- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.801
menüm:
sabah=bir kase müsli
ara=yarım elma
öğle=ton balıklı sandviç-sade soda
ara=yarım elma
akşam=3kepçe ayran çorbası-4 çatal taze fasulyeli pilav-bir kepçe nohut-bir tabak salata
bir saate kadar da meyve yicem çay da içerim
selam kızlar nasılsınız
ben ölüyorum yorgunluktan
resim sergisi var yarın onu hazırladık ev arkadaşlarımla
okuldan gelince çamaşır yıkadım baya birikmişti
yemeğimi yedim
şimdi dinleneyim biraz banyo yapcam
bu menünün üstüne meyve yeme canımmmm lütfen
kızlar beklediğim kadar uzun sürmedi götürmem ben dün spor yapamayınca fena sıkıldım bugün hemen yaptırdım. :)
8 den sonra yemek mi yedinnbugün sınavdan çıktım geldim evee çok uykum vardı sabah çok erken kalktım çünkü bir saat uyuyim dedim bi kalktım saat 8 olmuşyemek falan yedim birazdan ders çalışmaya gideceğim televizyon izliyorum biraz sizlere de bakayım dedim ama bugün herkes izinli midir nedir :44:
e ben geldim fırsatınıı buldum kimsecikleer yookmenü de paylaşıyorum emme kimse yorum yapmıyoo
benim yapabildiğim tek spor yüzmek onuda regliyken yapamıyorum
yüzüm sivilce doldu ya çok kötü neden oldu ki
8 den sonra yemek mi yedinn
meraba kızlar
bugün hiç girme fırsatım olmadı.. akşam tekrar uğrıycam.. beni özleyin anacımmm baaayyy
evett 8i çeyrek falan geçiyodu bitirdim yemeği ama diyetisyenim bunun çok önemli olmadığını söyledi yemesem iyiydi ama hiç yemesem de zorlanırdım yedim o yüzden...
bugünkü menüşüm
sabah+öğle
7 acıbiber kızartması
3 dilim kepekli
akşam
1 kepçe kurufasulye
1 kepçe pilav
şimdi (21,35) 1 bardak süt içtim
çalışkan öğrencim benim.. ben yorum yaparım hertürlüü
ya kızlar reglim ya ihlal ettim ben bu diyeti..oyle sakıncalı şeyler yemiyorum ama yemeği fazla yiyyorum ekmegi bir dilim daha fazla yiyorum doymuyorum soleyecem diyetisyene arttırsın yaa..saldrıoyorum yemeklere cok acıkıyorum bennnnn
gecici bir durum mu acep 4-5 gundur boleyim
saatler ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo.. ben akşam yemeğini 4e kadar çektim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?