Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar nasılsınız.
belki birkaç arkadaş merak ediyordur.
şu mısır püsküllü çay evet inanılmaz ödem attırıyor.
2 gün veya 3 gün bir bardak için sadece ben oyle yaptım.
kilom durmuştu hatırlarsınız. sonra bunıu içtim bundanmı yoksa durduğu ıcın birden inmedenmidir nedendir bilmem 59.3 den 58.2 ye indim. tabi sonra yavaş yavaş gidiyoruz şuanda dn tartldığımda 57.5 idim.
şu çizelgeyi nasıl düzeltebilirim bilen varmıııı?:26::26:

yarın lazere gideceğim bilmiyorum otobüslerle nasıl gideceğim valla. oruçluyum rejimdeyim hal takat sıfır.

bende oruçluyum canım. iş yerinde sürekli oturduğumdan pek bi sıkıntım olmuyor ama sıcaklar cok fena korunmalı bir şeyler giyinmeye çalış şapka vs aman ha dikkat et sağlığına :16: o çizelgenin nasıl yapıldığını bende merak ediyorum ben de yapmak istiyorum :14:

Ceza için uygundur. light cola normalde bana yasak değil ama cola için de ceza belirle:)

light kola'nın cezası biraaz insaflı olsun lütfeen :17:

kızlar ben light olan tüm ürünlere karşıyım süt yoğurt kesinlikle light yasak çünkü asıl yağ oranı düşsün diye işlem yapılıyor arkadaşlar. bu durumda kola ve light ürünler için ceza;

yenilmesi ve içilmesi durumunda --------> 150 mekik,45 dk yürüyüş yeterli ve uygundur.:47::47::47:

kızlar ben light olan tüm ürünlere karşıyım süt yoğurt kesinlikle light yasak çünkü asıl yağ oranı düşsün diye işlem yapılıyor arkadaşlar. bu durumda kola ve light ürünler için ceza;

yenilmesi ve içilmesi durumunda --------> 150 mekik,45 dk yürüyüş yeterli ve uygundur.:47::47::47:

meyveli soda serbest dimiii kızlaar

bende oruçluyum canım. iş yerinde sürekli oturduğumdan pek bi sıkıntım olmuyor ama sıcaklar cok fena korunmalı bir şeyler giyinmeye çalış şapka vs aman ha dikkat et sağlığına :16: o çizelgenin nasıl yapıldığını bende merak ediyorum ben de yapmak istiyorum :14:

tickerfactory yaz google amcaya oradan weigt loss seç sırayla çigelgen için beğendiğin şeyleri seçerek next de en son bilgiler isteyecek senden oraya kadar gel

Choose a Password/Pin: şifre gir istediğin bişi
Privacy: public data
Track: weight yazanı seç

Weight Units:kilograms seç
Your target weight:hedef kilonu yaz
Your starting weight: başlangıç kilon
Your current weight:şu an ki kilon
Weight Date:başlangıç tarih ama bunu ay gün yıl olarak gir

Waist Measurements bunu geç altta

Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? böle bişi yazıyo oraya gel

Height Units: metric s/ı yazanı seç
altta botunu yaz birinci kutuya metre ikinci kutu cm

burası önemli nxt dedikten sonra açılan sayfanın en alt kısmında Direct Image URL: böle bi yazı ve kutu var kutudaki tüm yazıyı kopyala de kullanıcı kontrol panelinden profil düzenle de cizelge bölümüne kopyala kaydet

tickerfactory yaz google amcaya oradan weigt loss seç sırayla çigelgen için beğendiğin şeyleri seçerek next de en son bilgiler isteyecek senden oraya kadar gel

Choose a Password/Pin: şifre gir istediğin bişi
Privacy: public data
Track: weight yazanı seç

Weight Units:kilograms seç
Your target weight:hedef kilonu yaz
Your starting weight: başlangıç kilon
Your current weight:şu an ki kilon
Weight Date:başlangıç tarih ama bunu ay gün yıl olarak gir

Waist Measurements bunu geç altta

Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? böle bişi yazıyo oraya gel

Height Units: metric s/ı yazanı seç
altta boyunu yaz birinci kutuya metre ikinci kutu cm

burası önemli nxt dedikten sonra açılan sayfanın en alt kısmında Direct Image URL: böle bi yazı ve kutu var kutudaki tüm yazıyı kopyala de kullanıcı kontrol panelinden profil düzenle de cizelge bölümüne kopyala kaydet

Back
X