• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar!!!

dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum... psikolojik olarak da çöktüm... biliyosunuz dün söylemiştim boynum tutuldu diye spor yapamadım diye. bugün hala o şekilde kalktım sabah. sonra ani bir kararla işe gitmek istemedim ve izin aldım... dün akşam gece yatağa yattım ve biranda ağlama krizine tutuldum... :( gerçekten depresyonda gibi hissediyorum kendimi.

saçma olabilir ama aldığım karbonhidrat kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum? sonuçta 2 aydır böyle bir şey olmuyodu ve birden vücuda hatırlattım insülin yavan yaptı falan vücut şaşırmış olabilir mi? bilmiyorum ki yaaa :(( adet öncesi bunalım olunur ya o şekildeyim ama daha yeni atlttım o süreci de çok şükür...

kısacası çok ama çok keyifsizim kızlar. bugün 10.30du zorla kaldırdım kendimi. sadece uyumak istedim. bunlar tipik depresyon belirtileri... :43:

Canım önce bir kendine gel. Çık şöyle bir saat yürü. Depresyon en büyük düşmanımız unutma. Böyle iniş çıkışlar illaki olacaktır.
Bir kere kaçamak yaptın diye devam edersen bunca emeğin boşa gider. İnsanız sonuçta canın çekmiş yemişsin gitmiş. Boşver. Olan oldu sen bundan sonrasına bak. Tekrar toparlanma vaktidir. Bugün tekrar diyete başladığını farz et. En azından eskisi gibi yiyip verdiğinden daha çok kilo aldığında daha pişman olacaksın. E sonra tekrar aynı döngü olacak. Önemli olan kaçamak yapsan bile pes etmek yılmak yok. Neden kaçamak yaptığını niye yaptını düşün buna mahal verme. Ee hadi toparlan şöyle bir gülümse.
Bayramda zayıflamış yıl başında harika bir vücudun olur.:)

Edit: Bu arada ağır spor yapmaktan kaçın. Çok ağır spor yapınca kaçamaklara daha meyilli oluyoruz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarr hadi ama kaçamaklar aldı başını gidiyor. Kendimize gelme vakti. Hadi cumaya bir gün kaldı.
Hani birinci olacaktık? Hedef kilolrdan ne haber unuttunuz mu ?
Bu mesajımı okuduğunuz andan itibaren kaçamak yapmak yasak.

Tatlılar
Makarnalar pilavlar
Hamurişleri yasakkk.. Hepsinin cezası 2 kat :47::47::47:
Unutmayın sadece sizi değil takımıda etkiliyor performansınız motivasyonunuz. :34:

Canım önce bir kendine gel. Çık şöyle bir saat yürü. Depresyon en büyük düşmanımız unutma. Böyle iniş çıkışlar illaki olacaktır.
Bir kere kaçamak yaptın diye devam edersen bunca emeğin boşa gider. İnsanız sonuçta canın çekmiş yemişsin gitmiş. Boşver. Olan oldu sen bundan sonrasına bak. Tekrar toparlanma vaktidir. Bugün tekrar diyete başladığını farz et. En azından eskisi gibi yiyip verdiğinden daha çok kilo aldığında daha pişman olacaksın. E sonra tekrar aynı döngü olacak. Önemli olan kaçamak yapsan bile pes etmek yılmak yok. Neden kaçamak yaptığını niye yaptını düşün buna mahal verme. Ee hadi toparlan şöyle bir gülümse.
Bayramda zayıflamış yıl başında harika bir vücudun olur.:)

Edit: Bu arada ağır spor yapmaktan kaçın. Çok ağır spor yapınca kaçamaklara daha meyilli oluyoruz:)

haklısın canım bugün zati klasik yumurta peynir yedim kahvaltıda daha da bişi yemedim. akşama doğru da tavuk yoğurt o kadar işte, şuan her zamankinden daha kararlıyım ama şu duygu durumum geçmiyor gitmiyor :( mutsuzluk çok kötü bişi ya... seni acayip sarıp sarmalıyo... çok zor mutlu olabiliyorken çok çabuk mutsuz olabiliyosun... neyse siz bana bakmayın... nolur devam edin evet hamurişi patates pilav makarna yok!!! bence yapacağımız kaçamaklarımızı da (tabi benimki gibi değil minik olanlardan bahsediyorum) cuma gününe denk getirmeye çalışalım... böylece minimum etkilenmiş ve takımı minimum etkilemiş oluruz...

ben eskiden 7.gruptaydım gebe oldugumdan ayrıldım.döndüğümdede grup kapandı başka gruba gecebilirsiniz dendi.davetsiz geldim ama artık davet mi almak gerekiyor?

ben eskiden 7.gruptaydım gebe oldugumdan ayrıldım.döndüğümdede grup kapandı başka gruba gecebilirsiniz dendi.davetsiz geldim ama artık davet mi almak gerekiyor?

Canım
7.takımdan ayrıldığına kaç kiloydun?
kilo
Hedef kilo ney ?

Ben tam bu konularda bilgili değilim
Takım kaptanımız gelsin. Seni takıma alabiliyormuyuz öğreniriz. Çünkü 7. takımdan ayrılış şeklinde önemli.
Geri dönmek üzere mi ayrıldın ?

haklısın canım bugün zati klasik yumurta peynir yedim kahvaltıda daha da bişi yemedim. akşama doğru da tavuk yoğurt o kadar işte, şuan her zamankinden daha kararlıyım ama şu duygu durumum geçmiyor gitmiyor :( mutsuzluk çok kötü bişi ya... seni acayip sarıp sarmalıyo... çok zor mutlu olabiliyorken çok çabuk mutsuz olabiliyosun... neyse siz bana bakmayın... nolur devam edin evet hamurişi patates pilav makarna yok!!! bence yapacağımız kaçamaklarımızı da (tabi benimki gibi değil minik olanlardan bahsediyorum) cuma gününe denk getirmeye çalışalım... böylece minimum etkilenmiş ve takımı minimum etkilemiş oluruz...

Siz bana bakmayın deme. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için...

Canım
7.takımdan ayrıldığına kaç kiloydun?
kilo
Hedef kilo ney ?

Ben tam bu konularda bilgili değilim
Takım kaptanımız gelsin. Seni takıma alabiliyormuyuz öğreniriz. Çünkü 7. takımdan ayrılış şeklinde önemli.
Geri dönmek üzere mi ayrıldın ?

seni gözüme kestirdim:37: kilomuz yakın belkide aynı takıma alınırsam destekli yarış yaparız gaza geliriz:37:

yaşım 34
boy 1.65
hedef 65
ayrıldıgımda 87 kiloydum
şuan bilemiyorum korkumdan tartılmadım

takım dağılacak denilmişti herkes izine mi ayrılacak başka takıma mı gececek yazsın denmişti ben izin yazdım.yani 7. takımdan izinli ayrıldım bu sayfada görebiliriniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6961.html

selam kelebekçik... kaç aylık şimdi bebişin? ne kadar oldu doğum yapalı? çok zorlamaman lazım kendini bence doğum sonrası... bence burada doğum sonrası kilolarımızı beraber veriyoruz diye de bir başlık olmalı belki de vardır bilmiyorum... :)

yaşım 34
boy 1.65
hedef 65
ayrıldıgımda 87 kiloydum
şuan bilemiyorum korkumdan tartılmadım

takım dağılacak denilmişti herkes izine mi ayrılacak başka takıma mı gececek yazsın denmişti ben izin yazdım.yani 7. takımdan izinli ayrıldım bu sayfada görebiliriniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6961.html

Kaptanımız bluedeniz geldiğinde detay bilgi verir. Şuan sıkıntı yok gibi duruyor.
Muhtemelen olur.

seni gözüme kestirdim:37: kilomuz yakın belkide aynı takıma alınırsam destekli yarış yaparız gaza geliriz:37:

Ben rekabete her daim açığım:) ama yeni doğum yapmış emziren arkadaşlarda var rahat edebilirsin.
Ben şuan haftada ortalama 1,500 kilo veriyorum:)

Ha birde 2 hafta deneme süresi. Ve günlük menü paylaşımı yorumu toplam 5 mesaj zorunluluğu var..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben aile hekimiyim şuan mesaim bitmek üzere süt izni dolayısıyla.eve gececem.akşama görüşürüz.deneme süresi olması güzel.bende kendimi denemek isterim.eğer yürütemessem grubu oyalamak istemem.çünkü benim 5,5 yaşında 2,5 yaşında ve 9 aylık 3 cocugum var.çokçok yogun hayatım.burayı ilk kızımdan itibaren biliyorum aslında korkuyorum ne zaman buraya gelsem kilo versem hamile kalıyorum:37:ama bura olmadanda motive olamıyorum.

Ben rekabete her daim açığım:) ama yeni doğum yapmış emziren arkadaşlarda var rahat edebilirsin.
Ben şuan haftada ortalama 1,500 kilo veriyorum:)

Ha birde 2 hafta deneme süresi. Ve günlük menü paylaşımı yorumu toplam 5 mesaj zorunluluğu var..
haftada 1.5 kilo süpermiş.nasıl bir menü uyguluyorsun.benim başımınbelası tatlılar.

kızlar ben aile hekimiyim şuan mesaim bitmek üzere süt izni dolayısıyla.eve gececem.akşama görüşürüz.deneme süresi olması güzel.bende kendimi denemek isterim.eğer yürütemessem grubu oyalamak istemem.çünkü benim 5,5 yaşında 2,5 yaşında ve 9 aylık 3 cocugum var.çokçok yogun hayatım.burayı ilk kızımdan itibaren biliyorum aslında korkuyorum ne zaman buraya gelsem kilo versem hamile kalıyorum:37:ama bura olmadanda motive olamıyorum.

vayy be helal olsun :) ben bir tanesini yapmaya korkuyorum sen 3lemişsin :) allah analı babalı büyütsün... kolaylıklar ve sabırlar versin bu süreçte de :) azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz ;)

günaydın kızlar!!!

dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum... psikolojik olarak da çöktüm... biliyosunuz dün söylemiştim boynum tutuldu diye spor yapamadım diye. bugün hala o şekilde kalktım sabah. sonra ani bir kararla işe gitmek istemedim ve izin aldım... dün akşam gece yatağa yattım ve biranda ağlama krizine tutuldum... :( gerçekten depresyonda gibi hissediyorum kendimi.

saçma olabilir ama aldığım karbonhidrat kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum? sonuçta 2 aydır böyle bir şey olmuyodu ve birden vücuda hatırlattım insülin yavan yaptı falan vücut şaşırmış olabilir mi? bilmiyorum ki yaaa :(( adet öncesi bunalım olunur ya o şekildeyim ama daha yeni atlttım o süreci de çok şükür...

kısacası çok ama çok keyifsizim kızlar. bugün 10.30du zorla kaldırdım kendimi. sadece uyumak istedim. bunlar tipik depresyon belirtileri... :43:

resmen aynı durumdayız yaa bugunu tembellik gunu ilan ettim bende kolumu kaldırcak halim yok yaa midem bulanıo zaate bi bunalımdayım bi kötüyüm adetim yeni bitti onun öncesindeki gibiyim yaa

merhaba kızlar adım fadik daha önce bu takımda yani 14. takımdaydım fakat takım kapanınca mecburen çıkmak zorunda kaldık :43::43::43::43::43:bende bu süre zarfındaaa bayaa kilo aldımm:47::47::47::47::47:
27 yaşındayım çalışıyorum istanbulda yaşıyorum nişanlıyım tam tarih belli olmasada 3 ay sonra düğünüm var Allah izin verirse :26::26::26::26: ama bu kiloyla aslaaa diyorum :47::47::47::47:
takıma davet edildim çokk mutluyummm çokkk:52::52::52::52::52::52::52::52:

heyecandann kilomu boyumu yazmayı unuttumm boyum 1,66 (kilo aldıkça kısaldımm galiba) kilomsa 73 tam bi felaket yani :43::43:
sigarayı bırakınca bende inanılmaz bir şekilde çekirdek yeme hastalığı oluştu resmen kendime engel olamadan her akşam kocamann bir paket çekirdek tüketiyordum düne kadar:47: bunun yanı sıra akşam hadi bahçe keyfi yaparken çaylar kekler kurabiyeler derken bu hale geldim beni görenlerr hamilemisin diye sormaya başladı utanıyorum artık göbeğimden :43::43: bende tekrar takıma dönmek istedim buradaki destek hiç bir yerde yok kilo vermenin yanı sıra manevi destek müthiş burda. Artık kararlı ve çok azimliyim desteğinize ihtiyacım var kızlarr:43::43::43::43::43:

Back
X