- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.661
inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımkızlar bu hafta 4. olduk inş haftaya daha iyi bir derece alırız
aslıya katılıyorum baharcım.boşta olmak cogunlukla ters tepiyo ve hiçbişey yapamıyosun.ama yogunluk isteristemez hayatını bi düzene koymaya mecbur ediyo insanı..ve bi bakmışın herşeye zaman bulmuşsun.inş.sen de bulursun cnm.zorlama kendini fazla.yavaş yavaş istediğin kıvama gelirsinCanım haklısın belki de. Bi başlasam devamı gelecek gibi.
Saliş naber canım görüşmeyeli nasılsın? psikiyatrın ilacını kestin mi,kesicem diyodun,umarım iyi olmuştur
Emoş,Aslı,Fadik nasılsınız kızlar?
Tuğba karataya başlamıştın nasıl gidiyor?
yalan oldu:26:
Allah sınav dönemindeki tüm kardeşlerimin yardımcısı olsunlütfen kızlar öğrenci arkadaşlara dua edinde sınavlarımız çok güzel ve hızlıca geçsinn....
ne demiş atalar.bir musibet bin nasihatten evladır..ama ben sadece 1 haftadır diyetteyim. o 1 hafta içerisinde bu 2. diyeti bozuşum. diyet bile olmadı yani yaptığım.
Ama bidaha yapmıycam. şu anki halimi hatırladıkça bidaha asla yapmıycam. çok kötüyüm
oh sayım haftamda bitti çok şükür alnımın akı ile hallettim.ayşem kolay gelsin sana bebegim
aman sıkma canını erkek milleti işte.ama benim facede de sayılıdır arkadaşlarım biliyonmu.çalışma ortamımdan bile sayılı ve özel kişiler vardır inan.akraba ve arkadaş ne olursa olsun sayılı ve özel kişiler
Bizi Tanımadığına nasıl karar verdi
Ben olsam söylemezdim çünkü her erkek böyle şeylere tantana yapar böyle takınmış yarışmaymış saçma bulurlar en iyisi gizlemek erkeklere herşey söylenmez yaaa eşin de olsa sevgilin de olsa ..... :)))
inşallah...ama ben hiç iyi durumda değilim ya..bu zayıflamalıyım mutlaka,yaza düğünüm var psikolojisi daha ters tepti.sürekli yiyesim var.hiç böyle olmamıştımneyapıcam bilmiyorum:18:
benimde öyle canım hiç erkek yok zaten okuldan falan :)) bunalttı artık beni ya... çok üzüyo benii
canım evli olunca gizlenemiyo malesef.sürekli bi kontrol içindeyim
bugün canım çok sıkkın.sabah birlikte kahvaltı bile yapmadık kavga ettik başka nedenlerden dolayı.çok bunaldım.şu sınaw döneminde anlayışlı olması gerekirken aksine tam tersiii
yarın sınavım var ve kalınca dönem uzatan 14 kredilik bi ders ama benim moralim sıfırrrrrrrrrrrrrrr
zaten tartıdada artı çıkıyorum kilo almışım işte bal gibi offffff çok kötüyüm ya ağlıyorum
bitsin şu hafta bi hayırlısıyla. cumaaaaaaaaaaaa gelsin artıkkk
iyi pazarlar herkese nasılsınız
hava yine kötü burda elektrik gider diye banyo yaptım çamaşır yıkadım geldim
daha bişey yemedim birazdan yiyecem bir bakayım dedim
canım yaa sıkma canını şuan sadece sınavlarını düşün eşinle sonunda tatlıya bağlarsınız zaten ama sınavdan kalırsan 1 dönem uzatırsın boşu boşunaa sen şimdi sınavını halletmeye bakstres yaparsan baştan kaybediyorsun sabretmek ve sakin olmak lazımm
ayy kızlar yaa ben hiç tahammül edemem kıskanç erkeğee napcam kiiibu yüzden yalnızım galibaaaa
ayy evlilik hiç bana göre değil yaaa
stres yapmamamk mümkün olsa keşke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?