- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.381
Canım çok mantıklı bir çözüm olmuş :) cumaları bildirim yapalım mı yine ??
kızlar ben hasta olcam galiba
burnum boğazım felaket
havaalr soğudu beni çarptı hemen
Asli sen hiç bitki çayı içmiyormusun.. Şöyle ayda bi yeşil çay falan içsen:)sabah-öğle
2 dilim ekmekten tost
domates
2 bardak çay
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
salata
ara
1 bardak çay
burnum boğazım felaket
haklısın aslıcım.bişey diyemiyorum.ama benim de şuanki durumum burda olmama el vermiyor. sadce bu topik'e değil,internete bile girecek zaman bulamıyorum şuan.oyüzden bi 40 gün kadar izin istiyorum.senin dediğin gibi döndüğümde yer olursa katılırım aranıza artık,yapacak bişey yok malesefkızlar size hak veriyorum ama bu takımında yürümesi lazım izne ayrılırsınız ama ben başkalarını alırım takıma geri döndüğünüzde yer varsa tekrar girersiniz takıma olur mu
son zamanlarda paylaşım azaldı sizin istediğiniz süre çok uzun buda motive açısından takımı etkiler dediğim gibi
izne ayrılırsınız takıma yeni kişiler alınır döndüğünüzde yer açılana kadar beklersiniz ne diyorsunuz
tuba sen ne kadar bir süre istiyorsun
gunaydin millet
Asli sen hiç bitki çayı içmiyormusun.. Şöyle ayda bi yeşil çay falan içsen:)
haklısın aslıcım.bişey diyemiyorum.ama benim de şuanki durumum burda olmama el vermiyor. sadce bu topik'e değil,internete bile girecek zaman bulamıyorum şuan.oyüzden bi 40 gün kadar izin istiyorum.senin dediğin gibi döndüğümde yer olursa katılırım aranıza artık,yapacak bişey yok malesefgrubun motivasyonunu bozmayı hiç istemem çünkü
hayırlısı olsun
günaydın kızlar cumaya son 5gün
canım Allah kolaylık versin inşaallah sınavların istediğin gibi sonuçlanır biran önce mezun olursun.
arkadaşlar ben bugün tekrar ölçtüm bedenimi ve basen,baldır ve göğüsten 1 er santim daha incelmişim ama belim 2 cm kalın çıktı şuan regly olduğum için şişim sanırım oyüzden fazla çıktı,bir deee geçenlerde bi elbise aldım kendime bedeni 44 inanamadım belki biraz kalıbı büyüktür ama en azından yaklaşmışım dedim kendi kendime.korsesiz bile çok güzel duruyo.
burnum boğazım felaket
yaz gelsin ya
kızlar burayı bir görün evin içi kapkaranlık sanki akşam oldu
inş elektrik gitmez ben hemen bir banyo olayım yoksa elektrik giderse kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?