- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.761
5 tanede fazladan yazdım eksik falan olur diye.. Allahım bu son olsun:) hemde telefondan yazdım:)
offf kızlar bilgisayarım bozuldu tamda zamanını buldu arkadaşımdan yazıyorum tamir olasıya 3 4 gün giremicem( geldiğimde yer olur dimi.. devam edebilirim aynen...
napayım ben seni söyle:22
telefondn girmek çok zormuş yaa
ya kızlar reglim ya ihlal ettim ben bu diyeti..oyle sakıncalı şeyler yemiyorum ama yemeği fazla yiyyorum ekmegi bir dilim daha fazla yiyorum doymuyorum soleyecem diyetisyene arttırsın yaa..saldrıoyorum yemeklere cok acıkıyorum bennnnn
gecici bir durum mu acep 4-5 gundur boleyim
tamam canım ama kilo bildirimi yapacaksın yoksa bırakırsın kendini
Iştah bu ne bıçakla kesilir ne makasla.. Sadece yemekle kesilir:):)ya kızlar reglim ya ihlal ettim ben bu diyeti..oyle sakıncalı şeyler yemiyorum ama yemeği fazla yiyyorum ekmegi bir dilim daha fazla yiyorum doymuyorum soleyecem diyetisyene arttırsın yaa..saldrıoyorum yemeklere cok acıkıyorum bennnnn
gecici bir durum mu acep 4-5 gundur boleyim
bugün sporumu 1 saat kadar yapmaya karar verdim..
mesaj zorunluluğu iyi olmuş ama anlamadığım bu konuda mı yoksa tümm forumda mı toplam yedi mesaj olucak..
bu kadar işin arasında izin isteyemedim.aklımdan tamamen çıkmış.aslı beni öldürecek neyse cezamı çekeceğim artık.hemen bir mesaj sayımı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?