Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar reglim ya ihlal ettim ben bu diyeti..oyle sakıncalı şeyler yemiyorum ama yemeği fazla yiyyorum ekmegi bir dilim daha fazla yiyorum doymuyorum soleyecem diyetisyene arttırsın yaa..saldrıoyorum yemeklere cok acıkıyorum bennnnn
gecici bir durum mu acep 4-5 gundur boleyim

Son düzenleme:
bugün sporumu 1 saat kadar yapmaya karar verdim..
mesaj zorunluluğu iyi olmuş ama anlamadığım bu konuda mı yoksa tümm forumda mı toplam yedi mesaj olucak..

reglken diyet ihmal ediliyo bunu ben de yaşıyorum özellikle tatlı istiyo canım.. regl günlerinde sporunu ihmal etme canım öylecene durumu dengelersin.. hem spor iyi oluyo ağrıyı sancıyı azaltıyo..

İyi geceler kızlar.bugün yine kendimi kaybedecek kadar yoğundum.sabah erkenden okula gittim okuma bayramı hazırlıkları için.akşam yeğenimin mezuniyeti vardı oraya gittim.eve gelirken bir telefon geldi çok yakın bir arkadaşım acil doğuma giriyormuş onun evine gidip çocuğuna baktım.daha yeni eve geldim.

bu kadar işin arasında izin isteyemedim.aklımdan tamamen çıkmış.aslı beni öldürecek neyse cezamı çekeceğim artık.hemen bir mesaj sayımı yapayım

28 mayıs mesaj sayımı
aynalar:7+
1.73:7+
pisiq:7+
tedis:7+
melekayşe:7+
0menekşe0:7+
rainandthesun:7+
emidaf:7+
realincir:7+
oyagibi:izinli
nilipus:izinli
papatya29:7+
ocu:6

29 mayıs mesaj sayımı
aynalar:7+
1.73:izinli
pisiq:7+
tedis:0 (cezamı çekcem artık)
melekayşe:7+
0menekşe0:7+
rainandthesun:izinli mi
emidaf:1
realincir:7+
oyagibi:izinli
nilipus:izinli
papatya29:5

kızlar yarın okuma bayramım var.dua edin de iyi geçsin gerçekten hem çocuklar hem de ben çok emek harcadık.sabah erkenden okula gitcem yine hazırlıklar için salon süslemesi yapcam çünkü.öğleden sonra okul var.okuma bayramı saat 6 da.eve geldiğimde girerim artık foruma.aslıcığım eğer yorgunluktan bayılır da gelemezsem lütfen izinli say beni olur mu

Iştah bu ne bıçakla kesilir ne makasla.. Sadece yemekle kesilir:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…