Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım kendini diyetteyim diye zorlama.yeme tarzını değiştirmek önemli olan bişey canın istediğinde ye bence ket vurma istekler aniden patlıyor ve daha kötü oluyor.canın istediğinde ye daha az yiceksin emin ol.bi lokmanın tadıyla bi tencerenin tadı aynı.galiba önemli olan bunu anlamak bizler için

canım bak biz de insanınz en önemlisi de kadınız canımız istiyo çekiyo çoğu zaman da buna dur diyemiyoruz hemen hemen hergün yediğimiz birşeyi hayatımızdan birden birde çıkarıyoruz tüm alışkanlığımızı bozuyoruz kolay bişey değil bu . bak ben tam 3 aydır diyet yapıyorum ve 10 kilo kadar verdim ve inanki bnm de kaçamaklarım oldu çok kendimi tutamadığım oldu listemin dışına çıktığım olduu ama hiçbir zaman diyeti bırakmadım hergün sanki yeniden başladım. nefs meselesi bu... üzülmek yok yaniiii yarın sabah diyete başlıyoruuuuz

çok mantıklııııı emooş ben sana söz verdiim en az 500 gr vercem diyee gördün dimii ?? :26:

selam kızlar elektrikler yoktu evde yalnızım karanlıkta bir başına oturmak can sıkıcı gerçekten
çok şükür geldi elektrik arada bir gidip geliyor inş bir daha gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…