Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eğlenceliymiş. Sen hangi departmanda çalışıyorsun canım ?
Sen bu hafta sonu spordan muaf ol bence :)

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah
1 ayran
2 çatal krem peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
5 dilim domates yedim

ara
bir avuç fındık antep fıstığı
2 hurma

öğlen
mercimek çorba (daha içmedim)

halkla ilişkiler danışmanlık bölümüm tek başıma deparmanım firmanın reklam işlerini böle araştırmalarını ben yapıyorum ama kışın servis şefi olcam

Güzelmiş. Bende muhasebe mesleğinden kurtulmak istiyorum ne yapacağıma karar veremedim henüz

sabah
1 ayran
2 çatal krem peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
5 dilim domates yedim

ara
2 hurma

öğlen

Sanki krem peyniri sık tüketiyorsun:26::26::26::26:Onlar normal peynirden daha yağlı değikl mi?:44:

kızlar ben bir süre diyet yapamicam dün akşamdan beri ne yesem afedersiniz çıkartıyorum sürekli annemler koşu bandına çıkıp sonra üşütüyosun diye bir süre spor yapmamı istemiyorlar spor yapamıyorum diye takım aksarsa takımdan çıkabilirim bilginize

Herkese merhaba,
Ramazan diye paylaşım yapamıyorum.
Bayram sonrası tüm kurallara uyup , paylaşımlarıma başlıyorsam.
Hepinize enerjik ama kilo kayıtlı günler.

Sahur
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Çay Kaşığı vişne reçeli (13 kcal)13 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
2.00 x 1 Dilim (28gr) Uno Çok Tahıllı Ekmek (67 kcal)134 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
İftar
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kabak Yemeği (240 kcal)120 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Kabaklı Salata (115 kcal)58 kcal
1.00 x 100gr Meyve Salatası (92 kcal)92 kcal
1.00 x 100gr Danone Doğal Light Yoğurt (50 kcal)50 kcal

Alınan Kalori Toplamı729 kcal

Spor: yok daha yeni yemek yedim ve teravihe gidicem o yüzden bu gece biraz zor yapmam
Su: yeni başladım içmeye 2 litreyi görürüm mutlaka

gayet güzel canım....köfte kızartma olmasaydı çok daha iyi olurdu sadece....
su:

Herkese merhaba,
Ramazan diye paylaşım yapamıyorum.
Bayram sonrası tüm kurallara uyup , paylaşımlarıma başlıyorsam.
Hepinize enerjik ama kilo kayıtlı günler.

nurcum arada da olsa seni takımda görmek isteriz canım....bayram sonrası rekor paylaşımlar bekliyoruz senden

esmacım....öncelikle geçmiş olsun canım....dikkat et kendine lütfen....ta en başından buyana önce sağlık diyoruz....kilo vermek amacımız ama sağlıklı bir şekilde....yediklerimiz ,yaptığımız spor vs bünyemizi hasta etmeyecek şekilde olmalı....burda işin sırrı
buraya katıldığımız süreden itibaren yediklerimizi daha ölçü yemek ve hareketimizi arttırmak....hergün yapacağınız 45 dk lık bir egzersiz yeterlidir....boyuna baktım notlarımda....maşallah 1.77 cm. boyuna göre kilon şuan gayet normal....karar senin tabi ama
kendini çok zorlamadan her konuda bizimle olmanı çok isteriz....

sabah
1 ayran
2 çatal krem peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
5 dilim domates yedim

ara
2 hurma

öğlen

eylülcüm krem peynir
1 avuç fındık ve antep fıtığı
1 fındık:yanlış hatırlamıyorsam 9 cl antep yerinede çiğ badem tavsiye ederim cnm...
hurma güzel candır enerjidir ....

zeynepçim bu haftaki başarın süper cnm....sıkı diyet derken ;menülerin gayet güzeldi şimdi neler yapıyorsun....

edacım simit ve de dondurma olmamış canım....simiti mecburiyetten yedin sanırım....kahvaltı olarak düşünelim....ama o dondurma
emeklerimizin boşa gitmemesi lazım canım....lütfen bunu düşünerek yiyin yediklerinizi....260 kl yazık ,bu nerdeyse bir öğün miktarı
ve sadece yağ

cezası:1 saat yürüyüş yada 45 dk egzersiz canım
su:

en başından beri diyorum kızlar en güzeli dengeli ve düzenli beslenme+egzersiz+su kısa bir zamanda bu şekilde çok güzel kilolar verilecek....bu yüzden bu tür diyetlere heveslenmeyin....tüm yaşantınızı bu diyetlerle devam ettirmeyeceksiniz sonuçta ....
zahmeti masrafı bir şekilde hallettiniz diyelim ancak,bana göre vücudun ihtiyacı olan gıdalardan mahrum kalınıyor ve bir yerde muhakkak patlak verir....
özel bir diyet uygulamadığım halde 2 aydır koruma modundayım ve halada devam edecek bu durum....en ufak bir kaçamakta bile hemen tartı fark ediyor.... bu yüzden kendi düzeninizi kendiniz oluşturun....
haftalar geçtikçe bu özgüven dahada artacak kızlar

.
dün çok fena durumdaydım hiç sormayın ya
kaçak gelmiş....atlatmışsın canım...geçmiş olsun hadi....

Bu arada dukandan vazgeçtim

doğru karar pelincim

merhaba cnm teşekkür ederim yeme düzenimi değiştirdim daha çok protein tüketmeye başladım mutlaka yoğurt yiyorum 3 litreye yakın su içiyorum bi de çok hareket ettim bu hafta ondan oldu sanırsam

kesinlikle öyledir cnm....kilo vermede düzenli ve dengeli beslenme+egzersiz ve3 lt su içmenin çok büyük bir payı var....
öp beni sev beni hıhhh çok yoruldum ben ya :111::111:

.

Dunku o kadar yurudukten sonra o açlıkla eve geldım ben dün sabah 60.1 çıkmıştım eve gelince 59.2 çıktım.

onca yürümeye ve yorgunluğa normaldir eylülcüm....

tfneyll kullanıcısından alıntı

kızlar dünkü menüm
sabah
0.50 x 100gr Yağlı Peynir (130 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) ayran (76 kcal)76 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.25 x 1 Somun (250gr) Beyaz Ekmek (642 kcal)161 kcal
0.50 x 100gr Krem Peynir (194 kcal)97 kcal

ara

1.00 x 1 Adet Şeftali (60 kcal)60 kcal

öğlen

3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)27 kcal
10.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (6 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)84 kcal

akşam
0.50 x 1 Porsiyon Karnıyarık (270 kcal)135 kcal (parmak kadar)
3.00 x 1 yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)105 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Carte Dor Çikolatalı Puding (195 kcal)98 kcal (azcık yedim dün çok kötüydüm öğlende bişi yemedim başım çok döndü güneşin altında azcık aldım enerji versin diye)

Alınan Kalori Toplamı 1007 kcal

su:2 litre

YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)800 kcal (4 saat yürüdüm belki daha fazla ya canım çıktı dün)
4.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)40 kcal

Yakılan Kalori Toplamı 840 kca

zor bir gün geçirmişsin canım....geçmiş olsun ....
şu krem peynirle ,beyaz ekmeğe bir çözüm bulabilirmiyiz diye
:26:

allen01 kullanıcısından alıntı

kaptanım haklısın ama benım söyle bir problemım var sabah kalktığımda benım canım çok sekerli seyler istiyor bende o yüzden hep nesfit yiyesim gelıo sahurdada yemek yemeye çok üsenıyorum azıcık yeyip yatıyorum bugun sahurda küçük bi kase tarhana çorbası içtim bu arada iyi haber uzun zamandır ekmek yemıyorum :)

canım tatlı isteğine 1 hurma yiyerek çözüm bulabilirsin mesala....
nesfit sahur öğünü için uygun değil diye düşünüyorum ben....
sahurda 2 dilim tahıllı ekmek kahvaltılıklarla bir öğün yapsan daha iyi olur....artık ramazanın nerdeyse sonuna geldik hayırlısıyla.... eğer sizi zorlamıyorsa çok ta baskı yapmak istemiyorum....yeterki gününüz iyi geçsin

merhabalarrrrrrrrr kızlar geldim hepimizin mübarek gecesi gecelerin en hayırlısı kadir gecesi mübarek olsuun
bugun neler mı yedim ? hemen bakalım

[1] Kavun 100 gr 33 cl

[2] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145 cl

[3] Nescafe 2 si 1 arada 1 ADET 60 cl

[4] Bitter Çikolata 2 PARÇA(kare) 55 cl

[5] Dost Yoğurt 100 GRAM 79 cl

[6] İçli Köfte (haşlanmış) 3 ADET 450 cl
TOPLAM KALORİ MİKTARI:1126
BUGUN TOPLAMDA 8 PAYLAŞIMDA BULUNDUM.
SPOR:YATMADAN 75 MEKIK ÇEKMEYI PLANLAMAKTAYIM
SU:HENÜZ 1 LT OLDU AMA YATANA KADAR DAHA 1,5 LİTRE TÜKETİRİM
BİTKİ ÇAYI:BUGUN İÇMEDİM

Çok teşekkürler kaptancıgım hurmanın kalorisi ve yararları nelerdir ?
aslında benım sahurda nesfit yememin bir sebebide üşengeçliğim maalesef
salı gunu final sınavım olduğu için pazartesi paylaşım konusunda izin alabilirmiyim kaptancıgım ama kafamı masadan kaldırırsam ne yediklerimi bildiririm

pelinnnn napıyosun canım dukandan vazgeçmişsin :) tebrikler kesinlikle doğru bi karar ben bu sekilde yalnızca proteine meyveye ya da karbonhidrata dayanan diyetlerin yalnızca kısa süreli başarılar verdiğini düşünüyorrum çünkü bizim suanda yaptığımız sey 3 aylık 5 aylık bir diyet değil hayatımızı beslenme seklimizi gözden geçirmek örneğin dukan ya da karatay uygulayan bir kişi diyelim kilolarını verdi peki ya sonra ??? bu insanlar ekmeksiz ,sekersiz(karatay için bu sözüm karatay hanım bala ve her türlü ekmeğe zehir diyor) ya da zırt zırt et (insan bayar bir süreden sonra ayrıca meyvesizlik canına tak eder yükselen kolestrolden bahsetmiyorum bile cebe verdiği zararda cabası) nasıl yasıyacaklar
nasıl mı bence söyle en ufak bir seker atağında soluğu çikolata ya da pastanın kolanın yanında alacaklar çünkü meyve alışankanlıgı kazanmadıkları ve bu diyetlerin aşırı sıkı kurallarından dolayı alternatif bulamadıkları için ya hep ya hiç diyetlerini sevmıorum diyeti yapamayıp bırakınca insana verdiği moral bozukluğu da ayrı insan kendınden soguyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…