- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.101
bugün ilçe merkezine 10 dak mesafede köye gittim görevlendirme.1 ay gitcem gelcem.saglıkevi.devletin işi işte bomboş binada akşama oturdum.sadece perşembe doktor geliyomuş muayeneye diger günler ben oturcam işte.bide soguktu ısınamadım geldim yattım yarım saat.eşim bırakıyo sonra almaya geliyo.kendim de giderim ama köy yolu yalnız korkacak insan bomboş başına bişi gelse ölsen kimse yok. kapımı kapattım oturdum akşama 1 ay gitcez gelcez işte...
kızlar gündüz çıktım dolaştım ve saçımı kestirdim anormal dökülüyor zaten bir tutam saçım var kel kalcam yaaa..bi önerisi olan var mı saç dökülmesi için bioxin kullanıyorum hiç bi işe yaramadı 20 gündür falan kullanıyorum=((((((((
slm cnaım seninlede görüşemiyoruz ya benim koşuşturmaca ile geçiyo günlerim
sen nasılsın
bende şaşırdım limonda şeker mi varmış ilginç :44:
rulo börek yaptım canım ama harcına galiba çok süt koymuşum sararken saramadım hep parçalandı
inş faydası oluyordur canım
cnaım bende aynıyım yorgunluktan ölüyom ama yatağa yatıyom uyuyamıyorum bir türlü
yarın öğleden sonra okul yok
2. kademe deneme sınavı olcak bizim öğrenciler gelmiyorlar
sabah sınav yapcaz sonra inş müdür iş çıkartmazda gelirim eve
aslında günü yarın yapacaktık sonra düşündüm o günde bize kalsın dinlenirim diye
iyi ki bugün yaptım günü bitti işte
ya benim mat değil saçım zaten ama işte çok dökülüyor tek sorun bu=(deniyim bari limonu=)Benim saçlar saç düzlestirici kullanmaktan odun gibi olmuştu hiç taranmiyordu parlamak desen hiç yok.. Geçen söylemiştim limonu sıkıp saçıma boca ettim 2 saate kurudu saçım uzun olduğu için.. Yıkadim yumuşacık oldu.. Nasıl parladı.. Kolayca tarandi.. Buna bağlı dökülme azaldı.. Bide yoğurt maskesi yaparım arada.. Saç derisi çok kuruyunca iyi geliyor
b mi d mi sen b demişsin aslı d=))))))))))))))))))))kompleks b vitamini kullan istersen hazalcim.. Diyetten sonra ihtiyaç duyabilirsin
evet ya üzülüyorum =((((((((((((valla ya bende çok depresifim sıkıntıdan gidip saç kestirdimkorkma canım ben varım demirbaş
canım doktorunda vardır bir bildiği sen o ne diyorsa onu uygula
canım insan sevdiklerinden ayrılınca üzülüyor malesef
bu aralar hepimiz böyleyiz ya havadan mıdır nedir hep bir depresif haldeyim bende ama takmıyom
d mi emin msin????????????bende şuan izliyorum ama baştan bakamadım misafirler vardı
ellerine sağlık canım
canım tubanın net bağlantısı gitmiş bağlanınca gelecek dün yazmıştım
eminede yeni pc alacaktı alamadı galiba
canım d vitamini hapları var onlardan kullan işe yarıyor
ben 21 kilo verdiğimde vücut vitaminsiz kalınca çok aşırı dökülüyordu saçım
bu hap engellemişti baya
adını hatırlamıyorum ama eczaneye d vitamini hapı dersen verir heralde
günaydın ayşecimmmmmmmmmmmmmgünaydınnnnnnnnn ebn geldimmmmmmmmmmm
cnm ben eşim için bu konuda derin bir araştırma yapmıştım..öncelikle bioxinin serumları işe yarıyor ama dediklerine göre bioxin eski bioxsin değilmiş..neyse fiyoto diye bir şampuan var yanında bir yağı var 2 si birlikte satılıyor..yağı 20 dak once sürüp bekletip sonra şampuanla yıkıyorsun aktarlarda var sadece..(saçını yıkarken vücuduna degmeyecek şampuan)
sonra bir maske var onu yapabilirsin sirke+yumurta beyazı+zeytinyağ+çamterebentin karıştırıp 1 saat saçında bekletebilirsin..bunlar saç çıkarmıyor ama dökülmeyi kesinlikle durduruyor.bu maskeyide 10 günde 1 yapman lazım..
birde suna dumankayanın sığır iliği mi ne ole bir formulu var onu bir araştır.
günaydın kızlar :) görüşmeyeli keyifler nasıl
bugün sınavım var dua edin güzel geçsin başladı finallerim son haftaları okulum artık bende ev karısı olcam yuppii güzel güzel yemekler yapcam spor yapcam vvveeede kilo vercem kendimle ilgilencem bakım yaptırcm saçlarımı boyatcam tatile çıkcammm ooohhh tatil ne güzel bişeyyyy
hoşgeldin canım ne var ne yok nasıl gidiyor diyet regl oldun mu=)
amanin ev karısı olmanın nesi güzel deli misin ya ben şu an evde kafayı yiyorum biran önce yeni okul dönemi başlasın da ben de çalişmaya başliyim çok sıkıldım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?