- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.301
kızlaaaaar kımse yok mu hu hukaptanım nirelerdesinnnnn
Canim menun biraz dengesiz olmus gibibgeldi bana ama bütün gün dışarda olmana bagliyorum
dün çok fena durumdaydım hiç sormayın ya
merhaba maşşalaahhhhhhh ne kadar harika kilo vermişsin canım neler yapıyorsun paylaşırsam sevinirim hiç kaçamak yapmıosun sanırım
Hosbulduk cnmbu haftaki basarin icin de tebrik ederim seni
oy oy kiyamaam ben sana haftasonu yat dinlen canım bayram tatili de geliyo baak
merhaba cnm teşekkür ederim yeme düzenimi değiştirdim daha çok protein tüketmeye başladım mutlaka yoğurt yiyorum 3 litreye yakın su içiyorum bi de çok hareket ettim bu hafta ondan oldu sanırsam
zeynepcim naptın sen ya bravooo pardon benim patron gibi brova yada brovo
brova mı ayyyy çok güldüm cnm benim ya teşekkür ederim çok yoğundum şok etkisi oldu galiba 2 kilocuğum yağdan gitmiş bhaftada 3 kilo çok da sağlıklı değil aslında bu hafta en fazla 68 küsür olurum inşallah gitsin kilolaaarrrrrrrrr
Selam kızlar. Nasılsınız ?
hafta başı kaçamaklarına rağmen çok iyi bir hafta oldu.Zeynepçim hepimizin adına çok çalıştı
Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Dünki menüm
sabah
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal) 237 kcal
1.00 x 1 Adet Burger King Sundae Çikolatalı Dondurma (260 kcal) 260 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Domates Çorbası (161 kcal) 161 kcal Getir
4.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal) 240 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Közlenmiş Patlıcan 28 kcal
2.00 x 1 Dilim tam buğday ekmek 128 kcal
Alınan Kalori Toplamı 862 kcal
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Su tam sayamadım ama 2 litreyi geçti
Toplam mesaj : 5
brova mı ayyyy çok güldüm cnm benim ya teşekkür ederim çok yoğundum şok etkisi oldu galiba 2 kilocuğum yağdan gitmiş bhaftada 3 kilo çok da sağlıklı değil aslında bu hafta en fazla 68 küsür olurum inşallah gitsin kilolaaarrrrrrrrr
Dunku o kadar yurudukten sonra o açlıkla eve geldım ben dün sabah 60.1 çıkmıştım eve gelince 59.2 çıktım.
Bu arada dukandan vazgeçtim
evet canım miami için de biz söylerken mayemi diyoruz ya o miyami diyosonra bana kriz geliyo neyse işte inşallah canım benim.
iyiz şekerim sen nasılsın hoş geldin ya ağız alışkanlığı iyiz diyoruz sözde aslında bacaklarım tutmuyor.neyse olsun yürüdüm en azından menüde sporda çok iyi tatlım bir dondurma görmedim ben zaten iyi yürüyüşle güzel olmuş.
Çok zahmetli ve maliyetli bi diyet cnm her şeyden az az yemek daha sağlıklı bence ama kaçamak yapmamaya dikkat etmek lazım bizim evde en sevdiğim yemekler yapılıyor çok özlemiş olmama rağmen yemiyorum yemedikçe kendime güvenim artıyo zayıflıycam diyorum ve azmediyorum başarcm inşallah
öp beni sev beni hıhhh çok yoruldum ben ya:111::111:
Dukan yapmana gerek yok canım lütfen yapma. Bak ne güzel gidiyor. Dukansızda yapabilirmişsin demekki.
Eee senşn patron kırk yılda bir işe yaradı desene
Geçmiş olsun kıyamam ki ben sanaHer yerin ağrıyor ama pozitif yönden bak bari biraz fzla olmakla birlikte bol spor yaptın. Bu arada ne yaptın cidden ?İş neydi ki
Dukan yapmana gerek yok canım lütfen yapma. Bak ne güzel gidiyor. Dukansızda yapabilirmişsin demekki.
cnm dukanı neden önermiyorsun hastlığa fln mı neden oluyo?
Eee senşn patron kırk yılda bir işe yaradı desene
Oyy gel opim canim beniiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?