- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.581
evet canım kilolar bir bir alınıyor.hiç fark etmeden 1 ayda 5 kilo fazlan oluveriyor...canım çok geçmiş olsun... aman dikkat diyeyim şuanda zaten fazla kilon olmadığı için 2 kilo göze batmaz ama böyle böyle alınmıyor mu işte o kilolar... lütfen dikkat et canım.. ben çok korkar oldum artık. emeklerin boşa gitmesin... arada haberleşelim
görüldüğü üzere yeterki isteyelim ve azimli olalım canım.....sağlıklı ve keyifli bir şekilde gidiyor kilolar....
Ablacim kosu bandinda yuruyorum yakladik 40 dakika haftada 3 gun.tabi biraz kilo verince daha artiracagim.ben ogretmenim sabah oldukca erken kalkiyorum yine okula yuruyoruk.okulda da elimden geldikce oturmuyorum.ufak ufak hareketler ama ise yarar diye dusunuyorum.bu arada kosu bandinda 200-250 kalori arasinda yakiyorum.spora başlamana çok sevindim canım....ne yaptın spor olarak kaç kalori harcadın
kopyalayabilirsin canım ;
ancak menü palaşımını kurallarımızdaki gibi yapalım lütfen....hangi öğünde ne yedik bilelim ve yorumlamamız daha kolay olur...sen yine kopyalayabilirsin ....kalori toplamınıda diğer arkadaşların menülerinde olduğu gibi menü sonunda paylaşırsın....
evet canım kilolar bir bir alınıyor.hiç fark etmeden 1 ayda 5 kilo fazlan oluveriyor...
bende spora bu azimle başladım bakalım.inşallah hava iyice soğuyana kadar parka gidicem.açık havada zevkli oluyor.gören herkes sen zaten iyice zayıfladın,hala niye spor yapıyorsun diyor.hepsi cahil,hangi birine laf anlatacağım ki...spor yapmayı seviyorum diyorum kısaca.seviyorum aslında,doğru.kilo alam korkum olmasa yinede heryere yürüyerek gider,yine hep merdiven kullanırdım.hareket gibisi yok....
valla bende korkuyorum...baskülde bu yaz gördüğüm en düşük kiloyu görmeden bu işin peşini bırakmayacağım....
bende 90 hedeflyorumEbet :) 60 olsun benim olsun diyorum ben :))
kaç değerlerin?kızlar kısır döngüye girdim yaaa... kanım düştükçe kan ilacı alıyorum kan ilacı aldıkça da kabız oluyorum, e kabız olunca da kilo vermem yavaş oluyobağırsaklara bir çözüm bulmam lazımmm. ilaç içmeme rağmen çok zorlanıyorum bazen... zeytinyağı içsem işe yarar mı? :44:
Ablacım benim kilo vermem durdu bu hafta her gün leslie 5 mile yapacağım direnci kırmak için fakat ne kadar etkili olur bilmiyorum. Kaçamak yapmadığım halde kocaman bir haftada 100 gr gitti. çok acımasızca. l
Bu arada nefsim öyle sağlamlaştı ki evde koca bir tencere yaprak sarması vardı. Annem bana bir tabak ayırmış.Gözlerime inanamadım. Anneme biraz kızdım niye bana kötülü yapıyorsun diye. Kaldır bunları nolur görmiyeyim dedim ve tadına bile bakmadım. O kadar uğraşıyorum çabam boşa gitti dedirtmem kendi kendime
Sakin birakma canim cunku ben o hatayi kizimin dogumundan sonra yaptim.hamileyken bile dikkat ederek 10 kilo aldim ve bitirdim ama sonrasinda 1 yil evdeydim ve nasilsa almam diyerek aldim basimi gittim ve her vermek istedigimde daha artti kilom sonuc 20 kilohusrannnnn ne olur dikkat et.ben de iyice zayiflayacagim.hep fit kalacagiz insallah:)
bende 90 hedeflyorum
kaç değerlerin?
wawww seni çok tebrik ediyorum böyle şeyleri duymak insana güç veriyor.
canım ferritinim 5 idi hemoglobin de 10
günaydınnnnnnn kızlar
keyifli ve az kalorili bir hafta diliyorum hepimize
hedef kilolarınızı belirtmişsiniz tşklr....dün çok yorgundum liste yapamadım bunun için...daha net görürdük listede....ortalama 1 kg hedefimiz bu hafta ve 0.6 kg de alt sınırımız....
merci bilgilerin yok cnm bende....eğer yarışmaya devam etmek istiyorsan ilk sayfadaki takım kurallarımızı okuyup kabul etmeni istiyorum...sonrada yaş,boy,kilo,hedef kilo ve bazal metabolizmanı yazarsan sevinirim....
edacım diyetisyen kontrolünde sin cnm muhakkak bir müdahelesi olacaktır....bana göre sporun etkisi gibi geliyor bakalım diyetisyen nasıl yönlendirecek.....birde dün verilen kilolara şöyle bir baktım 2 ayda 10 .8 kg vermişsin cnm çok iyi ve sağlık bir şekilde kilo veriyorsun....strese hiç gerek yok....
duygucum kabızlık çok zor özellikle diyettede çok yaşanır malesef ki senin ilacının yan etkisi .....
geçen bal demiştim ama doğal bal olursa çok daha iyi sabahları 1 çay kaşığı ye ve üzerine ılık su iç....birde kırmızı salçalık biber közle kahvaltıda bunu ye....kırmızı biberde çok rahatlatıyor....birde dünkü menünde sadece içeceklerden aldığın kalori biraz fazla cnm....nescafeyi süt ilaveli içsek daha iyi olur....
kızlar metabolizma durup kilo verememeye başladığımızda yani direnç kilomuza geldiğimizde yapılacak çok güsel 2 kür buldum :) onları yapıncak çok güsel kilo vermeye devam edicezbakalım kendim de denicem tıkandığımda. bir haftada kilo verememiş arkadaşımız olursa ona da önericem bu kürleri. şok diyet falan değiller. o tür şeylerden korkarım ben de çünkü :)
canım ben iğne maduru oldum.yoksa diyet modundan çok uzaklaşmamıştım.
dün akşamüstü de yine iğne vuruldum ve bugün iradem ogle yemeğinden sonar sıfıra indi.kendimi çok mutsuz hissediyorum.pazartesi 400-500 gr eksilmiş olacağımı düşünüyordum ( geçen hafta 4 gün ortalama 50 dakika yürüdüm.yediklerime çok dikkat ettim.saat 2-3 arası 2. öğünümü yiyip,8 gibi 1 kase yogurt yedim ama bugün bütün düzenim alt üst oldu.Neyse olan oldu,yapacak bir şey yok artık.bugün dükkanı kapadım.Allahtan akşam yeme huyum yok.bu saatten sonar rahatım.üşenmezsem sporda yapacağım.
yarın sabahtanitibaren sıfır kaçamaklı, bol sporlu günler beni bekliyor.bu 2 kilo üstüme yapışmadan gitmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?