- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.021
mervecim sen yapmamıssın tıckerfaktory den cizelgeni canım
Nerden ne yapıcam anlamadım ki nasıl tapıyoruz canım
32 yaşındayım ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum...Henüz 1 yıllık evliyim. Sadece kariyer de yaparım kariyer de dedim sanırım:) biyolojik yaşımdan ötürü sırf mantıken çocuk yapmam gerektiğini düşünüyorum ama onun dışında hiç hazır hissetmiyorum... Zaten 55 kiloya düşmeden hamile kalmayı hiç düşünmüyorumallah istediğinde herkese nasip etsin inşallah ( benim sloganım da bu işte:) )
Bu arada adım Duygu :)
Ben duygu abla mi desem bilemedim simdi 32 diyince :) ben sana bisey söyleyim mi ablacim allah nasip ederse bigün kendini hazir hissedip cocuk sahibi olursan . Daha once neden yapmadim diceksin mutlaka. . Neyse bu duygunun istegin tartismasi dogrusu yanlisi olmaz kim ne zaman iaterse dediğin gibi.. benim annem 45 yasinda genc te gosterio arkadas gibiyiz. O yönden iyi oluyo..arkadasa ihtiyacim olmadi hicbi zman. Öyle işte. . Simdi de allah nasip ederse kız cocugumun olmasını cok istiyorum. Ama ameliyattan korkuyorum32 yaşındayım ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum...Henüz 1 yıllık evliyim. Sadece kariyer de yaparım kariyer de dedim sanırım:) biyolojik yaşımdan ötürü sırf mantıken çocuk yapmam gerektiğini düşünüyorum ama onun dışında hiç hazır hissetmiyorum... Zaten 55 kiloya düşmeden hamile kalmayı hiç düşünmüyorumallah istediğinde herkese nasip etsin inşallah ( benim sloganım da bu işte:) )
Bu arada adım Duygu :)
Ben duygu abla mi desem bilemedim simdi 32 diyince :) ben sana bisey söyleyim mi ablacim allah nasip ederse bigün kendini hazir hissedip cocuk sahibi olursan . Daha once neden yapmadim diceksin mutlaka. . Neyse bu duygunun istegin tartismasi dogrusu yanlisi olmaz kim ne zaman iaterse dediğin gibi.. benim annem 45 yasinda genc te gosterio arkadas gibiyiz. O yönden iyi oluyo..arkadasa ihtiyacim olmadi hicbi zman. Öyle işte. . Simdi de allah nasip ederse kız cocugumun olmasını cok istiyorum. Ama ameliyattan korkuyorum:) neyse öyle işte. . :) :) saygilar
Kızlar kilo cetvelimi hazırlayamadım
Telefondan giriyorum dedıgınız siteye ama birtürlü yapamıyorum ben bılgısayar kullanmıyorum ailemde uzakta yani bnm yerıme baska biri yapabişrmi bilgilerımı versem öle bi sansım varmı
Telefondan yapmak zor ben hep telefondan giriyorum ama sırf cetvel için pcye gecmistimArkadaslar yardım beklıyorum
Bugünkü menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Yarim dilim ekmek
1 ince dilim diyet beyaz peynir
4 yesil zeytin
Bir ilaç içiyorum ve istah kapatan bisiymis zaten iştah kapali iyice kapandı 8de kahvaltı bi yaptim 4e kadar agzima hic bisi alamadim yok yemem gerek diyorum canim çiğnemek falan istemiyobunu duyan arkadaslarim hemen tavuk salata pilav uclusunu onumr koydular öğlen demek istemiyorum ama
Oglen 4 kofte büyüklüğünde (200gr) izgara tavuk
Salata
Ayran
3 yk pilav
Akşamda babamlaydim bunlari yedikten 3 saat sonra ona da anlattım tabii o da kofte koydu önüme yedim diyorum yok inatci yedircek
Aksam 5kofte
1 kase cacik
valla cikarticaktim az kalsinilacim var bunun icin onu ictim
Spor yapamiycam suyuda az ictim bugün ya gec yatip tamamliycam
Ama belki spor yaparım kafama eserse 1de bile yaparimyarin soyliyim onu
ver canım bilgileri yapayım ben
Canım allah senden razı olsun ugrasıyorum olmuyo
Boy;160
Baslangıç kilo75
Suan ki kilo72.1
Hedef:60
Yas23
Eksik bilgiler varsa söle bn verim
Ben kalori hesabi pek yapmiyorum ama tahmin edersem( cogununki ezberimde artik her gun ayni seyler) 1200-1400 arasinda bişeydir hesaplamaya cok usendimtoplam kalori kac canım
ne demek canımm :) bide boyunu söyle
Ben duygu abla mi desem bilemedim simdi 32 diyince :) ben sana bisey söyleyim mi ablacim allah nasip ederse bigün kendini hazir hissedip cocuk sahibi olursan . Daha once neden yapmadim diceksin mutlaka. . Neyse bu duygunun istegin tartismasi dogrusu yanlisi olmaz kim ne zaman iaterse dediğin gibi.. benim annem 45 yasinda genc te gosterio arkadas gibiyiz. O yönden iyi oluyo..arkadasa ihtiyacim olmadi hicbi zman. Öyle işte. . Simdi de allah nasip ederse kız cocugumun olmasını cok istiyorum. Ama ameliyattan korkuyorum:) neyse öyle işte. . :) :) saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?