Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabunun yaktığını hiç duymamıştım deneyim :) .. bir ara tarçın limon yapıyodum öyle bir yanma hatırlamıyorum kıpkırmızı oluyodu sonrasında yüzüm. kili denedim yağlı ciltlere yeşil kili öneriyorum bende kupkuru oldu cildim çok güzel :)

nasılsınız kızlar? burası çok sıcak iki gündür dışarı çıkamıyorum ve bu sıcakta sporda yapmam lazım onları çikolatalar cipsleri yerken düşüncektim yapıcam mecbur :) bu sabah tartıldım tartı kafayı yemiş bir çıktım 58 gösterdi ikincide 60 üçüncüde 59

ortalamasını al cnm :)))

kahvaltı
3çay bardağı bitki çayı
1kibrit b.peynir
1haşlanmış yumurta
domates salatalık maydonoz
2dilim ekmek
:44::44::44::44:

öğlen yemeyi düşünmüyorum geç kalktm çünkiiii:) 3gibi ara öğün 5-6 gibide akşam yemeği yicem kızlar sonunda normale dönüyorum galiba

evde olmak gibisi yok valla... ama bi sorunum var ev temz olsada pis gibi geliyo bana bugün temzlk yapcm yine oturmak batıyo anlıcanız neyseki hareket enerji gidiyo hemde evim mis oluyo

ayrıca yeteri kadr su içmiyordum şu zamana kadar saymaya başladm bardak bardak :)) en az 2lt reye tamamlıcm 10 su bardağı 4ü gitti :)) ama sürekli tuvaletim var yaaa bitki çayıda çok içtm sabah

canım yeni bir baskül alam zamanı gelmiş demekki

kahvaltı
3çay bardağı bitki çayı
1kibrit b.peynir
1haşlanmış yumurta
domates salatalık maydonoz
2dilim ekmek
:44::44::44::44:

bugünkü kahvaltın güzel bence
2 dilim ekmeğe takılma sorun değil akşam ekmek yok ama

kızlar papatya başka bir günlüğe geçmiş türkanın günlüğü diye
zaten papatyayı listeye almayacaktık kilosu az olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…