- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.561
bi de ben diskalifiye olucam sanırım şimdidi mi?
ama ben sadece 1 haftadır diyetteyim. o 1 hafta içerisinde bu 2. diyeti bozuşum. diyet bile olmadı yani yaptığım.ayyyyy saçmalama nolur yaa ağlanacak bişey yok sakin oooll bir haftalık emeğin de hiçbiryere gitmedi merak etme...
ne yaptın bilmiyorum ama telafisi mümkün yarın herzamankinden daha az yemelisinnn az yağlı az şekerli tuzlu ve unlu ....bir günlük kaçamağı iki günlük güzel bir diyetle telafi etmen mümkün
şu anda eski zayıf ve fıstık gibi olan fotoğraflarıma bakıyorum ve bana verdiği kuvveti anlatamam.ayy öyle olsaydı bnm şimdiye 10 kere diskalifiye olmam gerekirdiiyok öyle bişey canım benim 3 hafta kilo veremezsen diskalifiye oluyosun sakin oll
sabah=1kivi-1elma-1 kase yoğurt
ara=2kayısı-zencefilli limonlu çay
öğle=1 büyük elma-1kase yoğurt-5 badem
ara=bir dilim çavdar-1.5kk peynir-bir üçgen peynir-bir domates-bir salatalık
akşam=yoğurtlu kabak(2 kabak-4yk yoğurt-1ceviz)-bir tavuk göğsü ızgara-2 sıkma çiğ köfte
ara=çilekli yeşil çay
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
melekaysee ***19 – 25 mayıs
lütfen kızlar öğrenci arkadaşlara dua edinde sınavlarımız çok güzel ve hızlıca geçsinn....
şu anda eski zayıf ve fıstık gibi olan fotoğraflarıma bakıyorum ve bana verdiği kuvveti anlatamam.
bundan sonra kendime söz veriyorum, ne kadar zorlansam da, ne kadar yorgun hissetsem de, ne kadar erkek arkadaşım karşımda iskenderleri götürse de diyetimi bırakmıycam.
kaç sene sürerse sürsün, ideal kiloma ulaşmak istiyorum artık çok mutsuzum.
ne kadar iradesizim
off doymadım yaa daha yiyesim var lanett:88: :84:
ben diyeti bozdum
küfredin bana sövün. vallahi kendi kendime neler yaptım anlatamam bozduğumdan beri.
ya bi türlü adapte olamadım. şu an feci bi pişmanlık hissediyorum ama yeniden acıktığımda biliyorum ki bu yeme isteği geri gelecek.
yapamıcak mıyım ben yoksa bu işi
ya benim tartımda da bi bozukluk var sanırım.
yerini değiştirdiğimde kilom artıyor ya da azalıyor. gerçek kilomu öğrenemiyorum bir türlü
kızlar merhaba ben geldim..
nasılsınız.aslı gelemeyecekmiş ayşe haberin olsun elektrikleri gitmiş ..selamları var takım sana emanet dedi.
kızlar senin sözünü dinlesinler dedi.
hepsine akşam yemek yasagı koy sen ne istersen ye dedi.
cnm dert etme kendine şimdi bunu şişkinlik vardır niye kilo alasın kii sınav dönemi insanın herşeye takası geliyor sen derslerine konsntre olallahın izniyle sağ salim atlatacaksın
aslı nın gelemeyecegini söyledim
7 mesajımı doldurdum
sayımımı gece yaparım dedim
menbüler hakkında yorum ve begenilerimi sundum
kendi menümü yazmıyorum çünkü bugün çok kötü.
Bu bilgisayar başı ders çalışma beni kötü etkiledi.bu 3 haftayı kilo almadan atlatmam lazım
canım noldu senin iş?hamile falan mısın yoksa?
canım süpersin bence çünkü ben ders çalışırken iştahım acayip açık oluyo
menüm:
sabah=bir yumurta-2yk lor-5zeytin-domates salatalık-bir dilim çavdar
ara=7erik-7 otlu çay
öğle-3kepçe çorba-salata-4yk yoğurt-bir dilim çavdar
ara=10 fındık-5badem-2hurma
ara=bir elma
akşam=tavuklu salata-küçük bir kase yoğurt-1 paket eti form
nasılım ?? ya karnım hala doymadı sinir oluyorumm çok bile yediim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?