- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.301
canım bende aynı durumdayım keşke dayanabilsen burasıda olmasa daha çok salarız...
Canım pes etmedim 60ı görene kadar da pes etmeyi düşünmüyorum sadece sınav dönemi iyi paylaşımda bulunamam diye takımdan çıkıyorumm fırsat buldukça da gelmeye çalışıcamm
canım asla pes etme.takımdan da ayrılma.aslıdan izin iste olmazsa sınavların bitene kadar.
çok sağlıksız bir menü farkındasın değil mi canım
böyle güzel kilo verirsin ama bırakınca fazlasıyla gelir
hele ekmek ve makarnaya düşkün birisin haberin olsun
daha sağlıklı bir menü istiyorum senden
öyle birşey mümkün mü ki ??? :/
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
tedis *** 26 mayıs - 1 haziran
Canım çok yoğun ders çalışmam gerekiyor günlük 3-5 saat değil daha fazlaaa yoksa bu seneyi kurtaramıcam ve çok korkuyorum çok stresliyim bu yüzden yoksa ben de ayrılmak istemiyorum aranızdan gerçekten burda olmak çok iyi geliyordu bana ...
CUMA zayiflama YARIŞMASI 258. ETAP SONUÇ LİSTESİ 18-25 Mayıs 2012 Takım Dereceleri 1.) 13. Takım 2.) 5. Takım 3.) 3. Takım Bireysel Dereceler 1.) 13. Takımdan '' eski_bir_masal'' % 5.56 2.) 13. Takımdan '' gurbet_dmr'' % 4.41 3.) 13. Takımdan '' angelic2'' % 2.86
asli bu saatte aklıma söyle bisi geldi.. Gülmek yok bu sadece fikir:) azami bi rakam hedefleyelim.. Örneğin -200.. mesela herkes bu hafta en düşük 200 gr versin.. Aynı kiloda kalmak yada kilo almak yok.. Onları çantalayalim.. Yani bi toparlanalim istiyorm.. Eccük kilo kaybetme duygusunu unuttuk.. Biraz bu konuya yogunlasalım istiyorum..
günaydın minnoslar herkese güzel haftasonları diliyorum tabi kendimede..
herkese iyi haftasonları
bunun çok işim var ama bende istek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?