Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canım kilolar bir bir alınıyor.hiç fark etmeden 1 ayda 5 kilo fazlan oluveriyor...
bende spora bu azimle başladım bakalım.inşallah hava iyice soğuyana kadar parka gidicem.açık havada zevkli oluyor.gören herkes sen zaten iyice zayıfladın,hala niye spor yapıyorsun diyor.hepsi cahil,hangi birine laf anlatacağım ki...spor yapmayı seviyorum diyorum kısaca.seviyorum aslında,doğru.kilo alam korkum olmasa yinede heryere yürüyerek gider,yine hep merdiven kullanırdım.hareket gibisi yok....
valla bende korkuyorum...baskülde bu yaz gördüğüm en düşük kiloyu görmeden bu işin peşini bırakmayacağım....

kızlar ben takıma katılamayacağım sanırım.internete sınırlı girebiliyorum çünkü,bu nedenle kuralları yerine getiremeyebilirim.hepinize başarılar diliyorum...

Kahvaltiya pizza lie basladimkardesim aksam almis yemedim kahvaltida baska bir sey yemeden sekersiz cayla 1 ince dilim pizza yedim(230 kalori) oglen 1 porsiyon bamya1 dilim cavdar ekmegi ve yarim su bardagi yogurt. Aralarda ise 2 fincan bitki cayi ve bol su. Simdiye kadari 650 kalori oldu.aksam salata ve izgara balik yiyecegim.amacim 1000-1100 kalori gunluk.kilom fazla oldugu icin diyetisyenim cok az kalorilik diyetler vermiyor.

Sakin birakma canim cunku ben o hatayi kizimin dogumundan sonra yaptim.hamileyken bile dikkat ederek 10 kilo aldim ve bitirdim ama sonrasinda 1 yil evdeydim ve nasilsa almam diyerek aldim basimi gittim ve her vermek istedigimde daha artti kilom sonuc 20 kilo husrannnnn ne olur dikkat et.ben de iyice zayiflayacagim.hep fit kalacagiz insallah:)

Leslie yapamıcam dedım ama işmi bitirdikten yarım saat sonra yaptım
Leslie yapmassam mahcup olurum size karsı ole hıssedıyorum kendımı
Bide bi eksiklik hissediyorum
Leslie 3 mil yaptım ve cok mutluyummmnn

Ebet :) 60 olsun benim olsun diyorum ben :))
bende 90 hedeflyorum

kaç değerlerin?

wawww seni çok tebrik ediyorum böyle şeyleri duymak insana güç veriyor.

bugün sabah kahvaltıya davetliydik.bnde patates kızartmasına yenilmedim.
menüm:sabah
1kk peynir
5-6 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
domates salatalık
1 küçük börek
sadece 1 dilim patates incecik onuda dalgınlıkla aldım geride bırakamadım

ara:sütlü kahve
2 parça bitter çikolata
2 parça yulaflı bisküvi

öğlen :yok

ara:1 koca bardak ayran
ara:1 mandalina

akşam:1 fırınlanmıs tavuk but
1 porsiyon haşlanmış domatesli dere otlu kabak yogurtlaması
1porsiyon çoban salata
2 kaşık yogurt

çikolata için ceza ödeyecekmiyim.eşim yakında yurtdısına gidecek en az 1 ay kalacak.cocuklar öğle uykusuna yatırınca bi kahve keyfi yapalım dedik kıramadım.cezama razıyım.kahvaltı cok gec oldu oyüzden öğle yemeği kaydı.dengelemek için ekmek ve bulgur pilavı vardı yemedim.

canım ben iğne maduru oldum.yoksa diyet modundan çok uzaklaşmamıştım.
dün akşamüstü de yine iğne vuruldum ve bugün iradem ogle yemeğinden sonar sıfıra indi.kendimi çok mutsuz hissediyorum.pazartesi 400-500 gr eksilmiş olacağımı düşünüyordum ( geçen hafta 4 gün ortalama 50 dakika yürüdüm.yediklerime çok dikkat ettim.saat 2-3 arası 2. öğünümü yiyip,8 gibi 1 kase yogurt yedim ama bugün bütün düzenim alt üst oldu.Neyse olan oldu,yapacak bir şey yok artık.bugün dükkanı kapadım.Allahtan akşam yeme huyum yok.bu saatten sonar rahatım.üşenmezsem sporda yapacağım.
yarın sabahtanitibaren sıfır kaçamaklı, bol sporlu günler beni bekliyor.bu 2 kilo üstüme yapışmadan gitmeli...

canım ferritinim 5 idi hemoglobin de 10

en az 3 ay kullanman lazım.kabızlık için bir kaç öneri
1.sabah 2 kuru kayısı üzerine 2 bardak ılık su
2.keten tohumu yogurda katıp yiyebilirsin
3.wc ihtiyacın olmsada her gün aynı saatde wcde otur

bende dogumlarımdan sonra cok kabızlık cektim.işin ilginç tarafı demir hapları bende tam tersi etki yapıyor kabızlık için ne yaptıysam olmadı en son demir hapı kullanarak atlattım o dönemi.kardesimde aynı şeyi söyledi demir bizde ishal yapıyor.

SABAH
domates salatalık
Peynir bir kib kut az
Zeytin5 tane
Maydanoz
Tere
Roka bolca
Sekersiz cay 3 bardak

Ara
Sekersiz kahve

Ögle
Bol salata bir buyuk kase kadar diyim
Bir kase yogurt
2 dilim kep ek

Ara
Yeşilcay

Aksam
Bir kase tavuk corbası
Bir por nohut yemegi
2 bardak ayran

Ara
Meyve yicem
Yatmadan sirkeli su içerim
Kalori:947
Su:2.5 lt
Spor;leslie 3 mil
30 mekik 20 bacak calıştırma
Birazdan dısarı cıkcam yürürüm hafif tempoda
Bitki çayı; 3 kupa

Selam ablacım.:)
Genel olarak bakınca verdiğim kilo iyi görünüyor:)
Diyetisyen bu hafta beni zorluyor.DEtoks yapacağız dedi ve mideye şenlik cebe zarar bir menüm var:)

Bu haftaki menüm

Sabah
1,5 dilim kepek/çavdar/tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
domates - salatalık - yeşillik
1 bardak sebze suyu TADI ÇOK GÜZEL Bu diyet olayı bitince tatlı krizleri için bire bir on numara yani. Ne gerek var marketten kutu meyve sularına al iç arkadaş. Ama bu kaç kalori bilmiyorum ben ( elma(yarım )+ananas(bir ananastan 5 dilim kestikten sonra kalan kısım+kabak(1 adet)+havuç(yarım adet)

Ara
2 dilim ananas

Öğle
120 gr et/tavuk/balık
salata (yağsız tuzsuz)

Ara 1

1 dilim ananas+1 ceviz

ara 2

2 dilim ananas

Akşam

9yk sebze yemeği
bir bardak light yoğurt

Ara
1 bardak sebze suyu(sabahkinin aynından) yatmadan 2 saat önce:)

Spor yapsam dedim yapma dedi ama ben biraz sporu arttırmayı düşünüyorum:)

edit: galiba benim tartım bozuldu

Son düzenleyen: Moderatör:
selaammsss menümü paylaşıyorummm

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal) 62 kcal
0.25 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 66 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal) 130 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
2.00 x 100gr sazan balığı (125 kcal) 250 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 168 kcal
1.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal) 50 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 28 kcal
0.25 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal) 14 kcal
Alınan Kalori Toplamı1107 kcal

su:2 lt
çay: ısırgan otlu yeşil çay
spor: :18: yani yapmadım :)

kızlar metabolizma durup kilo verememeye başladığımızda yani direnç kilomuza geldiğimizde yapılacak çok güsel 2 kür buldum :) onları yapıncak çok güsel kilo vermeye devam edicez bakalım kendim de denicem tıkandığımda. bir haftada kilo verememiş arkadaşımız olursa ona da önericem bu kürleri. şok diyet falan değiller. o tür şeylerden korkarım ben de çünkü :)

Bi dene bakalımmm insallah işe yarar

Kızlar ıyı geceler
Lütfen hadtasonu kacamk yspmyın sonra onlar kılo kılo geerı donuyo
Bayramdakı kıyafetlerı düşünün övgüleri düşünün
Fesatların agzının payını nasıl verdıgınızı hayl edın

Canim super valla:) gercekten bir azim.bazen nefsimiz zorluyor bizi.ben de dun sabah bir dilim pizza yedim ve tabii sonrasi pismanlik.bugun ben de senin gibi giresiz bir diyet gunu gecirmeyi planliyorum:) hadi hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…