Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamamen katılıyo
rum canımm

24.05.2012 perşembe

aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
melekaysee *** 7+
realincir ***çıktı sanırım
0menekse0 *** 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
majeren*** çıktı sanırım
tedis *** 0 izinli mi?
rainandthesun *** 0(cezasını çekti) :119::119::119::119::119::119::119:
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 0 izinli mi? :112::112::112::112::112::112:
emidaf ***İZİNLİ

Son düzenleme:
25.05.2012 cuma

aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
melekaysee *** 7+
realincir ***çıktı sanırım
0menekse0 *** 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
majeren*** çıktı sanırım
tedis *** 7 :89::89::89::89::89::89:
rainandthesun *** 7+ :119::119::119::119::119::119::119:
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 4 izinli mi? :112::112::112::112::112::112:
emidaf ***İZİNLİ

emine 7 yazıyorum ama 1 tane daha yaz canım

Son düzenleme:
Dün arkadaslar tavuk döner söylediler okula.et yemem ama pis boğazlıgım tuttu ya bende yarım porsiyon yedim.yemez olaydım.bütün aksamı ve geceyi tuvalette geçirdim.dün hiç giremedim foruma.şu anda da hala bozuk midemhaber de veremedim.cezama razıyım bir ara çekerim

gecmiş olsun o cok kotu oluyorrr canımm

Ellerine saglık canım

Kızlar biraz ogluşumla ilgileneyim gelirim yine

Ayşe cumayı erken saymıssın canım.ahanda burdayım

ellerine sağlık canım

Nurcum aramaızda olabilseydin daha iyi olurdu bizim için ama tabiki sınavların daha önemli kendinle ilgili en iyi kararı sen verirsin tabii,arada fırsta bulursan gel ama...

şuan ne kadar stresliyim sinirlerim ne kadar bozuk anlatamam böyle olmasın istiyorum daha çok zarar veriyorum kendime ama bana başka şans vermiyolar ... Bunun benim için en iyi karar olduğunu düşünüyorüm ama keşke sınavlardan sonra gelebilsem tekrar... Fırsat buldukça gelicem mutlaka .

bu sözler beni de hedef alıyor.gücenmedim alınmadım aslım çok haklısın.bundan sonra elimden geldiğince kurallara uygun davranacağım inşallah.

insallah şekerim

aaa ne çabuk pes ettin canım yaaaaaaaa

yuhhhh ne karıııııııııı

hahahhaha çok komikmiş yaaaa bizde denemeliyiz bence=)

Canım pes etmedim 60ı görene kadar da pes etmeyi düşünmüyorum sadece sınav dönemi iyi paylaşımda bulunamam diye takımdan çıkıyorumm fırsat buldukça da gelmeye çalışıcamm

kızlar yarınki programımı yazayım.saat 9 da oğlumu yüzmeye götüreceğim.sonra spora gideceğim sonra kuaföre bu arada fırsat bulup hediye alacağım.sonra oğlumun arkadaşının doğum gününe gitcem.akşama misafirim var eve gelip hazırlık yapcam ve misafir ağırlayacağım.inşallah bunların arasında fırsat bulup foruma girebilirim.gelemezsem izinli sayarsanız sevinirim.yazarken bile başım döndü valla.bıktım bu tempodan.kendimi yetersiz hissediyorum her işe yetişmeye çalışıp yetişemiyorum ve kendimi hem anne hem eş hem öğretmen hem ev hanımı hem de kadın olarak yetersiz hissediyorum.valla psikolojim bozuldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…