- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.241
Neyse canım seninde canını sıkmak istemem.cumaya evde mevlüt okutacagım onun için şimdi temizlik yapacagım saat 5 e kadar 5-6 spor var sonrası da iş güç işte...akşam canım çok sıkkındı.eskiden moralim bozuk oldumu uyuyamazdım dün akşam saat 9 da yattım sabah 7 de kalktım ya...
çok güzel yorumlamış hatun
benim canımı sıkmazsın emoşum dinlerim ben..sen git şimdi kafandakileri ve işleri hallet gerekirse sonra konusuruz
işte beni yoranda politik olmak ortada oynamak.yoruldum belkide yeni bi olay degil ama beni sıkıyo işte..şu ana bile herkesin kendince haklı oldugunu düşününce ne yapacagımı bilemiyom.bi tarafı haklı görsem kolay işim .ama bence herkes haklı offf..
cnm benim sorunum dik duramıyorum
dün gelemedim sabahtan doktora gittik belimde ve boynumda düzleşme var dedi doktor bi iki ilaç yazdı rahatlatmazsa fiziktedavi falan dedi ammaaannn offf
bugün eşimle evlilik yıldönümümüz2 yılı dewiridk
allah bir yastıkta kocatsın (ya da genç kılsın yahu :))daha ewlendik ewleneli tatile gidemedik biyerlere anca ailelerin yanında deniz havuz su görmedk anlıycnz...düğün borçuydu araba borcuydu sürünüyozseneye yaz için sözümüde aldm dün çıtır olmam lazım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr...
aslıcan seni de bi mezun edeydik iyiydi :)slm ben geldim nasılsınız kızlar
bugün çok sıkıcıydı milli eğitim müdürü devamlı gelip kontrol etti kim var kim yok diye
tatmin etmedi ama yine de iyi haber canım..Merhaba kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım şükür
t
bişiiler yazdım kayboldu neysee
tabiki olur canım neden olmasın
solemesi ayıp bugun 36 beden etek aldım ama 38 beden gibi kalıbı geniş..belim baya ince ya bir oturdu belime offf cok mutlu oldumm
tamam emoşcum canım nesli kızacak ama bende ders calışayım daha hiç çalışmadım..
Nesli 2-3 gun sonra bol bol muhaBBET EDEBİLİRİZ SU SINAVAG GİREYİMDE
haklsın cnm yada zengin bi koca bulup hepsini yapacanaslında düğün gereksiz biliyon mu başkalarını eğlendiriyon borcunu ödüyon onun yerine nikah küçük bir davet sonraq düğün parasıyla güzel bir balayı tatil haksız mıyım
ama olmuyo işte adet olmuş illa düğün olcak
saol cnm inşallahuzun yıllar hep mutluluk sizin olur inşallah canımm
kamçılı hayvan gibi oldum yavaş yawaş sinsice :))hadi kamçılasın bu senii
saol cnm düzelir inş çok ağrı yapıyor çünkügeçmiş olsun tatlım ama emoşun dediği gibi rahatlatması senin dikkatine bağlı... sıkma canını halledersin, spora engel değil tatlım, başka bölgelere çalışırsın olmazsa..
saol cnm düzelir inş çok ağrı yapıyor çünkügeçmiş olsun tatlım ama emoşun dediği gibi rahatlatması senin dikkatine bağlı... sıkma canını halledersin, spora engel değil tatlım, başka bölgelere çalışırsın olmazsa..
saol neslicim aminnn :)allah bir yastıkta kocatsın (ya da genç kılsın yahu :))
saol neslicim aminnn :)allah bir yastıkta kocatsın (ya da genç kılsın yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?