- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.621
İşte bu günkü yediklerim
Sabah: Domates,beyaz peynir,yeşil ve kırmızı biber,çok az yağda yumurta,3 adet zeytin ve şekersiz çay,2 dilim cavdar ekmeği.
ara: Gec kahvaltı yaptığım için acıkmadım ve 1 parça bitter çikolata ile kahve (şekersiz) içtim.
öğle: 1 adet biber dolması,yarım su bardağı yoğurt ve yarım dilim ekmek
ara: 1 adet bitki çayı
akşam: 1 porsiyon bamya yemeği ve yarım kase yoğurt,1 dilim ekmek
Not: Çok acıkırsam 1 su bardağı yarım yağlı süt içeceğim çünkü bağırsakları çalıştırıyor ve tok tutuyor:)):44:
gayet güzel cnm....biber dolmasının yanına ekmek olmasaymış daha güzel olacakmış sadece.....
su:??
spor:????
toplam kalori:???
bu hafta gaza geldim bakalım nası olcak
çok güzel olacak canım.....
selam kardeş takım mutlu huzurlu ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
hoş gelmiş burcucummmm
SABAH
domates salatalık
Peynir bir kib kut az
Zeytin5 tane
Maydanoz
Tere
Roka bolca
Sekersiz cay 3 bardak
Ara
Sekersiz kahve
Ögle
Bol salata bir buyuk kase kadar diyim
Bir kase yogurt
2 dilim kep ek
Ara
Yeşilcay
Aksam
Bir kase tavuk corbası
Bir por nohut yemegi
2 bardak ayran
Ara
Meyve yicem
Yatmadan sirkeli su içerim
Kalori:947
Su:2.5 lt
Spor;leslie 3 mil
30 mekik 20 bacak calıştırma
Birazdan dısarı cıkcam yürürüm hafif tempoda
Bitki çayı; 3 kupa
gayet güzel canım....öğlenki ekmeğin 1 dilimi sabah kahvaltısında olabilirdi.....zeytin sayısıda biraz azaltılabilir
düzenli menü paylaşımı:
Selam ablacım.:)
Genel olarak bakınca verdiğim kilo iyi görünüyor:)
Diyetisyen bu hafta beni zorluyor.DEtoks yapacağız dedi ve mideye şenlik cebe zarar bir menüm var:)
Bu haftaki menüm
Sabah
1,5 dilim kepek/çavdar/tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
domates - salatalık - yeşillik
1 bardak sebze suyu TADI ÇOK GÜZELBu diyet olayı bitince tatlı krizleri için bire bir on numara yani. Ne gerek var marketten kutu meyve sularına al iç arkadaş. Ama bu kaç kalori bilmiyorum ben ( elma(yarım )+ananas(bir ananastan 5 dilim kestikten sonra kalan kısım+kabak(1 adet)+havuç(yarım adet)
Ara
2 dilim ananas
Öğle
120 gr et/tavuk/balık
salata (yağsız tuzsuz)
Ara 1
1 dilim ananas+1 ceviz
ara 2
2 dilim ananas
Akşam
9yk sebze yemeği
bir bardak light yoğurt
Ara
1 bardak sebze suyu(sabahkinin aynından) yatmadan 2 saat önce:)
Spor yapsam dedim yapma dedi ama ben biraz sporu arttırmayı düşünüyorum:)
edit: galiba benim tartım bozuldu
ananas ve sebze suyu dışında senin alışkın olduğun yeme düzeni canım...bakalım cumaya sonuç ne olacak....
selaammsss menümü paylaşıyorummm
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal) 62 kcal
0.25 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 66 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Kuşburnu Marmelatı (52 kcal) 52 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal) 130 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
5.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 135 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
2.00 x 100gr sazan balığı (125 kcal) 250 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 168 kcal
1.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal) 50 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 28 kcal
0.25 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal) 14 kcal
Alınan Kalori Toplamı1107 kcal
su:2 lt
çay: ısırgan otlu yeşil çay
spor: :18: yani yapmadım :)
canım peynirlerden biri fazla olmuş ....balık+salata
kızlar metabolizma durup kilo verememeye başladığımızda yani direnç kilomuza geldiğimizde yapılacak çok güsel 2 kür buldum :) onları yapıncak çok güsel kilo vermeye devam edicezbakalım kendim de denicem tıkandığımda. bir haftada kilo verememiş arkadaşımız olursa ona da önericem bu kürleri. şok diyet falan değiller. o tür şeylerden korkarım ben de çünkü :)
yazarsan seviniriz canım
görüldüğü üzere yeterki isteyelim ve azimli olalım canım.....sağlıklı ve keyifli bir şekilde gidiyor kilolar....
Ablacim kosu bandinda yuruyorum yakladik 40 dakika haftada 3 gun.tabi biraz kilo verince daha artiracagim.ben ogretmenim sabah oldukca erken kalkiyorum yine okula yuruyoruk.okulda da elimden geldikce oturmuyorum.ufak ufak hareketler ama ise yarar diye dusunuyorum.bu arada kosu bandinda 200-250 kalori arasinda yakiyorum.
süpersin canım
Kahvaltiya pizza lie basladimkardesim aksam almis yemedim kahvaltida baska bir sey yemeden sekersiz cayla 1 ince dilim pizza yedim(230 kalori) oglen 1 porsiyon bamya1 dilim cavdar ekmegi ve yarim su bardagi yogurt. Aralarda ise 2 fincan bitki cayi ve bol su. Simdiye kadari 650 kalori oldu.aksam salata ve izgara balik yiyecegim.amacim 1000-1100 kalori gunluk.kilom fazla oldugu icin diyetisyenim cok az kalorilik diyetler vermiyor.
spor ve egzersizle desteklersek güzel menü cnm...sadece kahvaltıda pizza biraz sıkıntılı olmuş......
menüde abartı yok cnm...%80 bitter arada sade kahveyle tüketebilirsiniz.....1-2 kare ama o kadar....bugün sabah kahvaltıya davetliydik.bnde patates kızartmasına yenilmedim.
menüm:sabah
1kk peynir
5-6 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
domates salatalık
1 küçük börek
sadece 1 dilim patates incecik onuda dalgınlıkla aldım geride bırakamadım
ara:sütlü kahve
2 parça bitter çikolata
2 parça yulaflı bisküvi
öğlen :yok
ara:1 koca bardak ayran
ara:1 mandalina
akşam:1 fırınlanmıs tavuk but
1 porsiyon haşlanmış domatesli dere otlu kabak yogurtlaması
1porsiyon çoban salata
2 kaşık yogurt
çikolata için ceza ödeyecekmiyim.eşim yakında yurtdısına gidecek en az 1 ay kalacak.cocuklar öğle uykusuna yatırınca bi kahve keyfi yapalım dedik kıramadım.cezama razıyım.kahvaltı cok gec oldu oyüzden öğle yemeği kaydı.dengelemek için ekmek ve bulgur pilavı vardı yemedim.