Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım haklısın belki de. Bi başlasam devamı gelecek gibi.
aslıya katılıyorum baharcım.boşta olmak cogunlukla ters tepiyo ve hiçbişey yapamıyosun.ama yogunluk isteristemez hayatını bi düzene koymaya mecbur ediyo insanı..ve bi bakmışın herşeye zaman bulmuşsun.inş.sen de bulursun cnm.zorlama kendini fazla.yavaş yavaş istediğin kıvama gelirsin

lütfen kızlar öğrenci arkadaşlara dua edinde sınavlarımız çok güzel ve hızlıca geçsinn....
Allah sınav dönemindeki tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun

ne demiş atalar.bir musibet bin nasihatten evladır..
toparlarsın cnm telaş yapma.sende bu azim varken başarırsın inş.

benimde öyle canım hiç erkek yok zaten okuldan falan :)) bunalttı artık beni ya... çok üzüyo benii

canım evli olunca gizlenemiyo malesef.sürekli bi kontrol içindeyim

bugün canım çok sıkkın.sabah birlikte kahvaltı bile yapmadık kavga ettik başka nedenlerden dolayı.çok bunaldım.şu sınaw döneminde anlayışlı olması gerekirken aksine tam tersiii

iyi pazarlar herkese nasılsınız

hava yine kötü burda elektrik gider diye banyo yaptım çamaşır yıkadım geldim

daha bişey yemedim birazdan yiyecem bir bakayım dedim

inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımneyapıcam bilmiyorum:18:

ayyy niye böyle oldun ki yaa canım açlığını bastıracak birşey yapmaya çalışş belki regl dönemindesindit ondan oluyordur..:44:

bugün canım çok sıkkın.sabah birlikte kahvaltı bile yapmadık kavga ettik başka nedenlerden dolayı.çok bunaldım.şu sınaw döneminde anlayışlı olması gerekirken aksine tam tersiii

yarın sınavım var ve kalınca dönem uzatan 14 kredilik bi ders ama benim moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrr

zaten tartıdada artı çıkıyorum kilo almışım işte bal gibi offffff çok kötüyüm ya ağlıyorum

bitsin şu hafta bi hayırlısıyla. cumaaaaaaaaaaaa gelsin artıkkk

canım yaa sıkma canını şuan sadece sınavlarını düşün eşinle sonunda tatlıya bağlarsınız zaten ama sınavdan kalırsan 1 dönem uzatırsın boşu boşunaa sen şimdi sınavını halletmeye bak stres yaparsan baştan kaybediyorsun sabretmek ve sakin olmak lazımm

iyi pazarlar herkese nasılsınız

hava yine kötü burda elektrik gider diye banyo yaptım çamaşır yıkadım geldim

daha bişey yemedim birazdan yiyecem bir bakayım dedim

hava valla benim de canımı çok sıktı ama açtı şimdi neysekii... pazar pazar evde oturmuş ders çalışıyoruz iştee napalımmm

stres yapmamamk mümkün olsa keşke canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…