- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.401
televizyon izle film seyret canım kendine vakit ayır
walla nur takımda çok aktif izni hakediyo
1 ay uzun ama .onun içinde zor bi durum .bende 2 hafta kilo verebilecegimi sanmıyorum hem stresten hem pc başında oturmaktan çok yiyip kısıtlı hareketim oluyo.valla kızlar dakikalarımı degerlendirmeye çalışıyorum.
kızlar biliyorum 1 ay fazlasıyla uzun bir süre bu şekilde olmasını ben de istemezdim ama sınavlarım çok kritik ve ben çok korkuyorum süreyi uzun bulup izin vermek istemezseniz kesinlikle anlayışla karşılarım ama ayrılmam gerekir izin verirseniz de çok mutlu olurum tabi sizinle olmaktan keyif alıyorum çünkü :) ama dediğim gibi izi vermezseniz anlayışla karşılarım elbettee ... bu süre zarfında diyeti kesinlikle bırakmıcam belki daha çok zorlanıcam ama pes etmedim zayıflamaya çalışıcam fırsat buldukça da gelip paylaşım yapıcam . eğer izin vermezseniz de misafir olarak aranızda kalmak isterimm :)
o başbakanı ben var yaaaaa tobe tobe kötü şeyler sölicem şimdi burdan....takmişlar bi öğretmene..omilletvekillerine baksın öğretmenlik çok kolay bi iş sanki normal memuru soksonlar bakalım dayanabilecek mi...her işin kendine göre zorluğpu var ama zeka küpü başbakan bunu anlamaktan aciz....bu akpyi rte yi başimiza getirenler şimdi bi taraflarına kına yaksın...çok mutluyuz sayelerinde....
aa canım geçmiş olsunnnnn
pes etme sakın gel şekerim bekleriz herzaman
ayyyyy seninde programın emoşunki gibi olmuş kolay gelsin canım
ohhh mis olmustur
hehehehe çok sıkıcı di mi ayşem evde olmak gel bir de bana sor offfffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!sen ne yapıyorsun yüzmeye gidiyor musun hiç yazmadıun buraya
gunaydin millet
bu arada ablamın tartısı dijital değil 80 geldimm hooohhhoyyyttt :)
Sular gitmesinde:)yaz gelsin ya
kızlar burayı bir görün evin içi kapkaranlık sanki akşam oldu
inş elektrik gitmez ben hemen bir banyo olayım yoksa elektrik giderse kalırım
Sular gitmesinde:)
kitap okudum ve harika bir film seyrettim
inşallah kendi tartında da daha düşük gelirsinn
gitmedi yıkandım çok şükür
tam notları giriyordum elektrik gitti
yeni geldi
ayy ne güzel canım bol bol hasret giderrbugün ankaraya geldim kızlarrrr :)) anneciğime ablacıklarıma yeğenciklerime kavuştummmm
zayıflamasan bile vücudun şekle girer canımhaftada3 gun gitmeye başladım cnm iyi gidiyor cok yogunum 40 dak falan yuzup cıkıyorum agrılarım gecti biraz ama hiç yormuyor su beni sanırım zayıflamama buyuk bir etkisi olmayacak
hazal nereye kayboldun??
canım nedir bu çile yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?