Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin hanimlar, keyifler sagliklar yerindedir umarim :16:

Bende okula gitmeden dünki menümü paylasayim:

Sabah: Malesef acele ile oldugundan sadece müsli yiyebildim

Ara: 1 elma

Ögle: 1 kase yogurt + 2-3 kasik pilav + birkac adet lahana dolmasi + 2 dilim diyet ekmek

Aksam: O kadar cok yorgundum ki 1 bardak süt icip direk yattim

Kizlar ben bu aralar cok sagliksiz demeyim ama düzensiz besleniyorum. Is saatlerim malesef henüz oturmadigindan birgün 14.00de cikiyorum, birgün 17.00 de. Bu gecis döneminde ögle yemeklerime bir cözüm bulmam lazim. Isyerim ile evimin arasi yaklasik 40 dakika sürüyor. Normalde 14.00 de ciktigimi düsünürsek benim eve varip birseyler hazirlayip yemem aksam ögünüme girmis oluyor :26::50:
Artik ögle ögünlerime tasinabilir ve pratik birseyler bulmam lazim
kötü olmus canım biran önce toparlanırsın inşş. walla elma falan götür yanına ara yap mutlaka bence

Günaydın kızlar bugünkü menüm:)

Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)28 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal)20 kcal Sil
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
Öğle
0.25 x 1 Porsiyon Sebze Çorbası (Yaz) (92 kcal) = 23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
2.00 x 100gr Danone Doğal Light Yoğurt (50 kcal)100 kcal Sil
Ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Sil
Ara 2
1.00 x 1 Adet Activia (Ananaslı) (98 kcal)98 kcal Sil
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal Sil
Akşam
1 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal) = 125 kcal
Alınan toplam kalori: 1149
Spor: Yarım saat yürüyüş
Su:2 litre + sade soda
Çay:2 bardak yeşilçay+ 1 bardak ısırgan otu çayı.
doyuomusun corbayla ya

kızlar dunku menumu yazayım

sabah
*2 dılım cavdar ekmegi
*50 gr köy peynırı
*3zeytin
*domates
*salatalık
*sekersız cay
ara
*100gr kavun
oğle
*tarhana corbası
*1,5dilim ekmek
*100gr yogurt
ara
*1 havuc
*1 elma
aksam
*dardanel light ton balıgı
*salata
*2 dilim ekmek
yatmadan
*1 bardak ayran

toplam kalori:1095
su:2,5lt
spor:5mil leslie

gunaydın cümleten

sabah
*2 dılım cavdar ekmegi
*50 gr köy peynırı
*3zeytin
*domates
*salatalık
*sekersız cay
ara
*100gr kavun
oğle
*tarhana corbası
*1,5dilim ekmek
*100gr yogurt
ara
*1 havuc
*1 elma
aksam
*salata
*2 dilim ekmek
yatmadan
*1 bardak ayran

gunaydın cümleten

Menün güzel cnmmm
Sanda gunaydın

nasılsınız keyifler yerindedir umarım:21::16:

okkes takıma giriş tarihin ve ;

boy:????
şuanki kilo:????
hedef kilo:????
bazal metabolizma hızı:????
bilgilerini istiyorum canım....

kötü olmus canım biran önce toparlanırsın inşş. walla elma falan götür yanına ara yap mutlaka bence

doyuomusun corbayla ya

Doyuyorum valla hiç sıkıntı yok. 2 kepçe dolu dolu çorba büyük bir tabak yapıyor:) Hatta porsiyonların sonuna doğru karnım şişiyor. Ac gibi kalırsam salata yiyorm. Yağsız tuzzsuz olunca sıkıntı yok.:)

sabah
*2 dılım cavdar ekmegi
*50 gr köy peynırı
*3zeytin
*domates
*salatalık
*sekersız cay
ara
*100gr kavun
oğle
*tarhana corbası
*1,5dilim ekmek
*100gr yogurt
ara
*1 havuc
*1 elma
aksam
*salata
*2 dilim ekmek
yatmadan
*1 bardak ayran

gunaydın cümleten

güzel menü tebrikler.:46:

kirlenmek nedir canım ya? sene olmuş 2013, bu dönemleri umarım kirlenmek olarak görmüyor veya algılamıyosundur? çok doğal, her ay sağlıklı her bayanın aslında şükrederek yaşaması gereken bir süreçtir adet dönemi. ve aslında det döneminde daha önceden de yazılmıştı burada daha fazla kilo verilir. çünkü metabolizma hızlanır ve yaklaşık 200 kalori daha fazladan kendiliğinden yakar vücut... sadece bu dönemlerde vücut su topladığı için tartıda artış oluyor gibi görürsün.... yoksa bu dönemler kilo vermeye engel değildir...

yok canım ne alakası var kirlendi yani sadece çamaşırım kirlendi fakat gerisi yok daha tam adet olmuyorum ama kirleniyor çamaşırım bi kaç gün

[h=1]BİBERİYE ÇAYININ FAYDALARI 1 Yorum[/h]
images
Biberiye Çayının Faydaları;
Bu güzel kokulu biberiyenin kullanılmadığı hastalık yok gibi. Özellikle kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
Migren Tedavisi için Biberiye Çayı: Günde 5-6 fincan biberiye çayı 25 gün boyunca içilirse, baş ağrılarınıza ve migrenlerinize bir daha gelmemek üzere elveda diyebilirsiniz.
Biberiye Çayının Faydaları: Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.
Biberiye çayı ve Sindirim sistemi: Sindirim sistemi mide barsak kanalı bezlerini daha fazla çalışması için uyararak bu bölgede oluşan krampları çözer. Dolayısıyla sindirim bozukluğu, gazlanma ve mide-barsak tembelliğinde biberiye çayı çok faydalıdır.
Uykusuzluk için Biberiye Çayı: Geceleri uyumazdan önce 1-2 fincan biberiye çayı içerseniz çok rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz.
Baş ağrısı için : Başınız ağrıdığı zaman alın bölgenize biberiye yağı ile masaj yaparsanız baş ağrınız azalır yada kaybolur.
Gut Hastalığı tedavisi: Gut hastalığından dolayı kandaki ürit asit miktarı yükselir. Günde 2 bardak biberiye çayı içmek kandaki ürit asit seviyesini normale yaklaştırır.
Vücud Kireçlenmesi Tedavisi: Biberiye yağı kireçlenen bölgeye günde 3 defa masaj yapılarak yedirilirse 1 hafta içinde kireçlenen bölge iyileşmeye başlar.
Biberiye yağı Deri hastalıklarında: Deri hastalıklarında yaraların daha çabuk iyileşmesinde ve derinin kendini çok hızlı şekilde onarmasına yardımcı olmaktadır.
Vücud Moralması: Kaza yada çarpma sonucu oluşan morluklar için biberiye yağı ile o bölgeye masaj yapılırsa 2 saat içinde morluk kaybolmaya başlar.
Biberiye Çayı İçerken Dikkat Edin; Hoş bir tat vermesi açısından biberiye çayına bir parça da kabuk tarçın atabilirsiniz.
Biberiye Çayının Zararları: Hamilelik süresince kullanılmaz. Fazla miktarda (günde 10 fincan) fazla biberiye çayı içmek zehirlenmeye yol açabilir. Herşeyin fazlasının zararlı olduğunu unutmamak gerekiyor. Ender olarak bazı vakalarda bitkiyle temas eden kişilerin alerji oldukları rapor edilmiştir. Bunun özellikle bitkinin ticari anlamda üretimiyle uğraşan kişilerde daha fazla görüldüğü bildirilmiştir.

alıntıdır....

sabah
*2 dılım cavdar ekmegi
*50 gr köy peynırı
*3zeytin
*domates
*salatalık
*sekersız cay
ara
*100gr kavun
oğle
*tarhana corbası
*1,5dilim ekmek
*100gr yogurt
ara
*1 havuc
*1 elma
aksam
*salata
*2 dilim ekmek
yatmadan
*1 bardak ayran

gunaydın cümleten

menün çok güzel çağlacım:56::46:
düzenli menü paylaşımı::nazar::46:

kilo çizelgesi yaptım ama başlangıç kilosu görünmüyo nasıl yapcm yardım edermisiniz

tabiki etmezmiyiz:16:
starting weight: ????başlangıç kilo yazılacak canım:21:

Günaydin hanimlar, keyifler sagliklar yerindedir umarim :16:

Bende okula gitmeden dünki menümü paylasayim:

Sabah: Malesef acele ile oldugundan sadece müsli yiyebildim

Ara: 1 elma

Ögle: 1 kase yogurt + 2-3 kasik pilav + birkac adet lahana dolmasi + 2 dilim diyet ekmek

Aksam: O kadar cok yorgundum ki 1 bardak süt icip direk yattim

Kizlar ben bu aralar cok sagliksiz demeyim ama düzensiz besleniyorum. Is saatlerim malesef henüz oturmadigindan birgün 14.00de cikiyorum, birgün 17.00 de. Bu gecis döneminde ögle yemeklerime bir cözüm bulmam lazim. Isyerim ile evimin arasi yaklasik 40 dakika sürüyor. Normalde 14.00 de ciktigimi düsünürsek benim eve varip birseyler hazirlayip yemem aksam ögünüme girmis oluyor :26::50:
Artik ögle ögünlerime tasinabilir ve pratik birseyler bulmam lazim

mecburi mazeretine diyecek sözüm yok fatmacım.....ancak kısa zamanda çözüm bulursan çok iyi olur....şuan yorgunluk vs açlık hissetmezsin ama bir süre sonra metabolizman yavaşlayabilir kilo vermeni engeller ve açlık atakları yaşayabilirsin canım...menünün sende farkındasın bu yüzden sadece;öğlende çok fazla karbonhidrat almışsın diyorum....

Günaydın kızlar bugünkü menüm:)

Sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)86 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal Sil
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal)20 kcal Sil
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
Öğle
0.25 x 1 Porsiyon Sebze Çorbası (Yaz) (92 kcal) = 23 kcal
Ara
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Sil
Ara 2
1.00 x 1 Adet Activia (Ananaslı) (98 kcal)98 kcal Sil
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal Sil
Akşam
1 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal) = 125 kcal
Alınan toplam kalori: 1149
Spor: Yarım saat yürüyüş
Su:2 litre + sade soda
Çay:2 bardak yeşilçay+ 1 bardak ısırgan otu çayı.

cumayı iple çekiyorum edacım...:16:

Ben telefondan giriyorum o tüzden çizelgemi saolsun cagla yaptı link kopyala yapıstır yapcaktım çizelgeye onuda yapamdım yarın haşletmeye calıscam bakalım annemlere gitcem inş becerebilirim

anladım mervecim....:7:

Kızlar bende menümu paylaşayim pek örnek bi menüm yokya öğlen 12 de kalktım
kahvalti
....

öğlen
4-5 kaşık menemen
2 çatal peynir
2zeytin
2dilim elim kadar büyüklukte ekmek

hilalcim tüm gün mü yediklerin bunlar...
su:???
bitki çayı:?????
spor:????(3 mil leslie sensoi yürüyüş)
toplam kalori miktarı:?????

bugunku menum

2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal Sil
0.25 x 100gr Sucuk (Yarım Yağlı) (240 kcal)60 kcal Sil
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)62 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal)38 kcal Sil
4.00 x 1 Adet Şeftali (60 kcal)240 kcal Sil (günlük / iki ara öğün)
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Patlıcan Musakka (201 kcal)201 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağsız) (85 kcal)85 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1 Arada Kahve (Çikolatalı) (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda (0 kcal)0 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı981 kcal

su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
mesaj bununla birlikte 7

canım gayet güzel menü:56:cahveyi kremalı değil süt ilaveli içersen daha iyi olur...
bitki çayı:???

[h=1]BİBERİYE ÇAYININ FAYDALARI 1 Yorum[/h]
images
Biberiye Çayının Faydaları;
Bu güzel kokulu biberiyenin kullanılmadığı hastalık yok gibi. Özellikle kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
Migren Tedavisi için Biberiye Çayı: Günde 5-6 fincan biberiye çayı 25 gün boyunca içilirse, baş ağrılarınıza ve migrenlerinize bir daha gelmemek üzere elveda diyebilirsiniz.
Biberiye Çayının Faydaları: Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.
Biberiye çayı ve Sindirim sistemi: Sindirim sistemi mide barsak kanalı bezlerini daha fazla çalışması için uyararak bu bölgede oluşan krampları çözer. Dolayısıyla sindirim bozukluğu, gazlanma ve mide-barsak tembelliğinde biberiye çayı çok faydalıdır.
Uykusuzluk için Biberiye Çayı: Geceleri uyumazdan önce 1-2 fincan biberiye çayı içerseniz çok rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz.
Baş ağrısı için : Başınız ağrıdığı zaman alın bölgenize biberiye yağı ile masaj yaparsanız baş ağrınız azalır yada kaybolur.
Gut Hastalığı tedavisi: Gut hastalığından dolayı kandaki ürit asit miktarı yükselir. Günde 2 bardak biberiye çayı içmek kandaki ürit asit seviyesini normale yaklaştırır.
Vücud Kireçlenmesi Tedavisi: Biberiye yağı kireçlenen bölgeye günde 3 defa masaj yapılarak yedirilirse 1 hafta içinde kireçlenen bölge iyileşmeye başlar.
Biberiye yağı Deri hastalıklarında: Deri hastalıklarında yaraların daha çabuk iyileşmesinde ve derinin kendini çok hızlı şekilde onarmasına yardımcı olmaktadır.
Vücud Moralması: Kaza yada çarpma sonucu oluşan morluklar için biberiye yağı ile o bölgeye masaj yapılırsa 2 saat içinde morluk kaybolmaya başlar.
Biberiye Çayı İçerken Dikkat Edin; Hoş bir tat vermesi açısından biberiye çayına bir parça da kabuk tarçın atabilirsiniz.
Biberiye Çayının Zararları: Hamilelik süresince kullanılmaz. Fazla miktarda (günde 10 fincan) fazla biberiye çayı içmek zehirlenmeye yol açabilir. Herşeyin fazlasının zararlı olduğunu unutmamak gerekiyor. Ender olarak bazı vakalarda bitkiyle temas eden kişilerin alerji oldukları rapor edilmiştir. Bunun özellikle bitkinin ticari anlamda üretimiyle uğraşan kişilerde daha fazla görüldüğü bildirilmiştir.

alıntıdır....

Hayır ben aktardan alıyorum deniz abla 5 tl lik alıyorum baya gıdıyo cokda faydalı
Adet olunca agrı kesıcı mesela kesıyo adetı ama bu heö geciriyo hemde adet söküyo

Back
X