Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

napıyım canım aynı evet vazgeçtim hem masraf olsun istemedim hem de herkes kötü olduğunu söyleyince vazgeçiverdim o seker atağını az önce yasadım bi tanecik çikileta yidim 54 kcal ama bitki çayımı da içtiim suyu oructan dolayı pek içemiyorum ramazan çıksın hele bi daha rahat içiceğimi düşünüyorum yazdıklarında çok haklısın tatlım insanız sonuçta canımız çekiyor. arada bi kaçamak yapma ihtiyacı duyuyoruz. bu yüzden böylesi çok daha güzel

amin canım cümlemizin inşallah....
kremalı nescafe yerine süt ilaveli veşekersiz nescafe yada sade türk kahvesi içebilirsin canım....
offf içli köfte
buda 2 köfte + yoğurt diyecektim ama yemişsinbirde bolsalata çorba olsaymış diye düşündüm bian
su:
spor:

ricaederim canım....hurma calori olarak 15 -45 kl arasıdır bildiğim kadarıyla çok çeşidi var çünkü....
tamam canım kolay gelsin başarılar diliyorum sana

Hurma
ramazan ayında en çok tüketilen besinlerin başında geliyor. Faydaları saymakla bitmez.

Hurmada sodyum potasyum kalsiyum magnezyum demir kükürt foffor ve klor da bulunuyor. Hurma ayrıca A
vitamini betakaroten B1 B2 B3 ve B6 vitaminleri içerir. Hurmada hamilede önemli olan folik asit vitamini de bulunur.

Kan hücresi yapımına yardımcı oluyor. Folikasit vücutta yeni kan hücresi yapımında
vücudun yapı taşı olan aminoasitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir. Bu yüzden hamilelikte
folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar. Bu sebeple hamileler tarafından da tüketilir. İçerdiği lifler kabızlığa karşı da koruyucudur.

Hurma hangi hastalıklara iyi geliyor?
Hurma kalp ve damar hastalıklarından korunmayı sağlar kansere karşı koruyucu etkisi vardır. Ayrıca boğaz ağrısını keser bronşit öksürük ve soğuk algınlığı şikayetlerini giderir. Uzun süren açlık sonrası düşen kan eşekerini dengelemede ve bağırsaklara faydalı lifleri sağlamada en doğru seçimlerden biridir.

aynen canım bende bu şekilde düşünüyorum....

kızlar küçük bir ricam olacak sizlerden....
artık takımımız çok güzel netleşti....ve benim en başından beri istediğim sisteme geçti....
sizlerden ricam;yaptığım yorumlar,öneriler,eleştiri vs fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum....
bunu sormamdaki amacım....ilk iki haftamızda yarışma sonucu olarak güzel sonuçlar aldık....ancak asıl bundan sonrası önemli....sizlerinde öneri ve yorumlarıyla birlikte hem bu başarının devamı ve de hepinizin kilo artışı olmadan çok güzel kilo vermenizi istemem....bayram sonrası için mesela spor ve egzersiz konusunu kesinlikle zorunlu kılmayı istiyorum ....ama birtakım şeyleri yaparkende sizleri bunaltmak istemiyorum....
:13:

pıtırcık gece gece çikomu yedin sen

Kaptanim bence yaptgin elestiriler kesinlikle mantikli ayrica salata demissin ya hay aklinla bin yasa bol bol yedim hemde yazmai unutmusum hele diyorum bise daha vardi ama :)

ablacım senin tavsiyelerin yorumların eleştrilerin hepsi gayet yerinde ve mantıklı oluyor bencede spor ve egzersiz zorunlu olmalı ablacım. ne diyet sporsuz ne de spor diyetsiz olmaz sonuçta

Bu arada deniz ablacim zero kola ve ice tea hakkindaki goruslerin nedir bide ayiptir sormasi zayifladiktan sonra catlak olusumu ve sarkmayi duzeltebildin mi

Ablacım Günaydın.
Simiti mecbur kaldım yedim. Çünkü çok dehşet başım ağrıyordu. En pratik o geldi.
Dondurma bir anlık zaafımdan oldu sen daha cezamı vermeden ben dün yaptım.
1 saat egzersiz yaptım.:18::18::18::18::18:

Günaydın herkese , herkese kaçamaksız bir gün diliyorum.

Dünkü menüm;

Sabah:

1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal) 60 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
Öğlen

1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Salatası (190 kcal) 190 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 128 kcal Getir
Akşam
1.00 x 100gr Kuzu (Yağlı-Izgara) (282 kcal) 282 kcal Getir (bu haşlanmıştı ama kalori değerini bulamadım herhalde bundan biraz farklıdır.)
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 128 kcal Getir

Alınan Kalori Toplamı868 kcal

Spor : Bir saat orta tempo yürüyüş yaptım(5 km) + önceki gün yaptığım kaçamağın cezası olan 1 saat egzersiz
Su : 3 litreyi geçti
Çay yok :18:

Mesaj sayım :6

Bu arada deniz ablacim zero kola ve ice tea hakkindaki goruslerin nedir bide ayiptir sormasi zayifladiktan sonra catlak olusumu ve sarkmayi duzeltebildin mi

canım gazlı içeceklerden genel olarak uzak durmakta fayda var....evde yapacağımız hoşaf komposto her zaman tercihimiz olmalı....
eğer içmek zorunda kalırsakta kalori olarak düşük olanları tercih edelim....diyet olmayanların kalori oranları 330 ml = 100 -140 kalori olarak değişiyor....buda fazlasıyla bir ara öğün demek....

çatlak sorunu yaşamadım
ama kol ve üst bacakta sarkma sorunu oldu:18: ,bunada son zamanlarda sporu aksatmam sebep ....bu yüzdende su ve spor konusunda bu kadar ısrar ediyorum....ama zamanla toparlıyor buda güzel tarafıbayram sonrası spora hazırlıklı olun kızlar

Bence cok harika bi takim enerjimiz var biz bu gazla manken gibi oluruz kim tutar 14 un kizlarini heyttt

Ablacı hiç abartı yok insan. Sen harikasın Olursa söyleriz sen gönlünü ferah tut. Başarılı olduysak senin sayende. Emek veriyorsun bize motive ediyorsun bizi.
keyiflive az kalorili bir gün olması dileğiyle iyi pazarlar kızlar

Günaydın kaptancığım . Sabah sabah deli gibi yürüdüm geldim. Bir de baktım sen buradasın

günaydın edacım
evet simit için aynı şeyi söyledim....
edacım bu tür dondurma vs kesinlikle yemeye çalış cnm...nerdeyse tamamı yağ ....hiç bir faydası yok nerdeyse güzel bir ana öğün kadar kalori....o kadar emek veriyoruz bir anlık heves için bence değmez....meyve ve hafif sütlü tatlılar tercihimiz olsun cnm....

spor:

et yağlı değildi dimi canım....birde öğlen ve akşam öğünlerine 3 'er çorba kaşığı kaymaksız yoğurt ilave edebilirsin ....yediğinde aradaki farkı sende göreceksin....

spor:
su:

harikasın edacım:13:evet sabah sabah bi bakayım dedim

Gunaydin canim takimim ya kizlar bu 12.takim bizim kadar iyi cok iyiler ve hep birinci olalim diolar bunun altinda kalmamaliyizzz

günaydın cnm

bizde onlarda daha yeniyiz , asıl bundan sonrası çok önemli....haftalar geçtikçe eğer yapmamız gereken şeyleri aksatmazsak başarı hep bizimle olur
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…