- Konu Sahibi Pinarbartu
- #88.901
Makarna yok yok olmaz cnmbaşka şeyler düşün 2 saniyelik ağızda kalan tat için değmez
![]()
offff tarhana çorbası içim bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makarna yok yok olmaz cnmbaşka şeyler düşün 2 saniyelik ağızda kalan tat için değmez
![]()
offff tarhana çorbası içim bari[/QUO
Afiyet olsun cnmmmm
canım çok makarna istedi kızlar ya offff![]()
offff tarhana çorbası içim bari
Günaydın kızlar
sahur menüm
1 tane közlenmiş biber
3 zeytin
1 dilim peynir
domates 2 dilim ekmek yedim
1 bardak çay içtim 1 litrede su![]()
Olmazzzz sakın sakın sakındiyektim ki doğru yolu bulmuşsun.
![]()
iki tabak çorba içtim :))
Yiyeceğin makarnadan zararsız olduğuna eminim:)) Afiyet olsun...![]()
valla doğru söylüyosun dır dır dır ne kadar çok konuşuyor dimi?
dızını zorlama ki daha büyük sakatlıklar çıkmasın ama yediklerine gelince sucuk makarna çok fena olmuş tatlım diliyorum ki diğer günler bunu telafi edecek bişiler yersin ve sporun bol bol olur suyuda unutmayalım![]()
gördüğüm kadarıyla sky ve seremi dün uğrayıp açıklama yapmışlar umarım daha bol bir paylaşımla karşılaşırız.![]()
evet leslie cok dırdırcı hayır turkce konuşsa ne ala bırde ıngılızce spormu yapcaksın kadının dedıgınımı anlamaya calıscaksın yanı.muzıkle yada tv ıle gıdıyor leslıe.
dun uğradım ısyerınde sıkıntı oluyor gırmek arada sayfaya bakıyorum ama uye gırısı yapamıyorum hanı ılerde sorun olmasın dıye sozlesmemız var ısten atılmaya sebep olabılır oyuzden.
Bugün aranıza katıldım ve aranıza katılmaktan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. henüz 18 yaşında olmama rağmen kilolarımla başım dertte. boyum 174 kilom 78. Sırf aranıza katılıp sizinle beraber zayıflamak istediğim için bugün ilk maasımla hemmen tartı aldım kendime iş dönüşüilk olarak şekeri bırakmakla başlıyorum bu zayıflama yolculuğuma. şu anda bardağıma kuşburnu çayı yaptım ve şeker atmadım. hadi bakalım hayırlısı
isizlerden de öneriler bekliyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Burada bütün kızlar zayıfladık zayıfladık zayıfladık diye oynayalım ve en birinci takım biz olalım
hepinizi öpüyoruum
![]()
hoşgeldin canım.... bendeniz ,takım kaptanınız deniz....bugün kendin için 3 tane çok güzel şey yapmış oldun
kesinlikle cnm birbirimize vereceğimiz destekle en kısa zamanda sağlıklı ve kalıcı olarak fazla kilolarımızdan kurtulacağız....
37 yaşındayım ,şu an çalışmıyorum, ev hanımıyım ,yaklaşık 1.5 ay önce 3. takımdan mezun oldum ve 14. takımı açtık canım...
kısaca böyle tekrardan hoşgeldin aramızahayırlı uğurlu olsun....:13:
birazdan takım kurallarımızı paylaşırım senin için kabul ediyorum dersen hemen listemize ekliyorum cnm....
Kabul ediyorumm![]()