Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımneyapıcam bilmiyorum:18:

Yemeğe odaklanma.. Yemek yemiyorum diye düşünmek daha çok aciktiriyo.. Alternatif birşeyler ye.. Tam mevsimi salatalik domates marul ye yiyebildigin kadar.. Sebze çorbası yap iç..

başta ben geliyorum tabi

ellerine sağlık canım

burası sabah göre biraz daha güzel ama soğuk hava

bende söylemem hatta söyletmem evli olmamız ona bu hakkı vermez
neden evde kaldığımı anladınız mı şimdi

Ben bu sabah dayanamadım tartıldımmm çok güzel bi rakam gördümmmmmmmmmm :):):):) ama söylemicemmm innnnnşallah yarabbim cuma günü güzel şeyler olcekk :))))

inş cumaya kadar böyle devam eder canım

ayyy niye böyle oldun ki yaa canım açlığını bastıracak birşey yapmaya çalışş belki regl dönemindesindit ondan oluyordur..:44:

Yemeğe odaklanma.. Yemek yemiyorum diye düşünmek daha çok aciktiriyo.. Alternatif birşeyler ye.. Tam mevsimi salatalik domates marul ye yiyebildigin kadar.. Sebze çorbası yap iç..
ay bilmiyorum kızlar.yok ya mens döneminde böyle olmam ben.bişeyi yapmamalıyım deyince ben daha beter yapıyorum.oyüzden rahat bıraktım kendimi.sadece akşam dikkat ediyorum.yoksa daha beter oluyo.bi süre sonra düzene girer umarım:44:

inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımneyapıcam bilmiyorum:18:

canım gelinliğe baktın mı bakmadıysan çık gelinlikleri dene
gelinliğin içinde kilolu görünc ekendini belki motive olursun

yarın sınavım var ve kalınca dönem uzatan 14 kredilik bi ders ama benim moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrr

canım moral bozma az kalmış bitsin şu sınavlar rahatlarsın inş geçersin

zaten tartıdada artı çıkıyorum kilo almışım işte bal gibi offffff çok kötüyüm ya ağlıyorum

canım durmadan tartılma haftada bir gün o da cuma günü tartıl
insanın gün içinde çok değişiklikler oluyor moralin bozulur

bugün canım çok sıkkın.sabah birlikte kahvaltı bile yapmadık kavga ettik başka nedenlerden dolayı.çok bunaldım.şu sınaw döneminde anlayışlı olması gerekirken aksine tam tersiii

yarın sınavım var ve kalınca dönem uzatan 14 kredilik bi ders ama benim moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrr
aman düzelirsiniz canım herkes tartışıyor evlilik zor iş sıkma canını otur dersini çaliş düzelir illaki aranız
iyi pazarlar herkese nasılsınız

hava yine kötü burda elektrik gider diye banyo yaptım çamaşır yıkadım geldim

daha bişey yemedim birazdan yiyecem bir bakayım dedim

hamarat kız=)))))))))))

slmam nur hazal nasılsınız ben geldim
aslıcım görmemişim cınım yazdığınııı=)))))))))))hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmm

ayy yok valla benim kocişim karışmaz hiç öyle şeylereeeeeeee

izinlilerde değişim var mı? bu l,isteye gore yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…