Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum kusura kalma kendi adıma özür dilerim....
senide anlıyorumallah kolaylık versin

arkadaşlar ben dün anneciğimi ve babacığımı ziyarete gidemedim kandil için,bu akşam gidicez daha gelemeyebilirim sanırım 7 mesajım da doldu kendinize iyi bakın.

bugünkü menüm
sabah
-2 yumurtadan omlet
-peynir,zeytin
-badem,domates
-yeşilçay
ara
-1 küçük kandil simidi(kurupasta büyüklüğünde)
haa bir de çikolatalı gofret yediydim
malum regly olunca...
akşam
-1 kase yoğurt çorbası
-4 köfte ve biraz patates
-2 kaşık bulgur pilavı.

menün güzel ama akşam ya patates ya da bulgur pilavını yeseydin daha iyi olurdu

ne 10u 5 bile veremeyen kadın ben.......

verirsin canım artık seni daha iyi motive olmuş olumlu düşünüyor görüyorum kilo vermede

inşallah cnm yaa diyetisyene de söyledim..bu kilo kolay gitmeyecek zaten diyor ama gidecek eninde sonunda diyor. akupunkturu bile sordum ekonomim musait olmamasına ragmen ona sıcak bakmadı o cok kilolular iştahını hiç kontrol eemeyenler için dedi..aynı diyet gibi bırakınca kilo alıyorsun diyor..onuda yıllarca yapmak için para lazımm..

öğretmenler kadar taş düşsün..valla hakka cok inanıyorum gün dönecek hesap donecekkkkkkkkkkk

amin canım inş
bu kadar hakarete rağmen onur kırmya rağmen eğitim camiasında destekleyen o kadar çok ki
ne diyeyim bilemiyorum

kilo vermek bile parayla canım
herkesin evinde bulgur, makarna vardır ama bunları yersen kilo alırsın
diyet menüler için ayrı alışveriş gerekiyor

sende cok az kilo veriyorsun cok dikkat etmene ragmen hiç doktora gorundun mu cnm

çok mu yesem acaba

cok değil ama yanlışlar var listelerinde genelde kahvaltın cok az veya yok..
ara öğünün yok
kahvaltıdan sonra ikindi ve gece ara ogun yapmıyosun sanırım..
biz ne kadar eksik yersek yani bi ara ogun vucudumuza girmezse daha iyi gibi dusunuyoruz ama metabolizma her 3-4 saatte bir yakacak bişi arıyor midede yoksa o yakacagın kaloti yanmıyor vücuduna kalıyor metabolizma yavaslıyor mantıgı bu

öyle canım biliyorum bunları ama yapmıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…