- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.061
ben wc ye döktüm kolayı ama temizlemediacaba asidi kaçtı diye mi temizlemedi ki
Tek başıma kalmaktan korkuyorum anne :) :) :)kızlar fadik msj atmıştı nete girememiş bugün yalnız kalamadı galiba
tuba mesaj attı neti kapanmış açılana kadar izin istiyor selamı var sizlere
ya noluyo bu ara kendinize gelin şurda 1 ay sonrada tatil için izne ayrılırsınız
deli etmeyin beni
Sabah psikiyatriye gittim.. Başka bi hastaneye.. Ilacı bırakmak istediğimi söylemeye kalmadan 150 mg ı 300 e çıkardı:) :)merhaba kızlar nasılsınız??
Sabah psikiyatriye gittim.. Başka bi hastaneye.. Ilacı bırakmak istediğimi söylemeye kalmadan 150 mg ı 300 e çıkardı:) :)
hadi yaaa..doktorlar bişi olmaz diyo cnm :S
kızlar fadik msj atmıştı nete girememiş bugün yalnız kalamadı galiba
ya noluyo bu ara kendinize gelin şurda 1 ay sonrada tatil için izne ayrılırsınız
deli etmeyin beni
Sabah psikiyatriye gittim.. Başka bi hastaneye.. Ilacı bırakmak istediğimi söylemeye kalmadan 150 mg ı 300 e çıkardı:) :)
kızlar canım çok sıkılıyor içimden hiçbişey yapmak gelmiyor yaa napcam ben ruhum daralıyor sanki en yakın arkadasımın dsa eşinin tayini çıktı pazar gecesi gidiyorlar ona da üzülüyorum hemde içim sıkılıyor offffffffffff...esim gelsin kızı bırakıp ona dışarı çıkıcam kafam dağılsın çok bunaldım..ne ders çaliştim ne temizlik yaptım ne ütü yaptım bi sürü şey var yapılacak ama ben hiç bişi yapajmıyorum
valla çevremde kim kullandıysa aldı=)
kızlar canım çok sıkılıyor içimden hiçbişey yapmak gelmiyor yaa napcam ben ruhum daralıyor sanki en yakın arkadasımın dsa eşinin tayini çıktı pazar gecesi gidiyorlar ona da üzülüyorum hemde içim sıkılıyor offffffffffff...esim gelsin kızı bırakıp ona dışarı çıkıcam kafam dağılsın çok bunaldım..ne ders çaliştim ne temizlik yaptım ne ütü yaptım bi sürü şey var yapılacak ama ben hiç bişi yapajmıyorum
kızlar fadik msj atmıştı nete girememiş bugün yalnız kalamadı galiba
deli etmeyin beni
saliha nasılsın canım
ne yaptında ne olmadı anlamadım?
Tek başıma kalmaktan korkuyorum anne :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?