- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.681
kıskanç olmayanlarda var cnm merak etme
inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımneyapıcam bilmiyorum:18:
arkadas listemi hep gizli tuttum sonuç ortada:) insan karşısındakine güvenecek be anam başka yolu yokcnm gerçek hayatta tanışmıyoruz ya ondan dolayıı.. ben söyledim ekledim diye oda sil dedi amaaann yaaaaaaa offf
arkadas listemi hep gizli tuttum sonuç ortada:) insan karşısındakine güvenecek be anam başka yolu yok
aman sıkma canını erkek milleti işte.ama benim facede de sayılıdır arkadaşlarım biliyonmu.çalışma ortamımdan bile sayılı ve özel kişiler vardır inan.akraba ve arkadaş ne olursa olsun sayılı ve özel kişiler
17.05.2012 perşembe
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 5+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ
18.05.2012 cuma
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ
Bunlar konuşurken kulak misafiri oldum.. Yarım gün takım kaptanlığı yapmak istediğini söyledi.. Tabi bizim asli işinin ehli.. Haklı olarak 'eminecim senin ödevlerin var. takımı salihaya gözüm kapalı emanet ederim' didi.. O kadar olgun bi insanım ki hiç duymamış gibi davrandım.. Nöbet tutarken püsküvüt nescafe allah ne verdiyse yidi.. Ben olsam gözümü kırpmazdim
Herkese günaydın :) ben şuan duştan çıktım yatakta şekerleme yapıyorum :):):) burda hava çok berbat içimi baydı resmengök gürlüyo ve ben gök gürültüsünden çok tırsarım dün geceden beri çekiyorum sizde ne var ne yok ??
Ben olsam söylemezdim çünkü her erkek böyle şeylere tantana yapar böyle takınmış yarışmaymış saçma bulurlar en iyisi gizlemek erkeklere herşey söylenmez yaaa eşin de olsa sevgilin de olsa ..... :)))
Ben bu sabah dayanamadım tartıldımmm çok güzel bi rakam gördümmmmmmmmmm :):):):) ama söylemicemmm innnnnşallah yarabbim cuma günü güzel şeyler olcekk :))))
ayyy niye böyle oldun ki yaa canım açlığını bastıracak birşey yapmaya çalışş belki regl dönemindesindit ondan oluyordur..:44:
ay bilmiyorum kızlar.yok ya mens döneminde böyle olmam ben.bişeyi yapmamalıyım deyince ben daha beter yapıyorum.oyüzden rahat bıraktım kendimi.sadece akşam dikkat ediyorum.yoksa daha beter oluyo.bi süre sonra düzene girer umarım:44:Yemeğe odaklanma.. Yemek yemiyorum diye düşünmek daha çok aciktiriyo.. Alternatif birşeyler ye.. Tam mevsimi salatalik domates marul ye yiyebildigin kadar.. Sebze çorbası yap iç..
inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımneyapıcam bilmiyorum:18:
yarın sınavım var ve kalınca dönem uzatan 14 kredilik bi ders ama benim moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrr
zaten tartıdada artı çıkıyorum kilo almışım işte bal gibi offffff çok kötüyüm ya ağlıyorum
hava valla benim de canımı çok sıktı ama açtı şimdi neysekii... pazar pazar evde oturmuş ders çalışıyoruz iştee napalımmm
bulur mu acaba öylesi beniiben o kadar cadıyım ki en uysalını bile yoldan çıkarabilirim
arkadas listemi hep gizli tuttum sonuç ortada:) insan karşısındakine güvenecek be anam başka yolu yok
kızlarr faceden çıkarmak zorunda kaldım kusura bakmayın eşimin uyuzluğu... tanımadıklaını neden ekliyosun diyee
yagmurlu bir istanbul pazarından günaydınlar herkese
bugün canım çok sıkkın.sabah birlikte kahvaltı bile yapmadık kavga ettik başka nedenlerden dolayı.çok bunaldım.şu sınaw döneminde anlayışlı olması gerekirken aksine tam tersiii
aman düzelirsiniz canım herkes tartışıyor evlilik zor iş sıkma canını otur dersini çaliş düzelir illaki aranızyarın sınavım var ve kalınca dönem uzatan 14 kredilik bi ders ama benim moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrr
iyi pazarlar herkese nasılsınız
hava yine kötü burda elektrik gider diye banyo yaptım çamaşır yıkadım geldim
daha bişey yemedim birazdan yiyecem bir bakayım dedim
aslıcım görmemişim cınım yazdığınııı=)))))))))))hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmmslmam nur hazal nasılsınız ben geldim
burası sabah göre biraz daha güzel ama soğuk hava
bende söylemem hatta söyletmem evli olmamız ona bu hakkı vermez
neden evde kaldığımı anladınız mı şimdi
inş cumaya kadar böyle devam eder canım
izinlilerde değişim var mı? bu l,isteye gore yapacam18.05.2012 cuma
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ
Ben bu sabah dayanamadım tartıldımmm çok güzel bi rakam gördümmmmmmmmmm :):):):) ama söylemicemmm innnnnşallah yarabbim cuma günü güzel şeyler olcekk :))))
ayy kızlar yaa ben hiç tahammül edemem kıskanç erkeğee napcam kiiibu yüzden yalnızım galibaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?