- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.501
Kızlar
Şu sayfanın yanındaki makarnalar sadece benimi cezbediyor merak ediyorum. Siteye girdikçe yemek görmek kötü helede yiyemediğim şeyler bunlar.
Kızlar
Şu sayfanın yanındaki makarnalar sadece benimi cezbediyor merak ediyorum. Siteye girdikçe yemek görmek kötü helede yiyemediğim şeyler bunlar.
hahahahah bence hırslandırmak için canım
Al benden de o kadar EdacimAhh ahh su pesto soslular yok mu Resmen nefis terbiyesi
dün ara öğün olarak saat 5 buçuk gibi sanırım yarım muz yedim
sonra kardeşim geldi yanıma adliyede işi varmış gelmişken uğradı abur cubur almışta gelmiş ama benn hayırr yemedimmm hemen su içmeye başladım abla baya azimlisin yani dedi evet dedim
saat 6:30 dan sonra yani iş çıkışı itibari ile günü kapamış bulunuyorum
akşam kızlar geldi çekirdek almış onuda yemedim inşallh böyle gider
saat 9:00
kepek ekmekli sandw. (halk ekmeği ufak)
içine yarım domates-salatalık- 1. dilim beyaz peynir
satt :11
1. bardak bergamaotlu yeşil çayım
ve toplamda 4 bardak su
Kızlar sabah cıktım gıttım eczaneye tartıldım geldim 5 dk sonra actım ac karna leslıe 3 yaptım dusumu aldım kahvaltımı yaptım
Şimdi biberiyemi demledim
Cok enerjık bi şekılde cayımı yudumluyorym
Bu arda hep mubarek olan cuması hayırlara vesıl olsun
kızlar saat 1:00 olduuu
abla bugün sulu köfte pilav ve salata yapmış
bende yemek yiyim acıktımmm
kilo veren arkadaşları tebrik ederim...darısı bana ve bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlara inşallah
Duygucum hedefıne az kalmışş
Arkadaşlar benim kilo vermem durdu maalesef. Geçen hafta cuma günü 300 gr cumartesi 1200 toplam 1,5 kg vermiştim. Tabii cuma günü ödemli olduğumdan 92,3 tü. Bu hafta fark 1,300 oldu. aslında 100 gr vermişim koca bir haftada Çünkü 1200 gr c.tesi günü görünüyordu. Sanırım direnç kilosuyla karşı karşıyayım. İşte korktuğum şey başıma geldi...:18:
harikasın canım böyle devam edersen istediğin kilolara inmen yakındır
amin canım..
enerjine hayran kaldım valla bende e'si yok nitekim
afiyet olsun...pilavı fazla kaçırmamışsındır umarım
Kızlar kesin olmamakla beraber şuan yine 2. ci gibi görünüyoruz. Ee kıralım artık şeytanın bacağınıda 1 . ci olalım.
Bu hafta kaçamak istemiyorum kimseden.
kilo veren arkadaşları tebrik ederim...darısı bana ve bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlara inşallah
kızlarrr akşamları 6:30 dan sonra hiç bişey yememeği düşünüyorum belki yeşil çay içerim yada yarım kase yoğurt
yaklaşık 5-6 aydır akşamlarıda yemeğe başldım önceden ne güzel akşamları hiç yemezdim şimdi kendime baktıkça çok kızıyorum
benim akşam 9 da bir porsiyon meyvem var. Öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatıyor tavsiye etmem...
yani saat önemli değil ne yediğin ne kadar yediğin önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?