• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gayet güzel canımmm maasallahın varr sarmalarda 156 kalori falan yapıomus cok deil bence ekmek yok sonuctaa

Ewwt ekmk yemedim ama ne bılım cok yedım sansım
Canm yha sen kac gunde erıdın okadar ıkıde bır donup resıme bakıyorumm

Regl ime az kaldı ö yusden şişkşnlik var acayıp agrı cekıyorummm ayyyy
Neyse almim de

3 tane derken lolipoplar var ya. o büyüklükte irmik toplarından 3 tane :( evet ben 2 aydır şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan. ama işte yine de can bu bir şekilde unutmuyor o tadı verdiği zevki :)

toplantı sonrası kutlama saat 3 civarı gerçekleşecek... ara öğün hiç yapmiyim diyorum? sabah da sadece yoğurt yicem... öğlen sadece çorba belki bir ayran? toplantıda da tabağımı ben hazırlıcam oki anlaştık... ya niye yalan söyleyemiyorum :)) çok garip bri yer burası... hayatımda hiç görmediğim insanlara dehşet bir dürüstlükle yaklaşıyorum :)

ben zati meyve suyu ve asitli içecekleri bırakalı yıllar oluyor o konuda çekincen olmasın :) bu arada benim de bir ablam olduğu için mutluyum. sitedeki en büyük kişi benim sanıyordum ama bana da ablalık yapacak birinin olması beni mutlu etti doğrusu :)

peki akşama da bir şey yemiyim diyorum ama doğru yapmış olur muyum bilmem? sadece tavuk yiyerek protein mi alsam yoksa? ne dersin deniz aplam :)

duygucum dediğim gibi 3 tane tatlıda hiç sorun yok hatta üzerine tarçında ekleseydin çok daha iyi olurdu...sütlü tatlılarda tarçını bolca tüketin:34:

sabah kahvaltını ve aranı aksatmana gerek yok....sabah arasında sade kahve yada süt ilaveli nescafe vs içebilirsin ...amacımız tokluk hissi yaratmak...öğlende çorba +yoğurt la öğününü yersin....tabağını kendin hazırlarsan ikramlıklar 1-2 yudumu geçmeden 4-5 çeşidi geçmezse bu sana en fazla 200 kalorilik bir ara öğün olur canım....strese gerek yok yani.....ev hanımı olunca ben bunu sık sık yapmak zorunda kalıyordum :9::39:malum gezmelerimiz çok olur bizim:12:akşamda normal öğününü yaparsın....şu an BMI'larımız yakın seninle;tahminimce :52:çok fazla kaçıracağını düşünmüyorum bu sebeple:16:

normalde yaş komplexim yoktur benim ama bu gidişle olacakmı ne:47::27::9::12:

kızlar regl dönemleri;yada sebepsiz tatlı krizleri için tarçınlı çay yada süt yada yoğurt(bunu denemedim )tüketebilirsiniz....özellikle akşamları tarçınlı karanfilli +bal ilaveli çayı içebilirsiniz....tavsiye ederim:7:

kızlar adet döneminde verilmiyormu kilo yavaşlıyormu yani...ben öyle çok adet olmuyorum henüz çünkü 4 aylıgım emziriyorum daha acaba etkilermi az kirlenmekk

duygucum dediğim gibi 3 tane tatlıda hiç sorun yok hatta üzerine tarçında ekleseydin çok daha iyi olurdu...sütlü tatlılarda tarçını bolca tüketin:34:

sabah kahvaltını ve aranı aksatmana gerek yok....sabah arasında sade kahve yada süt ilaveli nescafe vs içebilirsin ...amacımız tokluk hissi yaratmak...öğlende çorba +yoğurt la öğününü yersin....tabağını kendin hazırlarsan ikramlıklar 1-2 yudumu geçmeden 4-5 çeşidi geçmezse bu sana en fazla 200 kalorilik bir ara öğün olur canım....strese gerek yok yani.....ev hanımı olunca ben bunu sık sık yapmak zorunda kalıyordum :9::39:malum gezmelerimiz çok olur bizim:12:akşamda normal öğününü yaparsın....şu an BMI'larımız yakın seninle;tahminimce :52:çok fazla kaçıracağını düşünmüyorum bu sebeple:16:

normalde yaş komplexim yoktur benim ama bu gidişle olacakmı ne:47::27::9::12:

sakın yaş kompleksi yapma kendine hele benim yüzümden hiç yapma:) insan hissettiği yaşta olurmuş ya o hesap... misal ben hiç 32 yaşında hissetmiyorum kendimi :) dönis diyim ben sana madem olmaz mı? :)

kızlar adet döneminde verilmiyormu kilo yavaşlıyormu yani...ben öyle çok adet olmuyorum henüz çünkü 4 aylıgım emziriyorum daha acaba etkilermi az kirlenmekk

kirlenmek nedir canım ya? sene olmuş 2013, bu dönemleri umarım kirlenmek olarak görmüyor veya algılamıyosundur? çok doğal, her ay sağlıklı her bayanın aslında şükrederek yaşaması gereken bir süreçtir adet dönemi. ve aslında det döneminde daha önceden de yazılmıştı burada daha fazla kilo verilir. çünkü metabolizma hızlanır ve yaklaşık 200 kalori daha fazladan kendiliğinden yakar vücut... sadece bu dönemlerde vücut su topladığı için tartıda artış oluyor gibi görürsün.... yoksa bu dönemler kilo vermeye engel değildir...

Sabah
Domates salatası(soğan domates acıbiber az acılı)
Salatalık
6 zeytin
Peynir 2 parmak kalınlıgında
Haslanmıs yumrta
Ekemk kepekli ik bucuk dilim
Bir bardak süt
Ara
Salatalık bitane
Ayran bir bardak
Ögle
Haslanmıs tawuk
Kepeklı makarna 4 kasık
Salalta
Bi kase yogurt
Ara
Yeşilçay
Aksam
Tarhana corbası bir kase
Salatalık
4 tane yaprak sarma dayanamadım napım
Ayran birbardak
Kalori:987
Su:3 lt şükürler olsun
Spor:leslıe 3 mil
Yarım saat oynadım kızımla
;)))))
Bitki çayı: toplamda 2 kupa yatmafan önce bi kupa daha içerim
Acıkırsam bi bardak süt içerim
Bu kadar canlarım mesaj: 33 bunula beraber dahada atarım

canım menün gayet güzel.....sarma yada dolma diyette olmaması gerekenler arasındadır ancak hergün yemiyoruz bu yemekleri...ve yediğimiz şeylerden pişmanlık değil keyif almalıyız....4 tane normal....ama daha fazlası:20:

düzenli menü paylaşımı::nazar::46::16:

Ben özel olmassa bişi daha sormk istıyorum bebegınız var mı
Bide bn size dıyecektım kı kendımıze bı gun ayırsak ıstedegımızı yesek abartmadan ;((
Nasıl bişi yapabılırız

güzel soru cnm:46:
hem sporda hemde diyetimizde bir gün ödül ve dinlenme günü yapıyoruz....
beslenmede benim ödül günüm genelde pazar olurdu...dışarda kahvaltı yada yemek....ancak bunları yaptığımda bol su +bitki çayımı+bol bol yürümemi(saatlerce diyebilirim) aksatmazdım....pazartesiye bazen yansırdı+ olarak ama 1-2 güne toprlardım....yani abartmadan bir gün ödül günü yapabiliriz kızlar....

ya ben 3-4 gündür 5mil leslie yapıorum daha cok sewdimm böyle dewam etsem bi problem olusurmuki sonra kilo wermem falan durursaa

çağlacım düzenimizi bozmadığımız sürece kilo vermemiz durmaz canım ...bu konuda rahat ol...5 mil konusuna gelince 3 mil ve 5 mili dönüşümlü yapabilirsin....:8::46::16:

giremedim kızlar çok üzgünüm geçmişe bakmaya vaktimde yok en kısa zamanda bakıcam üç gündür giremiyordum eşya topla şehir değiştir onları yerleştir ve evi temizle yazarken bile yoruldum ya :D yoğundum yani diyetime pek uyamadım ama yinede kilo vermişim şok oldum hemde 3 günde 1 kilo kadar heralde su kaybettim

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal)23 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Tam Yağlı) (126 kcal)126 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)33 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Dilim (130gr) Karışık Pizza (230 kcal)230 kcal
1.00 x 1 Kutu (200ml) Nestle Nesquik Çilekli Süt (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Adet (110gr) Danette Çikolatalı (145 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Adet Algida Süper Cornetto Chocolate Disc (310 kcal)155 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Ekşili Köfte (375 kcal)375 kcal Sil
1.00 x 100gr Sütaş Kaymaksız Yoğurt (77 kcal)77 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
Alınan Kalori Toplamı1541 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)1000 kcal
Yakılan Kalori Toplamı kcal 1000

temizlik gerçekten bu kadar kalori yakıyo mudur gerçekten şok oldum eğer öyleyse bi çikolatalı süt falan içiyim çok az oluyo kalori :(
bilseydim bu kadar olduğunu her gün ev temizlerdim :D en son okullar kapanmadan 1 ay önce yapmıştım unutmuşum nasıl olduğunu yeni ev arkadaşı geldi rezil oldum kıza :D 1 kişi daha fazlayız zayıfcık bişi çarpsam düşcek sanki kemiklerim çok kalın benim çok iriyim ben ya :(

kolay gelsin canım...normal ev işleri yakılan kalori toplamına alınmaz:9:ancak seninki normal den oldukça yorucu oldu sanırım:32::31:
menüne gelince güzel taraflarıda var ;cızlarda var...ancak kg verdiğin ve çok yorulduğun için çok fazla bir yorum yapmayacağım....yalnız bu bugüne özel:34::16:

Helal olsun sana canım
bende biR zamanlar 82 kiloydum nasıl o kiloya gelmeyi basarmisim hiç bilmiyorum ergenlikte aldım ben daha sonra dikkat ederek 62 kiloya düştüm fakat şimdi 67 kiloyum ramazandı dugundu yeni evliliktı derken 67ye çıktım ve artık 55 olmak istiyorum :( ama sanki o kadar kiloyu veren ben değilim ne yapicami hiç bilmiyorum önceden nasıl verdim o kadar kiloyu hiç bilmiyorum yaa :(

teşekkürler canım....
öncelikle tebrikler....bir ömür boyu mutluluklar diliyorum hilalcim....:46::123::16:

ben biliyorum o kiloları nasıl verdiğini....arada ekmeği kaçırsanda:39::9::38::8:aksatmıyordun....takımdan kaç kg ile ayrılmıştın ....ayrıldıktan sonra kilo aldınmı peki:10:

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 80 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Arnavut Ciğeri (320 kcal) 320 kcal (patatesli değildi, sanırım arnavut ciğeri patatesli oluyordu? bu sadece ciğer)
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.25 x 1 Dilim (120gr) Sütlü İrmik Tatlısı (183 kcal) 46 kcal
Alınan Kalori Toplamı1063 kcal

Su:2.5 lt
çay: 1 yeşil çay, bir rezene
Spor: jillian level2/2 (korkunç her yerim hala ağrıyor, daha önceden hamlamadığım yerler hamlıcak şimdi de)

3'er tane derken canım toplamda kaç tane yedin:44:3 tane ise sorun yok afiyet olsun....menülerinizde tatlıya hiç rastlamıyorum ;haftada 1 -2 kez 100 gr sütlü tatlıyı rahatlıkla yiyebilirsiniz.....

birde itiraf ediyorum ,cezamı kesin diye bir şey yok ilk başta bunda anlaşalım....gelelim yapılacak püf noktaya...sanırım öğleden sonra toplantısı olacak bu ziyafet....
1- toplantıya giderken kesinlikle aç karınla gitmiyorsun.....çorba+yoğurt gibi gıda yiyerek gidiyorsun...
2- en önemli püf nokta ve kurtarıcı.....bunu kesinlikle yapmanı istiyorum.....tabağını kendin hazırlıyorsun....kaç çeşit mama var bilmiyorum ama;4-5 çeşidi geçmemek kaydıyla 1-2 lokmayı geçmeyecek şekilde mamalardan servis hazırla canım kendine ;öğleni hafif geçirip açta olmayacağın için bu şekilde kurtarabilirsin günü....hem aklın mamalarda kalmaz hemde nefsini körlemiş olursun.....
daha da kurtuluşu yok bu toplantının....emeklerin boşa gitmesin.....kalorili meyve suyu:20:+asitli kalorili içecek:20::16:

su tawrını cok sewiorum deniz abla yaa bende sütlü tatlı sewmemki :D
ama ödül günü mantıklı geldi cunku bazen gercekten iradem zayıflıo ve b bırakcam bidaa diyeti unutcam diye korkuorummm

Tarcınlı süt arkadaslar pardonnnacıkınca içiyorum 5 10 dk sonra kendime geliyorum
Bide bende insülin direnci varya acıkınca tatlılara saldırı yapasım gelıyo

Beyaz ekmk yiyemiyorum kepek yada cavdar
Şekeri bırakamam zannediyodum ama şokkk bıraktım şerbet gibi geliyo artık
Egzersiz yürüyüs veya hareketlenvek bişiler yapmadan içim rahat etmıyo
Yediklerime dikkat ediyorum ve 2 haftadır bu 3 haftam işte irademe sahıbım canım yasak cekınce hayır olmaz dıyebılıyorum
Artılarım
Bayramda aldıgım ama gıyemedıgım gomlek bol gelıyo gobek yawas toplandı cunku
İkitane kot etegım vardı gıyemesıgım yıne onlarıda rahatca gıymeye basladım ve dun bı etek daha aldım
;)))
Bnı gören arkadaslarım zayıflamıssın öervecım toparlanmıon dedıler motıve oldum
Kendıme guvenım gıttıkce artıyo ve mutluyum
En güzelide sinir bozucu eltim ve görümceme agzının paylarını verdım kısa surede ınanmadılar 3.700 kg verdıgıme cıktım tartıya actım bıde 70 cıkınca höyynnkkkkk
Yapıstırrrrrrr;))) allah yaglarım bi erisi ki kesın bir kilo daha gitmiştir

Tarcınlı süt arkadaslar pardonnnacıkınca içiyorum 5 10 dk sonra kendime geliyorum
Bide bende insülin direnci varya acıkınca tatlılara saldırı yapasım gelıyo

Dr. Ömer Coşkun, tarçının insilün direncini kırdığını belirtti.
Dr. Ömer Coşkun, tarçının insilün direncini kırdığını belirtti.
Türkiye'de milyonlarca kişide insülin direnci olduğunu ifade eden Coşkun, "Her öğünden sonra pankreastan salınan insülinin görevi, glukozu enerji üretimi için hücrelere taşımaktır. Özellikle kas ve yağ dokularının insülinin etkilerine karşı yanıt vermeleri azaldığında insüline direnç söz konusudur. Bu da sağlığı olumsuz yönde etkilemekte, kan şekerinde anormalliğe neden olmaktadır" dedi.
Zamanla bu sürecin vücutta sağlıksız bir dalgalanma etkisine ve diyabete neden olduğuna dikkat çeken Dr. Ömer Coşkun, insülin direncine karşı tarçını önerdi. Coşkun, çeşitli yiyecek ve içecekler ile birlikte kullanılacak tarçına en az üç ay devam edilmesi durumunda insülin direncinin kırılacağını kaydetti.

Kaynak: İHA

su tawrını cok sewiorum deniz abla yaa bende sütlü tatlı sewmemki :D
ama ödül günü mantıklı geldi cunku bazen gercekten iradem zayıflıo ve b bırakcam bidaa diyeti unutcam diye korkuorummm

hangi tavrımı:9::9::16:
diyet zor bir süreç çağlacım...bunu keyifli hale getirmekte fayda var...hem moral ve motivasyon için hemde açlık ve yeme atakları geçirmemek için...ancak ölçüyü kaçırmadan...sütlü tatlı tavsiye ederim tatlıyı sevmiyorsan sorun yok tabi....

1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 80 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Arnavut Ciğeri (320 kcal) 320 kcal (patatesli değildi, sanırım arnavut ciğeri patatesli oluyordu? bu sadece ciğer)
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.25 x 1 Dilim (120gr) Sütlü İrmik Tatlısı (183 kcal) 46 kcal
Alınan Kalori Toplamı1063 kcal

Su:2.5 lt
çay: 1 yeşil çay, bir rezene
Spor: jillian level2/2 (korkunç her yerim hala ağrıyor, daha önceden hamlamadığım yerler hamlıcak şimdi de)

ciğer öğlen yemeğindeydi dimi canım...kahvaltı ve akşam gayet güzel .....ciğer de tam porsiyon dan biraz az olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşündüm...sebebi kızartma olduğu için kaloride yağ alımıda fazlalaşıyor doğal olarak ...onun dışında gayet güzel....

jillianı seri olarak yapacaksın sanırım....ama yinede dikkat et fazla zorlama kendini...

düzenli menü paylaşımı:(mesaj sayısı:???:34:)---->>>>:nazar::46:

Beyaz ekmk yiyemiyorum kepek yada cavdar
Şekeri bırakamam zannediyodum ama şokkk bıraktım şerbet gibi geliyo artık
Egzersiz yürüyüs veya hareketlenvek bişiler yapmadan içim rahat etmıyo
Yediklerime dikkat ediyorum ve 2 haftadır bu 3 haftam işte irademe sahıbım canım yasak cekınce hayır olmaz dıyebılıyorum
Artılarım
Bayramda aldıgım ama gıyemedıgım gomlek bol gelıyo gobek yawas toplandı cunku
İkitane kot etegım vardı gıyemesıgım yıne onlarıda rahatca gıymeye basladım ve dun bı etek daha aldım
;)))
Bnı gören arkadaslarım zayıflamıssın öervecım toparlanmıon dedıler motıve oldum
Kendıme guvenım gıttıkce artıyo ve mutluyum
En güzelide sinir bozucu eltim ve görümceme agzının paylarını verdım kısa surede ınanmadılar 3.700 kg verdıgıme cıktım tartıya actım bıde 70 cıkınca höyynnkkkkk
Yapıstırrrrrrr;))) allah yaglarım bi erisi ki kesın bir kilo daha gitmiştir

böyle yazılarınızı okudukça öyle mutlu oluyorum ki:21:hepiniz tek kelimeyle süpersiniz:52::54::16:

canım birde kilo çizelgeni yapsan:9::38:

Back
X