- Konu Sahibi Pinarbartu
- #93.161
birde kızlar takımın yine belli kuralları var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde kızlar takımın yine belli kuralları var mı?
heyecandann kilomu boyumu yazmayı unuttumm boyum 1,66 (kilo aldıkça kısaldımm galiba) kilomsa 73 tam bi felaket yani
sigarayı bırakınca bende inanılmaz bir şekilde çekirdek yeme hastalığı oluştu resmen kendime engel olamadan her akşam kocamann bir paket çekirdek tüketiyordum düne kadarbunun yanı sıra akşam hadi bahçe keyfi yaparken çaylar kekler kurabiyeler derken bu hale geldim beni görenlerr hamilemisin diye sormaya başladı utanıyorum artık göbeğimden
bende tekrar takıma dönmek istedim buradaki destek hiç bir yerde yok kilo vermenin yanı sıra manevi destek müthiş burda. Artık kararlı ve çok azimliyim desteğinize ihtiyacım var kızlarr
![]()
karar ve azim senden, destek bizden canım... en az 10 kilo vermen lazım düğüne kadar olmaz öyle tombik gelin :) evlendikten sonra al ne kadar alıyosan :) buradakilerin çoğunun ben de dahil yaptığı şey evlendikten sonra dikkat etmemesi ve kilo alması. ben sdc yolun başındayken farekttim. 4 kilo aldım 1 yılda ve hemen aman dedim bunun devamı geliyo. ohh evlendi evlendikten sonra çok kilo aldı ama ddirtmem kendime dedim o yüsden burdayım :) sen de düğüne kadar verebileceğini vereceksin, evlendikten sonra da vermeye devam edeceksin inşallah :) sigara gerçekten kilo almada çok büyük etken ama ben de bir ara içiyodum (10 sene kadar içtim) ama bilinçli bırakıcı davranışı gösterip bıraktığım gün spora başladım. hayatıma da sporu bu şekilde sokmuş oldum ilk zaten. 4 sene oldu şimdi bırakalı, hiç bi zaman da sigara yüzünden kilo almadım...tek bir sefer bile sigarayı deneyeyim bile demedim ama sonra. denediğin anda başlamaman bir mucize olur çünkü...
sigaranın sana verdiği zarardan daha fazlasını vermez kilo sana. o yüsden onun sana kattığı kioları zarar gibi görme... şimdi bir de verince ohh misss..
çok yazdım gittim ben :)
Hgeldin cnm yh 1 sayfayı oku
Kizlar uzgunum giremiyorum evime geri döndüm tabii temizlik falan birde baska sehirde okuyorum yoluydu derken girmeye vaktim kalmadi internet paketimide bitirmisim zaten simdi tekrar izmire dondum ailem dogum gunumu kutlamak istediler yarin onlarla kutluycam ama yarin perşembe ve bildirim gunu oncesidogum günlerinde pasta yenir bilirsinizhatta yanina daha neler neler konurda soylemek isistemiyorum gecen doğum gunumde yememistim daha doğrusu pasta aldirtmadim kutlamadim dedim ki zayiflayana kadar yok :) şimdi aynisini yapamam cunku zayifim tamam istediğim kadar degil ama zayifim babama kalsa bana kilo aldirticak cok zayifmisim yememe gibi sansim yok zaten yemekte istiyorum bu hafta izinli olmus olsam olur mu sonuçta en küçüğuz bir yas daha buyuyor
bildirim günü oncesi oldugu icin istiyorum gercek gununde kutlayabilsem ertesi gun spor ve fazla protein az kalori ile dengelerim
![]()
![]()
14. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
14.TAKIM KAPTANI : BLUEDENIZ
14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....
2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....
3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğünve iki (üç) ara öğün
Olarak....
5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?
6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....
7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....
9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
Takım içinde uyulacak kurallarımız
1-herkes kilo çizelgesini yapacak
2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak
örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;
1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı
3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:
cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ
B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
C- 100 *3 MEKİK
İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI
4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak+
![]()
5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek
6- hergün en az 45 dk spor yapılacakyapmama ceza sebebi olacak
7- haftada 1 gün spor izni olacak(tercih kişiye özel
)
8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak
9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:
10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:
11-herkes menülere yorum yapacakdiyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak
12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli
hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar![]()
Kuralları Okudum Kabul ediyorum..
Aa dogru :) yarin bildirim yapiyim cuma gunune etkilenmezCanım şuan izinli yazabiliyormuyuz bilmiyorum ben. Ama ailen kutlasa bile pastadan bir çatal alıp bırakmanı tavsiye ederim.
Pazar günü doğum günümdü ama ben hiç birşey yemedim sende yapabilirsin...
Gerçi geçen gün deniz abla abartmadan nadir olmak kaydıyla böyle şeylerde sıkıntı olmaz dedi. İzine ayrılmana gerek yok. Ama ben gelip bildirim yapamam diyorsan en azındna yarın sabah aç karnına bildirim yap canım...
Aa dogru :) yarin bildirim yapiyim cuma gunune etkilenmez
Gecmis dogum gunun kutlu olsun canim :)
Ya birde dedim ya gecen sene ben kutlamadim istemedim ve simdi zayifim 36 bedenim aileme desem veya dedigin gibi yapsam babam.onu agzima tikar cunku sagliksiz oldugumu düşünüyo hem nerdeyse bir bucuk yildir hic pasta yemedim tatli ihtiyacımi hep sutlu tatlilardan karsiladim acikca konuşuyorum yemekte istiyorum ben dogum gunumu bekledim pasta yiyebilmek icin diger dogum gunlerinde de hic yemedim sirf icim rahat dogum gunumu kutluycam diye karışık biraz diymi![]()
Aslında dogum gunum bir hafta sonra yani terazi burcuyum :) basak zor burc bterazi dengesiz burc benimki sinir 24 eylül basagin bittigi gunTeşekkür ederim.Seninde doğum günün kutlu olsun. Demek sende başaksınNe zor bir burçtur bu ya. Kendimi değiştirmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum:)
Ben seni çok iyi anlıyorum. Uzun zamandır yasak dediğin bir şeyi midene indireceksin. Psikolojik olarak ters tepiyorsun. Ee biz sana yolunu yordamını söyledik:)
Aslında dogum gunum bir hafta sonra yani terazi burcuyum :) basak zor burc bterazi dengesiz burc benimki sinir 24 eylül basagin bittigi gunokullar acilmis olucak ya kutlayamiycam ailemle bu hafta kutlama karari aldik yani onlae aldilar 20 oldum ya ikililere gectim benimle.olmayi istiyorlar sanirim bilemiyorum ki ne düşünüyolar
Gerçek gününde burda olmiycam zaten ben arkadaslarimla kutlamam anca bana.kek alirlar mum koyarlar ustune sonrada kesip hepsini yerler ben diyetteyim diyeo yüzden pek problem yapmadim
Selam kaptan yardımcısı eda ben . Aramıza hoşgeldin..
24 yaşındayım.
92 kiloyum
ben şimdi deneme süresindeyim heralde 2 hafta ?
o zaman sabah tekrar tartılıp kilomu net bildirip çizelgemi hazırlayım değilmi kızlar![]()