Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canım

aha! övünerek yazayım o kadar yorgunluğa rağmen spor rutinimi tamamladımm :) bugün bikinili halimle daha iyi anladım inceldiğimi.. iyi ki başlayabilme gücünü bulabilmişim diyorum..

yolculuk biraz (ne birazı baya bayaa) yorucu ve uzundu.. günün yarısı kendime gelmeye çalışırken bitti.. deniz açılışını akşamüstü yaptık.. buzzzzz gibiydi
Bende biraz önce soğuk duş aldım.. Her defasında soğuk suya dahada alışıyorum..

yarın öğle sıcağında dinlenicez sanırım.. o arada yazabilirsem ne ala, olmazsa yine gececi olurum
telefonu netbook a bağlayarak yazıyorum yoksa telefondan KK ya girmek işkence :/

bu durumda yarınki planlarımı paylaşabilirim sanırım..
6 gibi kalkıp 6 buçukta da plajda olucaz.. aslında daha erken gitmek lazım da yorgunluğumuz geçsin hele.. o saatlerden sonra denizdeki çoğu canlı topukluyo :)) zaten çok zengin de değil sualtı.. bu sebeple zabahınan gidip onların peşinden dolanıcaz epeyce.. tahminen yarın 6 saat kadar yüzücem.. bakalım yoğun yüzme kilo ve beden açısından ne fark yaratacak.. yoksa yediğim içtiğim aynı zaten.. oranları bile değiştirmiycem sonuçlar güvenilir olsun diye

öyleyse ben acıkmaya başlamadan müsade isteyeyim :) 5 buçuk saat olmuş yemek yiyeli :))))

iyi geceler saliha, kızlarr kendinize iyi bakın

Yakarım diye düşünüp fazla yime canım

evet kuzu..

yok yok yapar mıyım böye iyi sonuçlar almışken ... bak son satırda özellikle belirttim zaten
öpüyorum tatlım seni.. yarın yine görüşürüz, iyi gecelerrrr

Aynı modeli kullanıyos cicim.. Bu site sadece opera minide çok güzel görüntüleniyor.. Opera mobile sürümünde olmuyo sadece opera mini belki işine yarar neslicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…