- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.941
**14. TAKIM 262. ETAP**
aynalar ( 83,0 / 82,8 / 0,2 / 0,24%)
emidaf ( 58,4 / 58,4 / 0,0 / 0,00% )
1.73 ( 90,9 / 90,0/ 0,9 / 0,99%)
pisiq ( 62,2 / 61,5 / 0,7 / 1,13%)
tedis ( 78,5 / 78,0 / 0,5 / 0,64%)
melekaysee ( 64,4 / 64,5 / -0,1 / -0,16%)
Nesli ( 79,7 / 78,0 / 1,7 / 2,13%)
0menekse0 ( 82,4 / 82,3 / 0,1 / 0,12%)
ocu ( 61,0 / 59,0 / 0,2 / 3,28%) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,93%
Merhaba güzeller...
Artık diyete tamamen konsantre oluyorum ..
Sınav sonucum dün açıklandı geçtim şükür lisans tamamlamış bi hemşire var artıkın karşınızda
Bende biraz önce soğuk duş aldım.. Her defasında soğuk suya dahada alışıyorum..yolculuk biraz (ne birazı baya bayaa) yorucu ve uzundu.. günün yarısı kendime gelmeye çalışırken bitti.. deniz açılışını akşamüstü yaptık.. buzzzzz gibiydi
ben kaçtımmmm karnımı bi doyuruyum... saliş karpuz kapugu yesem çıkarırmı tuvalete gızzz
ee kuzum bi değişim oldu mu?? kilo bazında,, cilt bazında... dinçlik bazında neyin?!Bende biraz önce soğuk duş aldım.. Her defasında soğuk suya dahada alışıyorum..
ee kuzum bi değişim oldu mu?? kilo bazında,, cilt bazında... dinçlik bazında neyin?!
yarın öğle sıcağında dinlenicez sanırım.. o arada yazabilirsem ne ala, olmazsa yine gececi olurum
telefonu netbook a bağlayarak yazıyorum yoksa telefondan KK ya girmek işkence :/
Ben hep telden giriyorum insan mecbur olunca :) kolay geliyo
bende 5800 var sanırım bu iş için biçilmiş kaftan değiller :) ya da ben arızayım :))
bu durumda yarınki planlarımı paylaşabilirim sanırım..
6 gibi kalkıp 6 buçukta da plajda olucaz.. aslında daha erken gitmek lazım da yorgunluğumuz geçsin hele.. o saatlerden sonra denizdeki çoğu canlı topukluyo :)) zaten çok zengin de değil sualtı.. bu sebeple zabahınan gidip onların peşinden dolanıcaz epeyce.. tahminen yarın 6 saat kadar yüzücem.. bakalım yoğun yüzme kilo ve beden açısından ne fark yaratacak.. yoksa yediğim içtiğim aynı zaten.. oranları bile değiştirmiycem sonuçlar güvenilir olsun diye
evet kuzu..Express music mi
Yakarım diye düşünüp fazla yime canım
evet kuzu..
yok yok yapar mıyım böye iyi sonuçlar almışken ... bak son satırda özellikle belirttim zaten
öpüyorum tatlım seni.. yarın yine görüşürüz, iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?