- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.261
Kaptan yardımcımız zzzz .. hosgeldin... biz cok iyiyiz birgün kacamak yaptum onuda telafi yaptim sen vermeden cezami verdim ben. Simdi daha iyiyim her acidan..cumayi sabirsizlikla bekliyorum. ..
Hoşbulduk. Kendine ne ceza verdin merak ettim.
Kızzzzz nete koymayaydın tel noyu anneciğine sapık felan dadanır sil kız onu:)))
Anaaaammm o nee yaaaaaa!!!!!!bi eltin de totosunu kaldırıp yardım etmedimi sana?yuhhh yaniii bi de bebiş var artık bişey demiyorumyok kardeşim yok kalabalık aşlenin hangar gibi bi mutfağı ve elinin altında acil durumlar için çağıracağı bi kadın olmalı yoksa dediğin gibi biri muhakkak perte çıkıyo bu tür organizasyonlarda.kız onlar kesin evin yeni temizlendiğini duyup gelmişlerdir öle olur yaa.ooo mis gibi eve gidip çay içelim derler.bizim apartmanda da pert olan benoluyom dediğin gibi kardeşim hiçç mi biriniz bilmez kalkıp bi tabak kaldırmayı.yokkk düşün mutfakta 5 kadınız önümüzde sofra açık pislik içinde.oturma odasına da bütün çocuklar tabak götürmüş tv karşısında yemek,kraker vs yemişler hiiiççç birinin de umurunda dil.k.valide de artık saldı yapmayın etmeyin diyince alınıyo hepsi küçük kızan gibi.neyse elinin ayağının sadakası olsun
1 lt suyum bitti
1 bardak yeşilçay içtim
Şimdi eşimle pikniğe gidecegiz ordada yürüyecegim
Canım nerde yazıto çizelge
Canım nerde yazıto çizelge
Patates kızartması olmamış . Maalesef ceza vermek zorundayım.
Günlük sporunun haricinde bir hafta içinde yapman gereken 3 mile leslie yada 1 saatlik yürüyüşün var.
ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYYDDIIN VE İYİ Bİ HAFTA DİLİYORUM GİTSİİİNNNNNN KİLOLARRRRR
Canım nescafeyi üçe böl kupaya koy bardağını da yarım doldur onu içince yetiyo çok canın çekerse.ama tabi nescafe kilo verimine düşman selülitlere dost bunu da unutmamak gerek(
Ya bi de şu fastfoodçular çintuzu kullanıyomuş ya ben de inandım buna bi kere alıp bırakamıyosun kokusu özelliikle başka bi tatlı geliyo hepsini bitirmek stiyosun tadına bakınca en azından bende öyle.o yüzden özellikle alışveriş merkezlerinde kesinlikle yemek katına çıkmıyorum uzun zamandır çıkınca insan bişey yemeden inmiyor yanımdakine rica ediyorum bi tost al diye.gelen tostuda alt katta bi köşede yiyorum yanına da ayran ohhh misss gibi bi öğün.diğer türlü çoookkkkkk fenaaaa oluyorum benkokulara hassasiyetim var çünkü
Tamam canımm ikisinden birini yapıp yazarım peki sadece bi kere mi bi hafta boyunca mı?
hakkında bölümü varya profilinde ilgi alanlarını düzenlediğin orda yazıo canım
Kararayda ara ogun yoktur ve meyve sadece sabah yenir karatay yaptigina emin misin
Canm ben Karatay diyeti yapmıyorum ki sadece iki öğün ye dio ya onu uyguluyor um. Hepsi bu ...
Uzun vadede kendini yıpratıyorsun gel inat etme 3+3 yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?