- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #86.221
27/06 mesaj sayımı
aynalar
melekayse
nesli
1,73 + 7
pisiq
emidaf
tedis
alfabeta
0menekse0
anlatmak istermisin cnm nolduuu
tben 42 beden giyiyordum diyet öncesi...
hedef kiloma yaklaşmadan da kıyafet falan almıycam dedim
ama bugün sıcaktan kaçmak için tüm öğleyi avm de geçirdik..
haliyle kıyafetlere de göz attımm
veeee saçma bişey oldu.. dış etiketinde (mağazanın fiyat etiketi) 40 beden yazan bi elbiseyi çok beğendim... sırf giymiş olmak için giyeyim dedim, giydim de..
dar geldi,, üzüldüm önce çünkü o kadar kilo, spor bi beden küçülmüştür artık diye umutlanıyorsum çaktırmadan..
sonra elbiseyi tekrar askısına koyarken bi de baktım ki elbise 38 bedennnn :))))
anam dar da gelse baya bayaaa giyip fermuarını da tek başıma çekebildiğim bi 38 idi elimdeki... sonra bir iki tane 40 denedim, epey de güzel oldular,, ama almadım çünkü yakın gelecekte 38 leri alıcam
belli mi olur belki debol kesim bir 36 elbisem bilem olur
bugün eşimle evlilik yıldönümümüz2 yılı dewiridk
alfabeta kimiş?25/06 mesaj sayımı
aynalar +7
nesli +7
melekayse +7
0menekse0 +7
1,73 +7
pisiq ?
emidaf ?
tedis?
alfabeta?
aslında düğün gereksiz biliyon mu başkalarını eğlendiriyon borcunu ödüyon onun yerine nikah küçük bir davet sonraq düğün parasıyla güzel bir balayı tatil haksız mıyım
ama olmuyo işte adet olmuş illa düğün olcak
t
bişiiler yazdım kayboldu neysee
tabiki olur canım neden olmasın
solemesi ayıp bugun 36 beden etek aldım ama 38 beden gibi kalıbı geniş..belim baya ince ya bir oturdu belime offf cok mutlu oldumm
dün gelemedim sabahtan doktora gittik belimde ve boynumda düzleşme var dedi doktor bi iki ilaç yazdı rahatlatmazsa fiziktedavi falan dedi ammaaannn offf
alfabeta kimiş?
bugün eşimle evlilik yıldönümümüz2 yılı dewiridk
daha ewlendik ewleneli tatile gidemedik biyerlere anca ailelerin yanında deniz havuz su görmedk anlıycnz...düğün borçuydu araba borcuydu sürünüyozseneye yaz için sözümüde aldm dün çıtır olmam lazım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr...
uzun mesele canım yaa boşver
Ayşem merhaba nasılsın
ben iyiym emoşum asıl sen nassın??
çok sıkkınım canım..ana kardeş koca arası bi çatışma ve ben delirmek üzreyim.kimseyi de kırmak istemiyorum ..ama delirecegim nerdeyse
hımm..ama hepsi aynı anda..taraf olmak zorunda mısın?
Politik olsan yada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?