- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.001
supersin canim benim... sen bu gidisle bayrama on kilo verirsin benden söylemesi. . Yani böyle devam et garanti... bende yeni kahvalti hazirlicam oglum biraz huysuzlandi. Onu oyaladim hamur falan oynadik .:). Simdi kahvalti hazirlicam .. sizi seviyorum kizlar....Eşim izne ayrıldı bügün ewde davah kahvaltıya kızartma istedi hemde karışık ve bn kızartma yı cok sewerim
Neyse kızartma yapsrken düşündüm yersem kalori patlması yasarım
Hemn kendime bi pstates hasladım
Koydum kızartma yerıne onu yedim
Eşim şok
Öle sasırdı ki anlatamam size
İşte ben bunu sewıyorum ins sasırtmayı
Kahvaltım
Has yumurta
Has patates orta bot
Domates
Salatalık
Peynır yar.kib kut
Zeytin 6
Sekersiz cay 2 bardak
Bir dilim ekmek yiyenedim yarım dilim kepek ekmeği
:) tatlım ogluma süt verdim de biraz huysuzlasti onu salladim. Oyle bi baktım. . Günaydın bu arada... az kalorili bigün herkese....
Sabah 15 dk plates 17 dk leslie 3 mil
supersin canim benim... sen bu gidisle bayrama on kilo verirsin benden söylemesi. . Yani böyle devam et garanti... bende yeni kahvalti hazirlicam oglum biraz huysuzlandi. Onu oyaladim hamur falan oynadik .:). Simdi kahvalti hazirlicam .. sizi seviyorum kizlar....
Merve azmin daim olsun!!! ben yataktan zor çıktım o saate sen neler yapmışsın. muhtemeln daha spor da yaparsın... helal olsun
kızlar kahvaltım biraz suçla doluitiraflarıma başlıyorum... ama öncesinde açıklama yapayım. eşimle kahvaltı ve keyif yaptıımız tek zaman haftasonları. ben yemezsem o da keyif almıyo. o yüsden hem onun için hem de kendim istediğimden biraz ucu kaçtı.
4 dilim (yuvarlak) sucuk
2 dilim hellim
yarımdan daha az simit
1 kaşık kahvaltılık sos (salçalı cevizli falan olur ya)
2 kk peynir çeşitleri (ben acayip peynirciğimdir, hiç bir şey yemeyim ama çeşit çeşit peynirim olsun yeter bana :) )
yarım domates
işte bu kadar... ama şimdi akşama kadar öğle yemeği adı altında bir şey yemicem... kahvaltıyı geç yaptığımız için öyle oluyo bizim haftasonları. akşama yemek yeriz direk. belki arada azıcık meyve yerim :)
ama biliyorum
Neyse öğlen ve aksam planın güzel ayarlarsan ama eger eşim bensiz keyif yapamıyo dersen bilemem:))))
Saka bı yana bnm eşimde sende ye bnmle yok sen bole iyisin daha fazla kilo almassan gayet güzel
Ama ole olmuyo işte dısarda cubuk gıbı hatunları görünce bn bakıyorum bi defa dikkatimi nasıl çekiyo
Sence erkeklerin cekmez mi yada hangî adam yanında fit bi kadın olsun istemez
İşte yemek yerken bunları düşünün ce bişi yiyesim gelmiyo iştahım gidiyo)))
Zumba dansı 2o dk cokk zewklı
zumbayı nerden yapıyosun? youtubetan mı?
kıyamam oğlun mu var? allah analı babalı büyütsün... ben bu kadar küçük çocuğu olan annelere çok üzülüyorumgerçekten Allah sabır versin,işiniz çok zor. bence sen çok kasma diyet için. ekstradan süt olacak diye tatlı şeyler yemediğin sürece zaten verirsin bence o kadar yorgunluğa...
Hopppppppp haydeeeeee
Canm oglum 3 yasina ins Allah nasip ederse emzirmiorum tatlim.. biberon la veriyorum. . Ama bilmiyorum cocugun var mi yada kac yasindasin ama . Ben cocugu olmayanlara üzülüyorum . Allah herkese bu duyguyu yasatsin. Mukemmel bi duygu ben bu dunyaya bunun icin gelmisim dedirtecek cinsten bi duygu bu. 25 yasindayim ama üni mi okudum kariyerim zaten vardi simdi cocugum oldu allah bagislasin ömrünü uzun etsin. Çocuk ta yaparim kariyerde dedim. Hayati erken yaşamaya basladim :) bu arada adin ne canm. Isminde hitap edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?