- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #84.981
ben yine belgesellere daldım
ikibelgesel izledim
birincisi E=mc2
diğeride paralel evrenler
kızlar belki başka bir evrende incecik manken gibiyizdir ne dersiniz
akşamüstü evden çıktım ufak tefek alışveriş ve kızın parka gitme meselesi için.. anam yanlış anahtarı almışım, dışarda kaldık, eşimde de yok, tee öbür yakadan kaynım yedeği getirdi. 4 saat solandım, spor açısından iyi oldu ama ben de bittim ne sıcaktır o yahuu... bi de bu bebeler neden hiç etkilenmeeezzzz ıscaktan!!!
ha bi de iyi su içirdi... :))
Iscak :) :) :):) bende sıcakta hortum moduna girerim su içmekten
kuzular dukan emmi kitabında bikaç tüyo vermiş..
eğer 2 dakika sürecek 27 derece civarındaki bir duş, vücudunuza 3 km yol yürümüş kadar kalori yaktırır diyo(saçınızı başınızı ıslatmadan, kolaltı göbek vs gibi sıcak bölgeleri bilhassa..). soğukla ilgili bir kaç tespiti daha var.. aynı yemeği sıcak yemek ile soğuk yemek arasında 60 kalori kadar fark var, soğuk yiyin diyo.. hatta küçük buz küpleri emmeyi alışkanlık haline getirebilirseniz, böyle böyle derkene 400 kalori kadar kendiliğinden yakarsınız diyor...
kışın da kat kat giyinmeyin, vücut daha fazla ısınmaya çalışsın, kalori harcayın diye de ekliyor ...
bilginize
Süper olur :) tatil yaparak zayıflarsinertelemiştim ama sanırım önümüzdeki hafta kaçarım balıkesire anamların yanına :S en azından denize girerim buz gibin.. hem baksana her girişte 3 km kadar yol yürümüş gibi şaşırtsam vücudu. ho hoooo ne pis zayıflarım ben bea heehhe he
kitapta hastalarından bir kısmının buz emmeyi eğlenceli hale getirmek için, naneli, limonlu vs sulardan dondurduklarını yazmış.. siz de kendi tatlarınızı yaratın diyor :)) neden olmasın :)Way anasını :) buz yiyerek zayıfladım mi dicez bu yaz:)
Süper olur :) tatil yaparak zayıflarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?