- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.341
pelinnnn napıyosun canım dukandan vazgeçmişsin :) tebrikler kesinlikle doğru bi karar ben bu sekilde yalnızca proteine meyveye ya da karbonhidrata dayanan diyetlerin yalnızca kısa süreli başarılar verdiğini düşünüyorrum çünkü bizim suanda yaptığımız sey 3 aylık 5 aylık bir diyet değil hayatımızı beslenme seklimizi gözden geçirmek örneğin dukan ya da karatay uygulayan bir kişi diyelim kilolarını verdi peki ya sonra ??? bu insanlar ekmeksiz ,sekersiz(karatay için bu sözüm karatay hanım bala ve her türlü ekmeğe zehir diyor) ya da zırt zırt et (insan bayar bir süreden sonra ayrıca meyvesizlik canına tak eder yükselen kolestrolden bahsetmiyorum bile cebe verdiği zararda cabası) nasıl yasıyacaklar
nasıl mı bence söyle en ufak bir seker atağında soluğu çikolata ya da pastanın kolanın yanında alacaklar çünkü meyve alışankanlıgı kazanmadıkları ve bu diyetlerin aşırı sıkı kurallarından dolayı alternatif bulamadıkları için ya hep ya hiç diyetlerini sevmıorum diyeti yapamayıp bırakınca insana verdiği moral bozukluğu da ayrı insan kendınden soguyo
merhabalarrrrrrrrr kızlar geldim hepimizin mübarek gecesi gecelerin en hayırlısı kadir gecesi mübarek olsuun
bugun neler mı yedim ? hemen bakalım
[1] Kavun 100 gr 33 cl
[2] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145 cl
[3] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60 cl
[4] Bitter Çikolata 2 PARÇA(kare) 55 cl
[5] Dost Yoğurt 100 GRAM 79 cl
[6] İçli Köfte (haşlanmış) 3 ADET 450 cl
TOPLAM KALORİ MİKTARI:1126
BUGUN TOPLAMDA 8 PAYLAŞIMDA BULUNDUM.
SPOR:YATMADAN 75 MEKIK ÇEKMEYI PLANLAMAKTAYIM
SU:HENÜZ 1 LT OLDU AMA YATANA KADAR DAHA 1,5 LİTRE TÜKETİRİM
BİTKİ ÇAYI:BUGUN İÇMEDİM
Çok teşekkürler kaptancıgım hurmanın kalorisi ve yararları nelerdir ?
aslında benım sahurda nesfit yememin bir sebebide üşengeçliğim maalesef
salı gunu final sınavım olduğu için pazartesi paylaşım konusunda izin alabilirmiyim kaptancıgım ama kafamı masadan kaldırırsam ne yediklerimi bildiririm
pelinnnn napıyosun canım dukandan vazgeçmişsin :) tebrikler kesinlikle doğru bi karar ben bu sekilde yalnızca proteine meyveye ya da karbonhidrata dayanan diyetlerin yalnızca kısa süreli başarılar verdiğini düşünüyorrum çünkü bizim suanda yaptığımız sey 3 aylık 5 aylık bir diyet değil hayatımızı beslenme seklimizi gözden geçirmek örneğin dukan ya da karatay uygulayan bir kişi diyelim kilolarını verdi peki ya sonra ??? bu insanlar ekmeksiz ,sekersiz(karatay için bu sözüm karatay hanım bala ve her türlü ekmeğe zehir diyor) ya da zırt zırt et (insan bayar bir süreden sonra ayrıca meyvesizlik canına tak eder yükselen kolestrolden bahsetmiyorum bile cebe verdiği zararda cabası) nasıl yasıyacaklar
nasıl mı bence söyle en ufak bir seker atağında soluğu çikolata ya da pastanın kolanın yanında alacaklar çünkü meyve alışankanlıgı kazanmadıkları ve bu diyetlerin aşırı sıkı kurallarından dolayı alternatif bulamadıkları için ya hep ya hiç diyetlerini sevmıorum diyeti yapamayıp bırakınca insana verdiği moral bozukluğu da ayrı insan kendınden soguyo
napıyım canım aynı evet vazgeçtim hem masraf olsun istemedim hem de herkes kötü olduğunu söyleyince vazgeçiverdimo seker atağını az önce yasadım bi tanecik çikileta yidim 54 kcal ama bitki çayımı da içtiim suyu oructan dolayı pek içemiyorum ramazan çıksın hele bi daha rahat içiceğimi düşünüyorum yazdıklarında çok haklısın tatlım insanız sonuçta canımız çekiyor. arada bi kaçamak yapma ihtiyacı duyuyoruz. bu yüzden böylesi çok daha güzel
pıtırcık gece gece çikomu yedin sen
kızlar küçük bir ricam olacak sizlerden....
artık takımımız çok güzel netleşti....ve benim en başından beri istediğim sisteme geçti....
sizlerden ricam;yaptığım yorumlar,öneriler,eleştiri vs fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum....
bunu sormamdaki amacım....ilk iki haftamızda yarışma sonucu olarak güzel sonuçlar aldık....ancak asıl bundan sonrası önemli....sizlerinde öneri ve yorumlarıyla birlikte hem bu başarının devamı ve de hepinizin kilo artışı olmadan çok güzel kilo vermenizi istemem....bayram sonrası için mesela spor ve egzersiz konusunu kesinlikle zorunlu kılmayı istiyorum ....ama birtakım şeyleri yaparkende sizleri bunaltmak istemiyorum....:13:
edacım simit ve de dondurma olmamış canım....simiti mecburiyetten yedin sanırım....kahvaltı olarak düşünelim....ama o dondurma
emeklerimizin boşa gitmemesi lazım canım....lütfen bunu düşünerek yiyin yediklerinizi....260 kl yazık ,bu nerdeyse bir öğün miktarı
ve sadece yağ
cezası:1 saat yürüyüş yada 45 dk egzersiz canım
su:
Bu arada deniz ablacim zero kola ve ice tea hakkindaki goruslerin nedir bide ayiptir sormasi zayifladiktan sonra catlak olusumu ve sarkmayi duzeltebildin mi
Bence cok harika bi takim enerjimiz var biz bu gazla manken gibi oluruz kim tutar 14 un kizlarini heyttt
şeeeeyy canım çok çekmiştii amaaa[/QUOTE
20 tane mekik çekelim o zaman
.Kaptanim bence yaptgin elestiriler kesinlikle mantikli ayrica salata demissin ya hay aklinla bin yasa bol bol yedim hemde yazmai unutmusum hele diyorum bise daha vardi ama :)
ablacım senin tavsiyelerin yorumların eleştrilerin hepsi gayet yerinde ve mantıklı oluyorbencede spor ve egzersiz zorunlu olmalı ablacım. ne diyet sporsuz ne de spor diyetsiz olmaz sonuçta
.
kızlar küçük bir ricam olacak sizlerden....
artık takımımız çok güzel netleşti....ve benim en başından beri istediğim sisteme geçti....
sizlerden ricam;yaptığım yorumlar,öneriler,eleştiri vs fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum....
bunu sormamdaki amacım....ilk iki haftamızda yarışma sonucu olarak güzel sonuçlar aldık....ancak asıl bundan sonrası önemli....sizlerinde öneri ve yorumlarıyla birlikte hem bu başarının devamı ve de hepinizin kilo artışı olmadan çok güzel kilo vermenizi istemem....bayram sonrası için mesela spor ve egzersiz konusunu kesinlikle zorunlu kılmayı istiyorum ....ama birtakım şeyleri yaparkende sizleri bunaltmak istemiyorum....:13:
keyiflive az kalorili bir gün olması dileğiyle iyi pazarlar kızlar
kızlarrr merhaba ben yeniyim nasıl katılıyoruz yarışmaya
Ablacım Günaydın.
Simiti mecbur kaldım yedim. Çünkü çok dehşet başım ağrıyordu. En pratik o geldi.
Dondurma bir anlık zaafımdan oldu sen daha cezamı vermeden ben dün yaptım.
1 saat egzersiz yaptım.:18::18::18::18::18:
Günaydın herkese , herkese kaçamaksız bir gün diliyorum.
Dünkü menüm;
Sabah:
1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal) 60 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Salatası (190 kcal) 190 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 128 kcal Getir
Akşam
1.00 x 100gr Kuzu (Yağlı-Izgara) (282 kcal) 282 kcal Getir (bu haşlanmıştı ama kalori değerini bulamadım herhalde bundan biraz farklıdır.)
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 128 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı868 kcal
Spor : Bir saat orta tempo yürüyüş yaptım(5 km) + önceki gün yaptığım kaçamağın cezası olan 1 saat egzersiz
Su : 3 litreyi geçti
Çay yok :18:
Mesaj sayım :6
Ablacı hiç abartı yok insan. Sen harikasınOlursa söyleriz sen gönlünü ferah tut. Başarılı olduysak senin sayende. Emek veriyorsun bize motive ediyorsun bizi.
.
Günaydın kaptancığım . Sabah sabah deli gibi yürüdüm geldim.Bir de baktım sen buradasın
Gunaydin canim takimim ya kizlar bu 12.takim bizim kadar iyi cok iyiler ve hep birinci olalim diolar bunun altinda kalmamaliyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?