- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #85.981
bizim bi arkadaş var şu mide küçültme ameliyatından oldu şubat ayı gibi şuan 41 kilo vermiş ama 135 kilo falandı günde 2 saat yürüyüş yapıyo yoksa ameliyat olman gerekir demiş doktor
yine fornmundasın valla
kızlar ben uşak eşme deyim ya bu hafta dün bugün ve yarın kilim festivali var gösteriler falan .gelen giden misafirler.ondan dolayı sürekli gelemiyom haberiniz ola.müsait olan buyursun gelsin..gezelim görelim ..
sabah 7 buçukta başladık yüssmeye(geç gidebildik, malum ilk gün karmaşası.. bi dene ahtapot yuvası buldum, epey balık da gördüm şaşırdım ama beklemiyordum :)) bi tane de aha bunu bulduuuummm!!! (geri attım tabi sonna)
Eki Görüntüle 450430
inşallah kuzum benim.. etraf mısırcısı dondurmacısı kumpircisi işte ne bileyim envai çeşit yazlık yiyecekleriyle dolu.. hele bi de pazar kuruluydu dünn!! ahh o meyveler... dönüp bakmadım bile, girdim markete, diyet ürünlerimi aldım bi de light ayran kaptım, içe içe döndüm o yollardan..maşallahın var ya cok guzel sonuclar alacaksın
çok seviyorum ben bunu ya tek doğurabilen erkek çünkü ben bunun dişisi olmalıymışım..
inşallah kuzum benim.. etraf mısırcısı dondurmacısı kumpircisi işte ne bileyim envai çeşit yazlık yiyecekleriyle dolu.. hele bi de pazar kuruluydu dünn!! ahh o meyveler... dönüp bakmadım bile, girdim markete, diyet ürünlerimi aldım bi de light ayran kaptım, içe içe döndüm o yollardan..
:)) ben de pek severim ama kaç yıldır dolanıyom anca şimdi karşılaşabildik
beyefendiyle :)
ben ölsüyle cok karsılaştım ama canlısını görmedim..çok hareketli olmasa gerek..
dişisi cok sanslı yaa..cocuk mocuk hamilelik derdi yok :)
çok kıcıksın saliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?