinsi olan grafit bulunur. Sağlığa zararlı değildir, kurşun kalem denmesinin nedeni, rengi olsa gerek. Alıntı ve merak

slm kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan
belim kopuyor şuan
ama istediğim gibi olmadı napcam ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…