- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.541
:) ben 89luyum :)
eskiden tvde gösterileri izlerdik ne güzel
Bende bende.. En çokta zeybek oynamalarını severdim:)pöff evet yaa heyecanla televizyonun karşısına geçer ankaradaki gösteriyi izlerdimmm :105:
iyi 3 yaş varmış aramızdabir seneyle kurtulmuşsun bizim kuşaktann . abla diyim mi sanaa
merhaba arkadaşlar
Sizlere en büyük sorunumdan bahsetmek istiyorum.
Daha önce de bir kaç kere söylediğim gibi öğretmenim ve bu işimde çalıştığım yerde terfi edildim ve yönetim kurulundayım. Dolayısıyla çalışma saatlerim azalsa da iş yüküm inanılmaz bir şekilde arttı.
Hem fiziksel olarak hem de beyinsel olarak inanılmaz bir yorgunluğum var. Dolayısıyla çıkıp yürüyüş yapmayı bırakın, işyerime 10 dklık mesafede olan evime bile taksiye binerek gelebiliyorum yorgunluktan, bi an önce kendimi yatağa atabilmek için.
Bu da beni korkutuyor çünkü benim istediğim diyet+spor ile sağlıklı bi şekilde kilo verebilmek iken, sadece birinci adımını yapabilip gerisi yalan oluyor.
Sizin tavsiyelerinizi duymak istiyorum bu durumda . Yardımcı olun lütfen
Ayşee ne yaptın ameliyat oldun mu canım?
Nur dersler yoğun galiba,sık dişini yaza az kaldı.
19 mayıs bugünnnn.. kutlu mutlu olsunnn
Kendimi kilo alıyomuş gibi hissediyorum.çok yiyorum sanki.ama acayip şişim karnım patlıcak gibi .tartıdada artı çıktım bu sabah anlamadım ya çok üzülüyorum.bitsin şu kabus haftam sınav dönemi hep böyle sıkıntılı oluyo((
lütfen kızlar öğrenci arkadaşlara dua edinde sınavlarımız çok güzel ve hızlıca geçsinn....
ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü
bu sabah da spora gittim ayrıca.
yarım saat yürüyüş (akut astımım olduğu için koşamıyorum) yarım saat de aletlerle salon egzersizleri yaptım. şimiden kendimi mutlu hissediyorum
haberleri seyrediyorum doktorlara öğretmenlere saldırıyorlar bakanlar,adalet hiç bişi yapmıyor
çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk öfkeleniyorummmmmmmm
kusup çıkarmak istiyorum yediğim herşeyi lanet olsun. gitti 1 haftalık emeklerim boşa. ağlamaktan gözlerim şişti offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?