Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok seviyorum ben bunu ya tek doğurabilen erkek çünkü ben bunun dişisi olmalıymışım..

maşallahın var ya cok guzel sonuclar alacaksın
inşallah kuzum benim.. etraf mısırcısı dondurmacısı kumpircisi işte ne bileyim envai çeşit yazlık yiyecekleriyle dolu.. hele bi de pazar kuruluydu dünn!! ahh o meyveler... dönüp bakmadım bile, girdim markete, diyet ürünlerimi aldım bi de light ayran kaptım, içe içe döndüm o yollardan..
çok seviyorum ben bunu ya tek doğurabilen erkek çünkü ben bunun dişisi olmalıymışım..

:)) ben de pek severim ama kaç yıldır dolanıyom anca şimdi karşılaşabildik
beyefendiyle :)

Son düzenleme:

ben ölsüyle cok karsılaştım ama canlısını görmedim..çok hareketli olmasa gerek..
dişisi cok sanslı yaa..cocuk mocuk hamilelik derdi yok :)

Son düzenleme:
ben ölsüyle cok karsılaştım ama canlısını görmedim..çok hareketli olmasa gerek..
dişisi cok sanslı yaa..cocuk mocuk hamilelik derdi yok :)

yok yok hiç hareketli değil, çok masum yani bu durumda.. vakur, biraz da hanımköylü :))

Son düzenleme:
şimdi diyetime uygun dukan ekmeğimi ve kekimi yaptım, pişiyo.. daha da karada ölüm yok bana :))
sahilde yanıma alamıyorum diğer türlü bozulur falan diye.. şimdi ohh mis gibi ayranla suyla doyarımm, zırt pırt eve gelmem )

kızlar tartıldım geldiğim sabah (buranın tartısı biraz farklı ama ben ince ayar çektim, evdekiyle aynı oldu hemen hemen)
işte istanbul'a göre daha da hafifim , normal beslenip daha çok hareket de ediyorum malum. ama şişkinlikten ölücemm!! özellikle bugün sanki göbeğim içerden patlayacakmış gibi hissediyorum.. durduk yere strese girdim, boşuna olduğunu da biliyorum ama işte kadın milleti, acayibiz biz :))

akşamada samimi olmadığım bi arkadaş çocugunun doğumgününe çağırdı gitmicem ya ne gerek var şimdi pastaymış börekmiş uğraşamam oturur ewimde slatamı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…