Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim canımı sıkmazsın emoşum dinlerim ben..sen git şimdi kafandakileri ve işleri hallet gerekirse sonra konusuruz

ayrıntıları bilmiyorum aşagı yukarı tahmin ediyorum..o zaman tepkisiz kalmayı deneyecen..her halukarda bir taraf kırılacaksa inat ediyorlarsa kimse burnundan kıl aldırmıyorsa sende yorumsuz kalacaksın,birascık bencil olmak lazım

cnm benim sorunum dik duramıyorum

dün gelemedim sabahtan doktora gittik belimde ve boynumda düzleşme var dedi doktor bi iki ilaç yazdı rahatlatmazsa fiziktedavi falan dedi ammaaannn offf

geçmiş olsun tatlım ama emoşun dediği gibi rahatlatması senin dikkatine bağlı... sıkma canını halledersin, spora engel değil tatlım, başka bölgelere çalışırsın olmazsa..

bugün eşimle evlilik yıldönümümüz2 yılı dewiridk

allah bir yastıkta kocatsın (ya da genç kılsın yahu :))

tamam emoşcum canım nesli kızacak ama bende ders calışayım daha hiç çalışmadım..
Nesli 2-3 gun sonra bol bol muhaBBET EDEBİLİRİZ SU SINAVAG GİREYİMDE

t
bişiiler yazdım kayboldu neysee
tabiki olur canım neden olmasın
solemesi ayıp bugun 36 beden etek aldım ama 38 beden gibi kalıbı geniş..belim baya ince ya bir oturdu belime offf cok mutlu oldumm

:)) zamanda geri gitmek gibi fantastik bişey bu diyet süreci :)))

haklsın cnm yada zengin bi koca bulup hepsini yapacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…