- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.021
ne zaman ?? çok üzüldm cnm
Allah allah daha 1 hafta olmuştu.. Ishal miydi
aa ne çabuk=((((((((((((((
evet cnm ama bıraktım artık ondan mı diyosun?
Off kızlar ben de anlamadım ki ne ara nasıl oldu( herşey bi saat içinde oldu birdenbire yürümekte zorlandı sonra ayakları hiç tutmaz oldu sonra kafasını da taşıyamaz oldu öylece yattı can çekişerek öldü ve bunların hepsi gözlerimin önünde olduu ağladım saatlerce ((
Dayanamıyorum hayvanlara hiç bir keresinde de kuşum kaçmıştı onda da ağladım saatlerce((
Daha minnacık bir yavruydu ya iki üç aylıktı alalı 2 gün olmuştu daha yaaaaa(((( adını da connie koymuştukk
ben gidiyorum,akşama görüşürüz inşallah.çalışacagım ASM'nin son durumunu görmeye gidicem.yarın başlıyorumya kısmetse.sonra gelinlik provam var oraya gidicem.kollarını hiç begenmemiştim.tekrar baştan yaptırıcam.ordan da bla bla bla.bnm mesai yine yogun yani.herkesi öptümAllaha emanet olun.selam ve dua ile...
emoşum naber ????????**
minik tavşanım gözlerimin önünde can çekişerek öldüü yaaa
selam kızlar yağmurda ıslandım
burda hep böyle sabah günlük güneşlik saat 3 e doğru yağmur yağıyor
bide dün boynum tutulmuş biraz
biraz dinleneyim yarın günüm var hazırlık yapcam
Selam hanımlar ne var ne yok ? Ders çalışmaktan sıkıldım da bir sizlere bakayım dedim :)
Neler yediriyordun nurOff kızlar ben de anlamadım ki ne ara nasıl oldu( herşey bi saat içinde oldu birdenbire yürümekte zorlandı sonra ayakları hiç tutmaz oldu sonra kafasını da taşıyamaz oldu öylece yattı can çekişerek öldü ve bunların hepsi gözlerimin önünde olduu ağladım saatlerce ((
Dayanamıyorum hayvanlara hiç bir keresinde de kuşum kaçmıştı onda da ağladım saatlerce((
Daha minnacık bir yavruydu ya iki üç aylıktı alalı 2 gün olmuştu daha yaaaaa(((( adını da connie koymuştukk
bence kiloalmadığına şükren millet deli gibi kilo alıyor o haplardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?