Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

32 yaşındayım ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum...Henüz 1 yıllık evliyim. Sadece kariyer de yaparım kariyer de dedim sanırım:) biyolojik yaşımdan ötürü sırf mantıken çocuk yapmam gerektiğini düşünüyorum ama onun dışında hiç hazır hissetmiyorum... Zaten 55 kiloya düşmeden hamile kalmayı hiç düşünmüyorum allah istediğinde herkese nasip etsin inşallah ( benim sloganım da bu işte:) )
Bu arada adım Duygu :)

Nerden ne yapıcam anlamadım ki nasıl tapıyoruz canım

tickerfactory . com u ac canım ordan Weight Loss/Fitness kısmına tıkla sec 1 tane sonra gelen cetvellerden next de sonra simgeyi sec next de sonra track yazan yeri weight olarak deiştir sifreni gir istediğin bi şifre -- Choose a Password/Pin:--yazan yere
Weight Units yazan yeri kilograms yap
Your target weight olmak istediğin kilonu yaz
Your starting weight yazan yere baslangıc kilonu yaz
Your current weight şimdiki kilonu yaz

Height Units yazan yeri metric le deiştir altına boyunu yaz

duygucum sende cetwelde hazırlarken track yazan yeri weight olarak deiştir canım seninde ilk kilon simdiki kilon öyle gözükür

kilon iyi gözüküo aslında normal sınırda sen cok zayıf olmayı istiosun herhaldee umarım hepimiz istediğimiz kiloya ineriz yaa

Ben duygu abla mi desem bilemedim simdi 32 diyince :) ben sana bisey söyleyim mi ablacim allah nasip ederse bigün kendini hazir hissedip cocuk sahibi olursan . Daha once neden yapmadim diceksin mutlaka. . Neyse bu duygunun istegin tartismasi dogrusu yanlisi olmaz kim ne zaman iaterse dediğin gibi.. benim annem 45 yasinda genc te gosterio arkadas gibiyiz. O yönden iyi oluyo..arkadasa ihtiyacim olmadi hicbi zman. Öyle işte. . Simdi de allah nasip ederse kız cocugumun olmasını cok istiyorum. Ama ameliyattan korkuyorum :) neyse öyle işte. . :) :) saygilar

Kızlar kilo cetvelimi hazırlayamadım
Telefondan giriyorum dedıgınız siteye ama birtürlü yapamıyorum ben bılgısayar kullanmıyorum ailemde uzakta yani bnm yerıme baska biri yapabişrmi bilgilerımı versem öle bi sansım varmı

Hani derler ya anlatılmaz yasanır işte cocuk sahıbı olmak öyle bişi
Bnm kızım henüz 1 yasında 23 yasındayım ve o kadar mutluyum ki kızm ve ben
Mutluluk kaynagım bir gülüşünü dünyalar degısmem
Dünyaları verseler kızımın tırnagı olamaz ayyyy yawru yawruuuuuuu

Bugünkü menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Yarim dilim ekmek
1 ince dilim diyet beyaz peynir
4 yesil zeytin
Bir ilaç içiyorum ve istah kapatan bisiymis zaten iştah kapali iyice kapandı 8de kahvaltı bi yaptim 4e kadar agzima hic bisi alamadim yok yemem gerek diyorum canim çiğnemek falan istemiyo bunu duyan arkadaslarim hemen tavuk salata pilav uclusunu onumr koydular öğlen demek istemiyorum ama
Oglen 4 kofte büyüklüğünde (200gr) izgara tavuk
Salata
Ayran
3 yk pilav
Akşamda babamlaydim bunlari yedikten 3 saat sonra ona da anlattım tabii o da kofte koydu önüme yedim diyorum yok inatci yedircek
Aksam 5kofte
1 kase cacik
valla cikarticaktim az kalsin ilacim var bunun icin onu ictim
Spor yapamiycam suyuda az ictim bugün ya gec yatip tamamliycam
Ama belki spor yaparım kafama eserse 1de bile yaparim yarin soyliyim onu

ver canım bilgileri yapayım ben

toplam kalori kac canım

Ben kilo veriyorum ama bacaklardan hatta gobek yaptim ki hic yoktu kiloluylen bile duzdu karnim nasil bir varliksam simdilerde cikmaya başladı tabii ben arastirdim ogrendim ki gobekteki yaglar stresle birlikte artiyormus ve dogru bu son zamanlar hele stres cok bende
Aslında gobeginizdeki yağlardan kurtulmak istiyorsaniz en iyisi stresten uzak durmakmis ben ne kadar yaparim bilmem ama deniycem
Meditasyon ise yarar aranizda yapan var mi :) cok hos bir sey ben tekrardan basliycam zaten okullar acikken daha rahat oluyo tabii pazartesi gidicem iki hafta önce gidiyim :) stresli bir hayatiniz varsa spordan sonra ya da sabahlari ya da aksamlari siz bilirsiniz meditasyon deneyin

Sabah:
Has yumurta
Has patates orta boy
5-6 zeytin
Yar kib kutusu peynir( az yaglı)
Domates
Salatalık
2 cay sekersiz
Yar dilim kep ekmek

Ara;5 ceviz
Yeşilçay

Ögle;
Yar kase corba( mercimek)
Salata
2 köfte büyüklüğünde tavuk haslama

Ara
Sadece erik

Aksam
Yar kase tarhana corbası
3 kase buyuklugunde tavuk cigeri yemegi ama
1 kase yogurt

Su: suana kadar 2 lt ama devam ederimm
Kalori 897
Mesaj yararken yazcm devam edrım msj spor
Sabah; 15 dk plates
Leslie 3 mil
Ögle
Mekik 15 20 tane kadar hatırlamıyorum
30 dk yürüyüs
Aksam leslie 5 30 dk
10 dk önce bitirdim
Bitki cayı yesilcay 1 kupa
Bu kadarrr

ablalığı asla kabul etmem bilesiniz :) ameliyat derken sezaryenden mi korkuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…