- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #93.141
günaydın kızlar!!!
dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum... psikolojik olarak da çöktüm... biliyosunuz dün söylemiştim boynum tutuldu diye spor yapamadım diye. bugün hala o şekilde kalktım sabah. sonra ani bir kararla işe gitmek istemedim ve izin aldım... dün akşam gece yatağa yattım ve biranda ağlama krizine tutuldum...gerçekten depresyonda gibi hissediyorum kendimi.
saçma olabilir ama aldığım karbonhidrat kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum? sonuçta 2 aydır böyle bir şey olmuyodu ve birden vücuda hatırlattım insülin yavan yaptı falan vücut şaşırmış olabilir mi? bilmiyorum ki yaaa( adet öncesi bunalım olunur ya o şekildeyim ama daha yeni atlttım o süreci de çok şükür...
kısacası çok ama çok keyifsizim kızlar. bugün 10.30du zorla kaldırdım kendimi. sadece uyumak istedim. bunlar tipik depresyon belirtileri...![]()
Canım önce bir kendine gel. Çık şöyle bir saat yürü. Depresyon en büyük düşmanımız unutma. Böyle iniş çıkışlar illaki olacaktır.
Bir kere kaçamak yaptın diye devam edersen bunca emeğin boşa gider. İnsanız sonuçta canın çekmiş yemişsin gitmiş. Boşver. Olan oldu sen bundan sonrasına bak. Tekrar toparlanma vaktidir. Bugün tekrar diyete başladığını farz et. En azından eskisi gibi yiyip verdiğinden daha çok kilo aldığında daha pişman olacaksın. E sonra tekrar aynı döngü olacak. Önemli olan kaçamak yapsan bile pes etmek yılmak yok. Neden kaçamak yaptığını niye yaptını düşün buna mahal verme. Ee hadi toparlan şöyle bir gülümse.
Bayramda zayıflamış yıl başında harika bir vücudun olur.:)
Edit: Bu arada ağır spor yapmaktan kaçın. Çok ağır spor yapınca kaçamaklara daha meyilli oluyoruz:)
Son düzenleyen: Moderatör: