- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.081
o izinli bu izinli kafam karıştı aslı umarım yanlışlık yoktur.14.05.2012 pazartesi
aynalar *** 7+
emidaf ***İZİNLİ
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
tedis *** İZİNLİ(pazartesi gelecek diye biliyorum ama):44:
rainandthesun *** İZİNLİ
melekaysee *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***4
realincir *** İZİNLİ
0menekse0 ***7+
ayy ne biliyim ya çarptı sanırım=(Polenler senide mi çarptı
ne bilyim bence olabilir....amannnnnnn o yüzden vermediysem bak sennnn
ayy bilmiyorum ya dengelerim şaştıhavanın dengesizliğinden bebişimmm...
ayy yok tek çıkasım vardı çıktım zaten=)ayy aklıma gelmez mi hiç dostum dediğim 2 kişi biri o çok eski arkadaşım=(((((((ya eşinle git hayatım al bebegini beraber gezin.oluyo insan hayatında kimlerle karşılaşıyo.unutmam diyecegin insanlar aklına gelmiyo.saglık olsun
aa hadi ya ee boş boş oturcan mı o zaman 1 ay? emoş o zaman orda ders çalişirsin işte daha iyibugün ilçe merkezine 10 dak mesafede köye gittim görevlendirme.1 ay gitcem gelcem.saglıkevi.devletin işi işte bomboş binada akşama oturdum.sadece perşembe doktor geliyomuş muayeneye diger günler ben oturcam işte.bide soguktu ısınamadım geldim yattım yarım saat.eşim bırakıyo sonra almaya geliyo.kendim de giderim ama köy yolu yalnız korkacak insan bomboş başına bişi gelse ölsen kimse yok. kapımı kapattım oturdum akşama 1 ay gitcez gelcez işte...
yaaaaaaaaaaa kimse yok mu benle ilgilenecek?????????????????????????*
Men geldim :) cınım
kızlar gündüz çıktım dolaştım ve saçımı kestirdim anormal dökülüyor zaten bir tutam saçım var kel kalcam yaaa..bi önerisi olan var mı saç dökülmesi için bioxin kullanıyorum hiç bi işe yaramadı 20 gündür falan kullanıyorum=((((((((
ilgilen benleeeeeeee herkes nerede??????
Binada hiç kimse yokmu görevli falanbugün ilçe merkezine 10 dak mesafede köye gittim görevlendirme.1 ay gitcem gelcem.saglıkevi.devletin işi işte bomboş binada akşama oturdum.sadece perşembe doktor geliyomuş muayeneye diger günler ben oturcam işte.bide soguktu ısınamadım geldim yattım yarım saat.eşim bırakıyo sonra almaya geliyo.kendim de giderim ama köy yolu yalnız korkacak insan bomboş başına bişi gelse ölsen kimse yok. kapımı kapattım oturdum akşama 1 ay gitcez gelcez işte...
kah
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
ara
1 paket etiform
ara
4 adet etimek
ara
2 tane krep
2 taze sogan
gelince 1 dilim ekmek
1 kk peynir
akşama 1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
neden böyle oldu demeyin yalnızlıktan ne varsa onu yedim işte....:18:
merhaba kızlar nasılsınız??
aaaa çok şaşırdımmm....
ne yaptında ne olmadı anlamadım?
Yememek için Herşeye bi kulp takmaya çalışıyorum
Canım dün erken uyumaya çalıştım saat 1de anca uyuyabildim..
Tek başıma kalmaktan korkuyorum anne :) :) :)
Sabah psikiyatriye gittim.. Başka bi hastaneye.. Ilacı bırakmak istediğimi söylemeye kalmadan 150 mg ı 300 e çıkardı:) :)
kızlar canım çok sıkılıyor içimden hiçbişey yapmak gelmiyor yaa napcam ben ruhum daralıyor sanki en yakın arkadasımın dsa eşinin tayini çıktı pazar gecesi gidiyorlar ona da üzülüyorum hemde içim sıkılıyor offffffffffff...esim gelsin kızı bırakıp ona dışarı çıkıcam kafam dağılsın çok bunaldım..ne ders çaliştim ne temizlik yaptım ne ütü yaptım bi sürü şey var yapılacak ama ben hiç bişi yapajmıyorum
havanın dengesizliğinden bebişimmm...
bastır kaptan topla takımı ne bu böyle ya..
gerçi bu hafta sayım bende izinli olabilirler ama haftaya toplansın takım artık canım
elinde bi saliha kalmış herhalde aslım
bende anlamadım aslı en son misafir agırlıyodu ne yaptıki bu kız olmadı:44:
bugün ilçe merkezine 10 dak mesafede köye gittim görevlendirme.1 ay gitcem gelcem.saglıkevi.devletin işi işte bomboş binada akşama oturdum.sadece perşembe doktor geliyomuş muayeneye diger günler ben oturcam işte.bide soguktu ısınamadım geldim yattım yarım saat.eşim bırakıyo sonra almaya geliyo.kendim de giderim ama köy yolu yalnız korkacak insan bomboş başına bişi gelse ölsen kimse yok. kapımı kapattım oturdum akşama 1 ay gitcez gelcez işte...
kah
1 yumurta
1 salatalık
1 domates
ara
1 paket etiform
ara
4 adet etimek
ara
2 tane krep
2 taze sogan
gelince 1 dilim ekmek
1 kk peynir
akşama 1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
neden böyle oldu demeyin yalnızlıktan ne varsa onu yedim işte....:18:
bugün spor iptal olmuş evde yapcaz artıkın seksenler seyrederken 1 saat pisiklet binip 1 saat egzersiz yaparım diye planlıyorum
14.05.2012 pazartesi
aynalar *** 7+
emidaf ***İZİNLİ
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
tedis *** İZİNLİ(pazartesi gelecek diye biliyorum ama):44:
rainandthesun *** İZİNLİ
melekaysee *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***4
realincir *** İZİNLİ
0menekse0 ***7+
kızlar gündüz çıktım dolaştım ve saçımı kestirdim anormal dökülüyor zaten bir tutam saçım var kel kalcam yaaa..bi önerisi olan var mı saç dökülmesi için bioxin kullanıyorum hiç bi işe yaramadı 20 gündür falan kullanıyorum=((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?