Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav

akşam
1 dolma biber
1 dilim pasta
1 küçük poğaça
2 bardak çay

yarın öğleden sonra okul yok
2. kademe deneme sınavı olcak bizim öğrenciler gelmiyorlar
sabah sınav yapcaz sonra inş müdür iş çıkartmazda gelirim eve
aslında günü yarın yapacaktık sonra düşündüm o günde bize kalsın dinlenirim diye
iyi ki bugün yaptım günü bitti işte

slm kızlar bugün giremedim izinli sayarmısınız.bütün gün evde yoktum yeni geldim.yarın görüşürüz inş hoşçakalın iyi geceler

canım hayırlısı olsun..ee binada tek başına korkmuyomusun senden başka kimse yok mu?

cnm ben eşim için bu konuda derin bir araştırma yapmıştım..öncelikle bioxinin serumları işe yarıyor ama dediklerine göre bioxin eski bioxsin değilmiş..neyse fiyoto diye bir şampuan var yanında bir yağı var 2 si birlikte satılıyor..yağı 20 dak once sürüp bekletip sonra şampuanla yıkıyorsun aktarlarda var sadece..(saçını yıkarken vücuduna degmeyecek şampuan)
sonra bir maske var onu yapabilirsin sirke+yumurta beyazı+zeytinyağ+çamterebentin karıştırıp 1 saat saçında bekletebilirsin..bunlar saç çıkarmıyor ama dökülmeyi kesinlikle durduruyor.bu maskeyide 10 günde 1 yapman lazım..

birde suna dumankayanın sığır iliği mi ne ole bir formulu var onu bir araştır.

ee olsun cnm diğerleri güzel olmuştur

ohhhhhh bir öğleden sonrasına cok ihtiyacım var

ya benim mat değil saçım zaten ama işte çok dökülüyor tek sorun bu=(deniyim bari limonu=)
kompleks b vitamini kullan istersen hazalcim.. Diyetten sonra ihtiyaç duyabilirsin
b mi d mi sen b demişsin aslı d=))))))))))))))))))))
evet ya üzülüyorum =((((((((((((valla ya bende çok depresifim sıkıntıdan gidip saç kestirdim
d mi emin msin????????????
günaydınnnnnnnnn ebn geldimmmmmmmmmmm
günaydın ayşecimmmmmmmmmmmmm

evet ben bi 5 sene önce bioxini kullanmiştim ama şampuanını ve durmustu saç ddökülmem ama kokusu ve saçlarımı yoluk yoluk yapmasından dolayı kullanmayı bırakmıştım şimdi aldım hiç işe yaramadı=(hmmmmmm deniyim o dediğin maskeyi de bari ama ne kadar koycam her birinden?

ya bi de bunun için neye gitmem lazım benim dahiliyeye mi

bugün sınavım var dua edin güzel geçsin başladı finallerim son haftaları okulum artık bende ev karısı olcam yuppii güzel güzel yemekler yapcam spor yapcam vvveeede kilo vercem kendimle ilgilencem bakım yaptırcm saçlarımı boyatcam tatile çıkcammm ooohhh tatil ne güzel bişeyyyy

bugün sabah
1yumurta haşlama
yarım domates salatalık biber
2dilim salam
2yeşil zeytin
yarım bardak meyve suyu
küçük peynir

amanin ev karısı olmanın nesi güzel deli misin ya ben şu an evde kafayı yiyorum biran önce yeni okul dönemi başlasın da ben de çalişmaya başliyim çok sıkıldım=)

amanin ev karısı olmanın nesi güzel deli misin ya ben şu an evde kafayı yiyorum biran önce yeni okul dönemi başlasın da ben de çalişmaya başliyim çok sıkıldım=)

ahh canım ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyo bnm okul çok beter hocalar çok beter stajlar çok beter artk yoruldum+ evlilik ... artık kocamla ve kendimle ilgileneyim biraz dinlenmeye ihtiyacım var anamı özledim anam benim anammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…