- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.981
Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın. Bugün biraz yoğunum... Müdürüm yeni geldi. işleri vs geri devrediyorum. Takibimdeki acil işler vardıda...Sanırım kızmazsınız
Menülerde değişimler güzel... 1000 kalorinin altına inmemeniz konusunda söylemlerimi dikkate almanıza sevindim. Duygucum canım benim. Çok azcık kalori miktarını azaltsan iyi olur diyeceğim. Bazal metabolizmam 1400 yazmıştın. Günlük 1200 ü geçmezsen on numara olacak. Aklıma gelenler bunlar. 
Bende bugün öğle yemeğinde azıcık ucundan aç kaldım aslında karnım değil gözüm aç kaldı. Çorbamı içemedim tadı çok kötüydü ama diyet listeme uyduğumdan başka bir şey de yemedim. Sadece azıma bir tanecik (tane diyorum altını çizeyim
) mantı attım. O da gözüm açtı millet hüpletiyordu bende kendi tabağımı arkadaşlarıma verdim. kendimi ayakta alkışlıyorum
Bir tanecik kaçamak bile sayılmaz öyle değil mi?
Sizi seviyorum. Kaçamak yok. Öpüldünüz...
Bende bugün öğle yemeğinde azıcık ucundan aç kaldım aslında karnım değil gözüm aç kaldı. Çorbamı içemedim tadı çok kötüydü ama diyet listeme uyduğumdan başka bir şey de yemedim. Sadece azıma bir tanecik (tane diyorum altını çizeyim
Sizi seviyorum. Kaçamak yok. Öpüldünüz...
Son düzenleyen: Moderatör: