- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.261
sağol aslıııııı,dersimi aldım bidaha yapmamaya çalışıcamgözün aydın allah bir daha göstermesin
kilo alanlara değil canım ben haftalardır cuma günü öğlen 12 ye kadar bildirimler yapılsun diyorum hala yapılmıyor
cuma günü koştura koştura geliyorum öğle tatilinde dinlenmek yerine liste hazırlıyorum gelmeyenlere mesaj atıyorum haber bekliyorum gün oluyo yemek yemeden geri okula dönüyorum çoğu zaman pc başında yemek yiyorum kaç kere uyarmama rağmen hala devam ediyor bu durum
izin konusu suistimal ediliyor ya da izin alınmıyor gelinmiyor
baştan kuralları belirttim herkes kabul edip geldi
geçen hafta mesaj attım bildirim yapmayanlara
arkadaşlar işiniz olabilir yoğun olabilirsiniz ama unutmayın benimde işlerim var istediğim sürede siz yapmazsanız bildirimleri ben zorlanıyorum
aniden bir iş çıkınca ne yapacağımı şaşırıyorum
burası devlet dairesi değil bir resmiyeti yok tamam ama ben size karşı sorumlu hissediyorum kendimi takım işlerini yürümesi için uğraşıyorum ve aynı şeyi sizdende bekliyorum
kimse darılmasın gücenmesin ama kendinizi benim yerime koyun bi
canım bende aynı durumdayım keşke dayanabilsen burasıda olmasa daha çok salarız...
kar yağıyo......
arkadaşlar ben dün anneciğimi ve babacığımı ziyarete gidemedim kandil için,bu akşam gidicez daha gelemeyebilirim sanırım 7 mesajım da doldu kendinize iyi bakın.
bugünkü menüm
sabah
-2 yumurtadan omlet
-peynir,zeytin
-badem,domates
-yeşilçay
ara
-1 küçük kandil simidi(kurupasta büyüklüğünde)
haa bir de çikolatalı gofret yediydimmalum regly olunca...
akşam
-1 kase yoğurt çorbası
-4 köfte ve biraz patates
-2 kaşık bulgur pilavı.
bu hafta 4. olmuşuz
en başta kilo verenleri tebrik ediyorum
biraz sıkı tutsak var ya hep ilk üçte oluruz
ama bıraktık kendimizi
buraya gelme hedefimizi şaşırdık
ekşisözlükte kadınlar kulübü diye bir başlık açılmış biri yıllardır 10 kiloyu veremeyen kadınların toplandığı yer diye yazmış
düşündüm en başta ben haklı bunu söyleyen
bizim ilk önce kendimize inanmamız lazım
en ufak bişeyde salıyoruz kendimizi
lütfen kızlar burda olma amacımızı unutmayalım
biz başkaları için değil kendimiz için kilo vermek istiyoruz
bizi sevenler kilolu olsakta seviyor
bu yüzden bizden uzak duranlar yaklaşmasınlar zaten yanımıza
biz burda kendimiz için bulunuyoruz
çocuğumuzu, eşimizi, anne- babamızı sevdiğimiz kadar birazda kendimizi sevelim artık
ben inanmıyorum kiloluyum ama mutluyum diyenlere
hiç bir insan özellikle kadınlar kilolu olduğu için mutlu olmaz
ne 10u 5 bile veremeyen kadın ben.......
ya bu öğretmenlerden ne istiyorlar
bugünde başbakan laf söylemiş bize :105:
verirsin canım artık seni daha iyi motive olmuş olumlu düşünüyor görüyorum kilo vermede
öğretmenler kadar taş düşsün..valla hakka cok inanıyorum gün dönecek hesap donecekkkkkkkkkkk
inşallah cnm yaa diyetisyene de söyledim..bu kilo kolay gitmeyecek zaten diyor ama gidecek eninde sonunda diyor. akupunkturu bile sordum ekonomim musait olmamasına ragmen ona sıcak bakmadı o cok kilolular iştahını hiç kontrol eemeyenler için dedi..aynı diyet gibi bırakınca kilo alıyorsun diyor..onuda yıllarca yapmak için para lazımm..
amin canım inş
bu kadar hakarete rağmen onur kırmya rağmen eğitim camiasında destekleyen o kadar çok ki
ne diyeyim bilemiyorum
kilo vermek bile parayla canım
herkesin evinde bulgur, makarna vardır ama bunları yersen kilo alırsın
diyet menüler için ayrı alışveriş gerekiyor
sende cok az kilo veriyorsun cok dikkat etmene ragmen hiç doktora gorundun mu cnm
benim hormonlar bozuk ya canım bide her ay 2 kutu hap içiyorum adet olmak için
bide uzun bir süre diyetteyim onunda etkisi var
hımmm cok az yiyosun ya oda etken olabilir benm diyetisyen ole dedi
çok mu yesem acaba
cok değil ama yanlışlar var listelerinde genelde kahvaltın cok az veya yok..
ara öğünün yok
kahvaltıdan sonra ikindi ve gece ara ogun yapmıyosun sanırım..
biz ne kadar eksik yersek yani bi ara ogun vucudumuza girmezse daha iyi gibi dusunuyoruz ama metabolizma her 3-4 saatte bir yakacak bişi arıyor midede yoksa o yakacagın kaloti yanmıyor vücuduna kalıyor metabolizma yavaslıyor mantıgı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?