Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar gece gunduz dışiarda olmaya ve yogunluga alışmısım ki haftalardır ilk kez bir cumartesi hep evdeydim..kanıksayamadım bu durumu bir tuhaf oldum,sıkıldım,zamanı nasıl değerlendirecegimi bilemedim.

ay inşallah bende o günleri görürüm yaaa.çok özledim tv seyretmeyi balkonda keyif yapmayı

canımmmmmmmmm ben sana bi yeşil çay demleyeyim sakinleş masajda yaparım hemde çok pis

en güzeli yazmak.yaglar ciddiye alındıgını anladılarmı korkup daha çabuk terk ediyolar vücudu..

yap saliha valla ya bazen ne pok yemeye başladım şu okula bu yaştan sonra diyom..ne adamdan fayda var ne çocuklardan off sıkıldım iyice .adam korkusuna 2 gün üstüste nöbet almış.perşembe nöbetteydi.bugün gitti pazartesi gelcek.cumartesi pazar blok nöbet tutcak.sen dersini çalış ben eline ayagına dolanmayayım diyo..yalan benden kaçıyo çok sinirli oluyom çok bagırıyom bide pc başından kalkmıyom ya ondan biliyom benn.yavrum çocuklarda bakıcıya gittiler...bende saat 13 den beri çalışıyodum şimdi size bakem diye geldim.akşama gelemem belki..

neyse kızlar ben çıkıyom çoookkkkkkk öpüyom sizi.kendinize bakın ..
ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ah canım allah kolaylık versin
unutma zahmetsiz hiç bir başarı yoktur
o diplomayı alınca bunların hepsini unutacaksın

kızlar nura ayrılmak yerine izin almasını söyledim
23 hazirana kadar izin istiyor cuma günü bildirim yapacak
önce size sorayım 1 ay bir süre bu
sizin içinde uygun mu

yaa ayrılmaaa izin alsan olmaz mı?

1 ay uzun bir süre ama benim için cok sorundeğil..cunku nur paylaşım yaptıgında cok iyi yapıyor renk katıyor..

izine ayrılsan olmuyomu

aslıcım nur un izinli olsun sorun yok.kilosunu bildirsin ama cumalarıııı :))

bence uygun çünkü sınavları daha önemli,paylaşımı da güzel bi arkadaşımız boşuna takımdan ayrılmasın çünkü hala istekli.

walla nur takımda çok aktif izni hakediyo

kızlar biliyorum 1 ay fazlasıyla uzun bir süre bu şekilde olmasını ben de istemezdim ama sınavlarım çok kritik ve ben çok korkuyorum süreyi uzun bulup izin vermek istemezseniz kesinlikle anlayışla karşılarım ama ayrılmam gerekir izin verirseniz de çok mutlu olurum tabi sizinle olmaktan keyif alıyorum çünkü :) ama dediğim gibi izi vermezseniz anlayışla karşılarım elbettee ... bu süre zarfında diyeti kesinlikle bırakmıcam belki daha çok zorlanıcam ama pes etmedim zayıflamaya çalışıcam fırsat buldukça da gelip paylaşım yapıcam . eğer izin vermezseniz de misafir olarak aranızda kalmak isterimm :)

ya bu öğretmenlerden ne istiyorlar
bugünde başbakan laf söylemiş bize :105:
o başbakanı ben var yaaaaa tobe tobe kötü şeyler sölicem şimdi burdan....takmişlar bi öğretmene..omilletvekillerine baksın öğretmenlik çok kolay bi iş sanki normal memuru soksonlar bakalım dayanabilecek mi...her işin kendine göre zorluğpu var ama zeka küpü başbakan bunu anlamaktan aciz....bu akpyi rte yi başimiza getirenler şimdi bi taraflarına kına yaksın...çok mutluyuz sayelerinde....
Kızlar ben geldim.dün gelemedim çünkü çok rahatsızdım.zehirlendim sanırım
aa canım geçmiş olsunnnnn
Canım pes etmedim 60ı görene kadar da pes etmeyi düşünmüyorum sadece sınav dönemi iyi paylaşımda bulunamam diye takımdan çıkıyorumm fırsat buldukça da gelmeye çalışıcamm
pes etme sakın gel şekerim bekleriz herzaman
ayyyyy seninde programın emoşunki gibi olmuş kolay gelsin canım
bugün sınawlar bittiği için evi temizledik ... götürüyoduda evi :))
ohhh mis olmustur
kızlar gece gunduz dışiarda olmaya ve yogunluga alışmısım ki haftalardır ilk kez bir cumartesi hep evdeydim..kanıksayamadım bu durumu bir tuhaf oldum,sıkıldım,zamanı nasıl değerlendirecegimi bilemedim.

hehehehe çok sıkıcı di mi ayşem evde olmak gel bir de bana sor offfffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!sen ne yapıyorsun yüzmeye gidiyor musun hiç yazmadıun buraya

Canım ya bi yeşil çay iç çok gerilmişsin.. Mutlaka bisi yap sakinleş.. Var sende bi hal :18:

merhaba herkese.ya ben çok kötü durumdayım yaaabu düğün koşturmacası beni çok yoruyo..gündüz işteyim,işten çıkıp geceyarılarına dek ordan oraya koşturuyorumevet güzel telaşlar ama ben buraya yeterince vakit ayıramıyorum.dün cezaya kalacagımı bilebile gelip yazamadm bişey.

bukadar lakırdıyı niye yaptın derseniz...

aslıcım,kızlar.. bu düğün sürecinde çok yoruluyorum oyüzden eve geldiğimde yaptıgım tek şey uyumak oluyo.
eger müsade ederseniz düğüne dek izin istiyorum sizlerden.biliyorum uzun bi süre ama takımdan ayrılmayı asla istemiyorumşu gelemediğim 2 günde bile çok aradım burayı.çünkü kendimi eniyi,en rahat, en özgür hissettiğim ortam burası.

gündüz işte fırsat buldukça gelmeye calışıyorum topiğe ama işteki yogunluktan hiç ugrayamadıgım zamanlar da oluyo..
bilmiyorum ne yapayım sizce..bi akıl verin bana

Son düzenleme:

kızlar size hak veriyorum ama bu takımında yürümesi lazım izne ayrılırsınız ama ben başkalarını alırım takıma geri döndüğünüzde yer varsa tekrar girersiniz takıma olur mu
son zamanlarda paylaşım azaldı sizin istediğiniz süre çok uzun buda motive açısından takımı etkiler dediğim gibi
izne ayrılırsınız takıma yeni kişiler alınır döndüğünüzde yer açılana kadar beklersiniz ne diyorsunuz
tuba sen ne kadar bir süre istiyorsun

Canım çok mantıklı bir çözüm olmuş :) cumaları bildirim yapalım mı yine ??

Balayı tatilide istiyecen sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…