Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama ben sadece 1 haftadır diyetteyim. o 1 hafta içerisinde bu 2. diyeti bozuşum. diyet bile olmadı yani yaptığım.
Ama bidaha yapmıycam. şu anki halimi hatırladıkça bidaha asla yapmıycam. çok kötüyüm

ayy öyle olsaydı bnm şimdiye 10 kere diskalifiye olmam gerekirdii yok öyle bişey canım benim 3 hafta kilo veremezsen diskalifiye oluyosun sakin oll
şu anda eski zayıf ve fıstık gibi olan fotoğraflarıma bakıyorum ve bana verdiği kuvveti anlatamam.
bundan sonra kendime söz veriyorum, ne kadar zorlansam da, ne kadar yorgun hissetsem de, ne kadar erkek arkadaşım karşımda iskenderleri götürse de diyetimi bırakmıycam.
kaç sene sürerse sürsün, ideal kiloma ulaşmak istiyorum artık çok mutsuzum.

ne kadar iradesizim

kızlar merhaba ben geldim..
nasılsınız.aslı gelemeyecekmiş ayşe haberin olsun elektrikleri gitmiş ..selamları var takım sana emanet dedi.
kızlar senin sözünü dinlesinler dedi.
hepsine akşam yemek yasagı koy sen ne istersen ye dedi.

çok güzel ya bende istiyom böyle yemek.daha dogrusu yememek

hepimiz butür krizler geçiriyoruz canını sıkma.önemli olan 1 lokma bile olsa durabilmek.şuan itibari ile dur ve topla kendini.yedim ve bitti.şimdi tekrar kendime geliyorum ve diyetime devam ediyorum diyorsun.bak kibar ve sakin bişekilde anlattım.
umarım anlamışındır

.
yoksaaaTOPLA KENDİNİ GETİRTME YANINA

aslı nın gelemeyecegini söyledim
7 mesajımı doldurdum
sayımımı gece yaparım dedim
menbüler hakkında yorum ve begenilerimi sundum
kendi menümü yazmıyorum çünkü bugün çok kötü.
Bu bilgisayar başı ders çalışma beni kötü etkiledi.bu 3 haftayı kilo almadan atlatmam lazım

canım ya niye yuklendin bu kadar kendine...aaaa şuna bak dunyanın sonu sanki yarın telafi edersin
UNUTMA 1 GUNDE NASIL KİLO VERİİLMEZSE ALINMAZDA

Son düzenleme:
cnm dert etme kendine şimdi bunu şişkinlik vardır niye kilo alasın kii sınav dönemi insanın herşeye takası geliyor sen derslerine konsntre ol allahın izniyle sağ salim atlatacaksın

inşallah canım.ewet alsamda bi iki kilonun önemi yok şuan için sınawlarım ön planda 3 ayda güzelce zayıflıcam inş zaten

hadi başarılar inşallah sıkma kendini olur sen başarırsın merak etme

canım süpersin bence çünkü ben ders çalışırken iştahım acayip açık oluyo

Vücut ağırlığı nasıl ölçülür

Vücut ağırlığı her gün hatta gün içinde bile farklılıklar gösterebilir. Bu sebeple tartı sırasında mümkün olduğunca aynı koşullarda olmanızı arzu ediyoruz. İdeal tartı koşullarını açıklayalım:

n Sabah uyanınca,

n Aç olarak,

n Tuvalete çıktıktan sonra,

n Kıyafetsiz,

n Adet dönemi olmadan,

n Bir gün önce ağır fiziksel aktivite yapılmadan,

n Aşırı kafein veya alkol alımı olmadan tartılmak en doğru rakamları veriyor.

Bunların dışında aç tok, tuvalete giderek gitmeden tartılma, kadınlar için adet dönemi olup olmaması 0,5 kg ile 1 kg arası fark edebilen faktörlerdir. Tartıda yanılgıya düşmemize neden olurlar. Bireysel farklılıklara göre bu fark 1-1,5 kg'a kadar çıkabilir. Kıyafetin önemli yanıltıcılardan biri olduğu unutulmamalı, kıyafetsiz ya da aynı kıyafet ile tartılmalısınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…