- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.281
İnsan 6 ögün yiyince sanki zayıflayamayacakmıs gıbıme geliyı))) heralde mervişdede bu duum söz konusu edacm ))))
Hosgeldin deniz abla
Ozlettin kendini.. :) sen gelince mutlu oldum vallahi ..
Önerim:
Sarı kart ve notalar sadece ve sadece takımlar ilk üçe girince silinsin.
Her performans turu, dönem arası olmadan kesintisiz 8 hafta sürsün.
Eğer bu düzenlemeyi yaparsak; yukarıda açıkladığım mantıksızlar ortadan kalkar diye düşünüyor ve önerimi oylamaya sunuyorum:
2. Takım EVET
3. Takım EVET /
4. Takım EVET /
5. Takım / HAYIR
8. Takım EVET / HAYIR
9. Takım EVET / HAYIR
12. Takım EVET / HAYIR
13. Takım EVET / HAYIR
14. Takım EVET / HAYIR :???????
Öneri kabul edilirse 325.etap sonuçlarını buna göre yeniden düzenleyeceğim, bilginize...
hayır emzirmiyorum canım. 11 aylıkken emzirmeyi bıraktık maalesef. benim ikizlerim 2,5 yaşında. söylediğin sayfayı inceleyeceğim. aslında benim kilolarım pek doğum kilosu değil. doğumdan sonra dikkat etmemem kilosu.
Merhaba Deniz...
Hoşgeldin :) seninle tanışma fırsatımız olamamıştı. beni takıma çağırdın, ben geldim ve sonra sen gittin sanırım. takım kaç kişiden oluşuyor bilmiyorum ama şuana kadar 6 takım üyesi ile tanışmışlığım ve diyet kardeşliği yapmışlığım var. seninle beraber 7 oldu şimdi :) Ben Duygu...
Ayağının tozuyla bazı kararlarla gelmişsin ne güsel :) Söylediklerinle ilgili sadece yorum yapmak isterim... aynen katılıyorum... çok mantıklı noktalara parmağını basmışsın :) hatta birinci olan takım bir başka takıma daha nota verme hakkına sahip olsun :) ve bir takımı da koruma altına alsın :)) surviver gibi :) şaka tabii ki... genel kurallara bizler de zaman geçtikçe hakim olup, alışacağız inşallah...
Bencede haklısın deniz abla.. söyledik lerin cok mantıklı bencede. Bana göre de disiplinsizlik olmasina neden olur diger türlü. Senin dedigin gayet mantikli
daha önce yarışmada bulundunmu canım:????
Yeni gelen tüm arkadaslara benden kocaman bir hosgeldinizz
Bu arada Denizcim bende katiliyorum degisiklik konusuna. Aslinda takimlarin yeniden motive olmasi icin güzel bir uygulama bu notalarin silinmesi, ama diger yandan ugrasip cabalayip kilo veren takimlara haksizlik yapiliyor gibi
Bu arada hepinize de mutlu, huzurlu veee az kalorili bir hafta diliyoruumm
canlarımmmmmm merhabalar
büyük bir özlem ve hasretle geldim
edacım sanırım cuma günü bir sorun çıkmadı....çok teşekkür ediyorum canım
kızlar süper süper süpersinizzzzzzzz.....hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorummmmmmmmmm
takımımızın başarıları taktire şayan ve bu sizlerin azmi ve başarılarıyla daha daha dahada artacak....
perşembeden bu yana annemlerdeydim ve nete girme imkanım yoktu ne yazık ki ama aklım hep burda acaba ne oldu neler yapıyor kızlar diye....amamaşallah coşmuşsunuz
bu arada paylaşım alanında %30 kuralıyla ilgili kural konusu gündeme gelmiş ve bu konuyla ilgili ortak karar vermemiz gerekiyor kızlar....
merhabalar davetiniz için teşekkür ederim görünce hemen geldim çok azimliyim ama desteğede ihtiyacım var inşallah hep birlikte amacımıza ulaşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?