Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım yorgunluk çokta olsa 1 saat iyi bir dinlemeyle azalır.bence sen yeteri kadar enerji alacak şeyler yemiyorsun yorgun düşüyorsun..diyetisyenine bi danış istersen

haberleri seyrediyorum doktorlara öğretmenlere saldırıyorlar bakanlar,adalet hiç bişi yapmıyor
çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk öfkeleniyorummmmmmmm

menüm:
sabah=bir yumurta-2yk lor-5zeytin-domates salatalık-bir dilim çavdar
ara=7erik-7 otlu çay
öğle-3kepçe çorba-salata-4yk yoğurt-bir dilim çavdar
ara=10 fındık-5badem-2hurma
ara=bir elma
akşam=tavuklu salata-küçük bir kase yoğurt-1 paket eti form

nasılım ?? ya karnım hala doymadı sinir oluyorumm çok bile yediim !!

Son düzenleme:
ben diyeti bozdum

küfredin bana sövün. vallahi kendi kendime neler yaptım anlatamam bozduğumdan beri.

ya bi türlü adapte olamadım. şu an feci bi pişmanlık hissediyorum ama yeniden acıktığımda biliyorum ki bu yeme isteği geri gelecek.
yapamıcak mıyım ben yoksa bu işi

kusup çıkarmak istiyorum yediğim herşeyi lanet olsun. gitti 1 haftalık emeklerim boşa. ağlamaktan gözlerim şişti offfffffff

ayyyyy saçmalama nolur yaa ağlanacak bişey yok sakin oooll bir haftalık emeğin de hiçbiryere gitmedi merak etme...
ne yaptın bilmiyorum ama telafisi mümkün yarın herzamankinden daha az yemelisinnn az yağlı az şekerli tuzlu ve unlu ....bir günlük kaçamağı iki günlük güzel bir diyetle telafi etmen mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…