- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.581
ama ben sadece 1 haftadır diyetteyim. o 1 hafta içerisinde bu 2. diyeti bozuşum. diyet bile olmadı yani yaptığım.
Ama bidaha yapmıycam. şu anki halimi hatırladıkça bidaha asla yapmıycam. çok kötüyüm
cnm evdeki testler negatif bi hafta sonra tekrr gitcem doktoro hala olmadm bakalım
ay evet benim içinde edin dua lütfen.kocaman karı zor oluyo bu yaşta girmiyo dersler kafama
canım sen çalışmıyomusun ne okuyosun
ayyy hayırlısı olsun ne diyim istemiyosan asla olmasın..once biraz kilo ver cıtır ol ondan sonra inşallahh
cnm gitti emoş ben cevaplayım o bizim cok datlu hemşiremiz..lisans tamamlama okuyor
Ayyyyyy delircem yaaa canım deli gibi yemek istiyoooooo !
kızlar ya facebook dan birbirimizi görsek ben çok merak ediyorum sizleri
ama ben sadece 1 haftadır diyetteyim. o 1 hafta içerisinde bu 2. diyeti bozuşum. diyet bile olmadı yani yaptığım.
Ama bidaha yapmıycam. şu anki halimi hatırladıkça bidaha asla yapmıycam. çok kötüyüm
şu anda eski zayıf ve fıstık gibi olan fotoğraflarıma bakıyorum ve bana verdiği kuvveti anlatamam.
bundan sonra kendime söz veriyorum, ne kadar zorlansam da, ne kadar yorgun hissetsem de, ne kadar erkek arkadaşım karşımda iskenderleri götürse de diyetimi bırakmıycam.
kaç sene sürerse sürsün, ideal kiloma ulaşmak istiyorum artık çok mutsuzum.
ne kadar iradesizim
kızlar merhaba ben geldim..
nasılsınız.aslı gelemeyecekmiş ayşe haberin olsun elektrikleri gitmiş ..selamları var takım sana emanet dedi.
kızlar senin sözünü dinlesinler dedi.
hepsine akşam yemek yasagı koy sen ne istersen ye dedi.
çok güzel ya bende istiyom böyle yemek.daha dogrusu yememek
cnm msj attım ayşşee.baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?