Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklısın edacım dolma en sevdiğim yemek dayanamadım o yüzden:18::17:

Salatanın içinde peyniri pek sevmiyorum cnm ama protein açısından gerekli diye sahurda yiyorum:56

Ceza çok iyi olur cnm kaçamak yok spor+suuuuu varr :32::32::32::32:böylece nefsimize biraz daha söz geçirebiliriz süper olur

valla doğru söylüyosun dır dır dır ne kadar çok konuşuyor dimi?:24::24::24::24::24:

dızını zorlama ki daha büyük sakatlıklar çıkmasın ama yediklerine gelince sucuk makarna çok fena olmuş tatlım diliyorum ki diğer günler bunu telafi edecek bişiler yersin ve sporun bol bol olur suyuda unutmayalım:20::20: :9:

gördüğüm kadarıyla sky ve seremi dün uğrayıp açıklama yapmışlar umarım daha bol bir paylaşımla karşılaşırız.:31::31::31:

evet leslie cok dırdırcı hayır turkce konuşsa ne ala bırde ıngılızce spormu yapcaksın kadının dedıgınımı anlamaya calıscaksın yanı.muzıkle yada tv ıle gıdıyor leslıe.
dun uğradım ısyerınde sıkıntı oluyor gırmek arada sayfaya bakıyorum ama uye gırısı yapamıyorum hanı ılerde sorun olmasın dıye sozlesmemız var ısten atılmaya sebep olabılır oyuzden.

valkyrie89 cnm normalde bızde sebze ağırlık yemekler olur ama ramazan dolayısıyla sahurda fılan bıraz daha hamur ısı ağırlıklı yemekler oluyor oda ac kalmayalımdıye ramazandan sonra bıraz daha duzenlı olucak .evet dun cok kaçırdım :( ama ınat ettım kosu bantında 30 dk yurudum 121 cal yaktım gun ıcındede ısyerının etrfında yurudum bızım bahcemız var orada bıberler vs var onları suladım etttım.aksam sporun uzerınde evısupurup toz aldım bırazda olsa yakmışımdır sanırım yedıklerımı dıye düşünüyorum.

buarada takıma yenı alacağınız kısıler mümkünse 90+ kılo olsunlar hep 60 cıvarı olmuyor böyle :D

Bugün aranıza katıldım ve aranıza katılmaktan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. henüz 18 yaşında olmama rağmen kilolarımla başım dertte. boyum 174 kilom 78. Sırf aranıza katılıp sizinle beraber zayıflamak istediğim için bugün ilk maasımla hemmen tartı aldım kendime iş dönüşü :16: ilk olarak şekeri bırakmakla başlıyorum bu zayıflama yolculuğuma. şu anda bardağıma kuşburnu çayı yaptım ve şeker atmadım. hadi bakalım hayırlısı :40:isizlerden de öneriler bekliyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Burada bütün kızlar zayıfladık zayıfladık zayıfladık diye oynayalım ve en birinci takım biz olalım :kkk: hepinizi öpüyoruum :54:

kızlar dün akşamdan beri bilgisayarımın ekranı açılmadı:2:eşim iftar sonrası hene yaptı sağolsun:38:

bugün gelemedim çok üzüldüm ,sinir oldum,sıklıdım ama teşekkürler kızlar takımı boş bırakmamaışsınız ki fikirler tavan yapmış...
kızlar cuma gününü hayırlısıyla bir atlatalım herbirimizden liste halinde fikirler isteyeceğim ....istinasız herkez fikir belirtecek bunun için şimdiden düşünmeye başlayın lütfen....pazartesi günü bunları paylaşmanızı ve takım içi kurallarımız olarak kaydetmeyi ,ve hemen akabinde de uygulamaya geçirmeyi istiyorum....

dün akşam marmelat ,bugün bamyalarla uğraş derken ,bir de takımama gelememek ....kafam allak bullak şu an kızlar....bir çay içeyim kendime geleyim....

burcucum canım paylaştığın yararlı bilgiler için çokkkkk teşekkürler canım benim....desteğiniz çok iyi geliyor bize :16:

zeynepçim öncelikle geçmiş olsun...allah acil şifalar versin cnm....
sahur menülerin gayet güzel cnm....iftarda bombayı patlatıyorsun azıcık sanki:52:
oruç tutuyorsun vijdanım el vermiyor ama:42:....3 dolma küçükte olsa tartı günü öncesi :45::20: bir an 2 tane olsaydı ,ayran içmişsin bu güzel,yoğurt ta olabilir ,bir de çorba içmekten çekinmeyin kızlar içinde yağı ,makarnası vs fazla olmadığı sürece çorba candır.....menülerini de tam yazarsan ve mesajlarınıda sayarsan 4*4:16:

skycım da en kısa zamanda mazeretlerini bırakıp bir an önce sağlıklı bir şekilde kilo vermeye geçecek ....değilmi cnm benim....

kızlar luciana memlekete gideceğini yazmıştı geçen hafta....annesinin yanına....uğramaya çalışırım da demişti ama yok malesef....
cuma bildirim yaparsa eğer ki oruç tutuyorsan luciana cım yarın akşam iftar öncesi tartılacaksın....bu hafta listede olamayacak....paylaşım olmadığı için eğer önümüzdeki hafta normal paylaşımla aramızda olursa ki olacak bekliyoruz çünkü haftaya listedesin cnm....

ben bir çay içip geleyim:7:

Bugün aranıza katıldım ve aranıza katılmaktan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. henüz 18 yaşında olmama rağmen kilolarımla başım dertte. boyum 174 kilom 78. Sırf aranıza katılıp sizinle beraber zayıflamak istediğim için bugün ilk maasımla hemmen tartı aldım kendime iş dönüşü :16: ilk olarak şekeri bırakmakla başlıyorum bu zayıflama yolculuğuma. şu anda bardağıma kuşburnu çayı yaptım ve şeker atmadım. hadi bakalım hayırlısı :40:isizlerden de öneriler bekliyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Burada bütün kızlar zayıfladık zayıfladık zayıfladık diye oynayalım ve en birinci takım biz olalım :kkk: hepinizi öpüyoruum :54:

hoşgeldin canım:16:.... bendeniz ,takım kaptanınız deniz....bugün kendin için 3 tane çok güzel şey yapmış oldun:46:
kesinlikle cnm birbirimize vereceğimiz destekle en kısa zamanda sağlıklı ve kalıcı olarak fazla kilolarımızdan kurtulacağız....
37 yaşındayım ,şu an çalışmıyorum, ev hanımıyım ,yaklaşık 1.5 ay önce 3. takımdan mezun oldum ve 14. takımı açtık canım...
kısaca böyle tekrardan hoşgeldin aramıza
:16: hayırlı uğurlu olsun....:13:
birazdan takım kurallarımızı paylaşırım senin için kabul ediyorum dersen hemen listemize ekliyorum cnm....

hoşgeldin canım:16:.... bendeniz ,takım kaptanınız deniz....bugün kendin için 3 tane çok güzel şey yapmış oldun:46:
kesinlikle cnm birbirimize vereceğimiz destekle en kısa zamanda sağlıklı ve kalıcı olarak fazla kilolarımızdan kurtulacağız....
37 yaşındayım ,şu an çalışmıyorum, ev hanımıyım ,yaklaşık 1.5 ay önce 3. takımdan mezun oldum ve 14. takımı açtık canım...
kısaca böyle tekrardan hoşgeldin aramıza
:16: hayırlı uğurlu olsun....:13:
birazdan takım kurallarımızı paylaşırım senin için kabul ediyorum dersen hemen listemize ekliyorum cnm....

bekliyoruum :1:

:16:
14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :? & iki:? hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:nazar::7::8::10::12::13:

canım kabul diyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen....

Back
X