Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tek başıma kalmaktan korkuyorum anne :) :) :)

cidden ya hiç eskisi gibi değil burası hiç hareket canlılık yok bu ne beeeeeeeeeeeeeee

kızlar canım çok sıkılıyor içimden hiçbişey yapmak gelmiyor yaa napcam ben ruhum daralıyor sanki en yakın arkadasımın dsa eşinin tayini çıktı pazar gecesi gidiyorlar ona da üzülüyorum hemde içim sıkılıyor offffffffffff...esim gelsin kızı bırakıp ona dışarı çıkıcam kafam dağılsın çok bunaldım..ne ders çaliştim ne temizlik yaptım ne ütü yaptım bi sürü şey var yapılacak ama ben hiç bişi yapajmıyorum

Polenler senide mi çarptı

havanın dengesizliğinden bebişimmm...

ya eşinle git hayatım al bebegini beraber gezin.oluyo insan hayatında kimlerle karşılaşıyo.unutmam diyecegin insanlar aklına gelmiyo.saglık olsun

bastır kaptan topla takımı ne bu böyle ya..
gerçi bu hafta sayım bende izinli olabilirler ama haftaya toplansın takım artık canım

bugün ilçe merkezine 10 dak mesafede köye gittim görevlendirme.1 ay gitcem gelcem.saglıkevi.devletin işi işte bomboş binada akşama oturdum.sadece perşembe doktor geliyomuş muayeneye diger günler ben oturcam işte.bide soguktu ısınamadım geldim yattım yarım saat.eşim bırakıyo sonra almaya geliyo.kendim de giderim ama köy yolu yalnız korkacak insan bomboş başına bişi gelse ölsen kimse yok. kapımı kapattım oturdum akşama 1 ay gitcez gelcez işte...

kah
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
ara
1 paket etiform
ara
4 adet etimek
ara
2 tane krep
2 taze sogan
gelince 1 dilim ekmek
1 kk peynir
akşama 1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

neden böyle oldu demeyin yalnızlıktan ne varsa onu yedim işte....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…