Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok yaaa yok dayanamıyorum 1 saatten fazla o masada oturmaya dayanamıyorum neyse bir çay molası verdim birde siz bakayım dedim...

şimdi biriniz facebook adresini bana özelden göndersin çünkü faceimi açtııııııımm
sırf siz beni görün diyeee
bana arkadaşlık isteği gönderemez ve mesaj yazamazsınız bu yüzden sizin adresinizi istiyoreee

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
1 bardak çay
1 dilim ekmek

ara
5 erik

akşam
avuç içi kadar tavuk
3 kaşık pilav
yarım bardak kola

ara
5 erik
yarım kase yoğurt

kızlarr faceden çıkarmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşimin uyuzluğu... tanımadıklaını neden ekliyosun diyee

kızlarr faceden çıkarmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşimin uyuzluğu... tanımadıklaını neden ekliyosun diyee

aman sıkma canını erkek milleti işte.ama benim facede de sayılıdır arkadaşlarım biliyonmu.çalışma ortamımdan bile sayılı ve özel kişiler vardır inan.akraba ve arkadaş ne olursa olsun sayılı ve özel kişiler

17.05.2012 perşembe

aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 5+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ

18.05.2012 cuma

aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ

oh sayım haftamda bitti çok şükür alnımın akı ile hallettim.ayşem kolay gelsin sana bebegim

Bunlar konuşurken kulak misafiri oldum.. Yarım gün takım kaptanlığı yapmak istediğini söyledi.. Tabi bizim asli işinin ehli.. Haklı olarak 'eminecim senin ödevlerin var. takımı salihaya gözüm kapalı emanet ederim' didi.. O kadar olgun bi insanım ki hiç duymamış gibi davrandım.. Nöbet tutarken püsküvüt nescafe allah ne verdiyse yidi.. Ben olsam gözümü kırpmazdim

Herkese günaydın :) ben şuan duştan çıktım yatakta şekerleme yapıyorum :):):) burda hava çok berbat içimi baydı resmen gök gürlüyo ve ben gök gürültüsünden çok tırsarım dün geceden beri çekiyorum sizde ne var ne yok ??

Ben olsam söylemezdim çünkü her erkek böyle şeylere tantana yapar böyle takınmış yarışmaymış saçma bulurlar en iyisi gizlemek erkeklere herşey söylenmez yaaa eşin de olsa sevgilin de olsa ..... :)))

Ben bu sabah dayanamadım tartıldımmm çok güzel bi rakam gördümmmmmmmmmm :):):):) ama söylemicemmm innnnnşallah yarabbim cuma günü güzel şeyler olcekk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…