Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bende aynı durumdayım keşke dayanabilsen burasıda olmasa daha çok salarız...

Canım çok yoğun ders çalışmam gerekiyor günlük 3-5 saat değil daha fazlaaa yoksa bu seneyi kurtaramıcam ve çok korkuyorum çok stresliyim bu yüzden yoksa ben de ayrılmak istemiyorum aranızdan gerçekten burda olmak çok iyi geliyordu bana ...

Canım pes etmedim 60ı görene kadar da pes etmeyi düşünmüyorum sadece sınav dönemi iyi paylaşımda bulunamam diye takımdan çıkıyorumm fırsat buldukça da gelmeye çalışıcamm

canım asla pes etme.takımdan da ayrılma.aslıdan izin iste olmazsa sınavların bitene kadar.

Ben hergün ev yemeği yiyordum ıspanak pirasa bugün dışarda olunca böyle oldu:)

kızlar herkese iyi geceler dogum günümüz bitti.gelip bakam dedim iyisiniz okudum begendimmm..
Yarın görüşürük kısmetse herkese iyi gecelerrr

CUMA zayiflama YARIŞMASI 258. ETAP SONUÇ LİSTESİ 18-25 Mayıs 2012 Takım Dereceleri 1.) 13. Takım 2.) 5. Takım 3.) 3. Takım Bireysel Dereceler 1.) 13. Takımdan '' eski_bir_masal'' % 5.56 2.) 13. Takımdan '' gurbet_dmr'' % 4.41 3.) 13. Takımdan '' angelic2'' % 2.86

asli bu saatte aklıma söyle bisi geldi.. Gülmek yok bu sadece fikir:) azami bi rakam hedefleyelim.. Örneğin -200.. mesela herkes bu hafta en düşük 200 gr versin.. Aynı kiloda kalmak yada kilo almak yok.. Onları çantalayalim.. Yani bi toparlanalim istiyorm.. Eccük kilo kaybetme duygusunu unuttuk.. Biraz bu konuya yogunlasalım istiyorum..

daha kimseler teşrif etmemiş.. Güzel bi kahvaltı yaptım(iş yaparken acikmamak icin) şimdi temizliğe devam etcem.. Akşam görüşürüz.. Zayıflamak kelimesi biraz olumsuz çağrışım yapıyo.. Diyet kelimesi biraz zorunluluk.. Zayıflamaya değil kilo vermeye çalışıyoruz:)

kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu

vay be 13. takıma bak sennnnnn

insan kilo verince bu duygu acayip basıyor sonra devam etmezsek duruyor kilo vermeler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…