- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.821
canım özeline baktın mı?
Canım benim sakın kendini salma. Unutma diyeti beslenme alışkanlığın olarak düşün. Lütfen bırakma devam et diyetine. O kadar uğraştın boşa gitmesin...Kızlar merhabalar hepinize Üzgün oldugumu belirterek bu hafta da listede olamayacagimi söylemek durumundayim annemler bilgisayarimi servise gondermisler... ve inanilmaz derece yogun bi hayatım oldu ve aşırı yemek yemeye basladimkendimi toparlamaya calisicam verdiğim kilolari geri aldim resmen
Nerdeyse ayn kilodayız. Hep beraber vereceğiz gidecekler:)Kizlar ben 94 kilo ile basladim.92 ilk hedefim.1 ay sonra 88. 2 ay sonra 84 derken.........1 yil sonra ozgurlugume kavusacagim.yani istedigim her seyi giyecegim.sirf bir yerlerimi kapatmak icin degil sevdigim yakistirdigim icin giyecegim.yalniz yurumek istemiyorum bu yolda.silkinin kendinize gelin ve birlikte basaralim.badaran arkadaslar gibi biz de zaferimizi kutlayalim:)
evet canım... ama gelen giden yok:)
Bugün ku menum
Sabah.. 10 kasik special k
1 kupa nescafe
Ara
1 elma
Aksam
1.5 tabak beyaz fasulye
1 kase yogurt.
Sporu esim gelince yapicam.
Mesaj gece ye kadar 5 yaparim simdilik 3 sanırım.
Su. 1 litre
İste kizlar benim menum :
Sabah: cay domatrs maydonoz biber az peynir 1 cay kasigi bal 2 dilim ekmek 3 zeytin
Ara: 1 fincan neskafe
Ogle: yine kahvaltiliklar ve 1 dilim ekmek
Ara: yarim elma
Aksam: 100 gr et salata 1 kase tarhana corbasi
Su: 1 litre
Kalori: 986
Kızlar merhabalar hepinize Üzgün oldugumu belirterek bu hafta da listede olamayacagimi söylemek durumundayim annemler bilgisayarimi servise gondermisler... ve inanilmaz derece yogun bi hayatım oldu ve aşırı yemek yemeye basladimkendimi toparlamaya calisicam verdiğim kilolari geri aldim resmen
Sabah
1 poğaça (evde kendim yaptım)
5 zeytin
1 kk büyüklüğünde peynir
ince bi dilim kaşar
ara
198 kalorilik cikolatali gofret
öğle
yarım muz ve 1 bardak sütle muzlu süt yaptım icemedim içine 3-4 kaşık müsli karıştırdım yedim
ara
5 tane antep fıstığı
akşam
4 kasık pilav
3-4 kaşık tas kebabı
4 kasık yoğurt
su: 1 buçuk litre şimdilik
spor: yok
2 lt su bitti bineriye ve yedilcay içtimm
3 lt ye gıdıyoruö
Ablacm benimde eşim vardiyeli çalışıyo o yüzden öğünlerim karisiyo bi gün erken kalkıyorum bi gün geç kalkıyorum kendi evimdeki düzenim yok bizim evde yanı annemim evinde hep yemek saatleri aynıydı ama evlendim şimdi birbirine karıştı düzenimi oturtamadim bende ogunlerimi 3+3 Kuralini yapamiyorum menümude yazarken cekinerek yaziyorum :26:
geçmiş olsun ablacmbide benim morelim çok bozuk bugün tartıda 69u gördüm o kadar canım sıkılıyo ki kendimi hiç rahat hissetmiyorum göbeğim kocaman oldu eşimin yanımda da rahat hissetmiyorum kendimi otururken göbeğim katlanıyo eşim zayıf dümdüz karnı var onu gördükçe daha kötü hissediyorum kendimi bide bikaç sorunumuz daha var burda anlatmaya cekiniyorum hep morelim bozuk
keşke elimden bişey gelse coküzüldüm.rabbim sana sabır ve gönül ferahlığı nasip etsin.Kızlar ben şuan çok mutsuzum
Yazdıklarımı sadece yazmak için içimde kalmasın diye yazıyorum çünkü şuan yazmazsam anlatmazsam içimde kalacak.
Çok canım acıyor. Her seferinde sardığım yaramı babam tekrar tekrar kanatıyor. Ondan nefret ediyorum.Ölmesini istiyorum. Onun öldüğü gün ben yeniden doğacağım. Onun kadar iğrenç bir insan görmedim tanımadım. İnsan evladına neden kötü davranır. Burada çevremde görüyorum ne anne babalar var çocuklarının bir damla göz yaşıyla onlarda ağlıyor. Benim babam tekrar tekrar ağlatıyor. 2 dk sürüyor konuşması ama iyileşmem çok uzun sürüyor. Hep acım geçiyor sanıyorum ta ki bir sonraki konuşmasını yapana kadar. Sonra hiç bir şeyin geçmediğini iyileşmediğini görüyorum. Bela okumak istemiyorum döner dolaşır bana gelir ama ben bu adamdan ölesiye nefret ediyorum. Nefretim kinim geçmiyor bitmiyor tükenmiyor. İnsan kendi babasının evine fazlalık hisseder mi? Benim babam bizi istemiyor. Bizden nefret ediyor. Doğmayı yaşamayı ben seçmedim ailemi ben seçmedim ama artık dayanamıyorum. İlahi adalet bir türlü tecelli etmiyor. Hayatımı mahvetti hala ediyor. Bir saattir aralıksız ağlıyorum. Tüm kalbimle ölmesini istiyorum. Artık dayanamıyorum. İçim acıyor içim ama kimseye anlatamıyorum. Herkes babandır öyle söyleme demekten başka bir şey demiyor. Bu insan benim babam olamaz. Benim babam böyle olmamalı. Ben bu kadar güvensiz huzursuz büyümemeliydim. Hayatımı mahvetti geleceğimi mahvetti herşeyi yok etti. Çıldıracağım sanki.
Burayı işgal ettiğim için özür dilerim.
kuzun nasıl oldu kıyamam ben kuzulara bende 3 tane benim minnoşta akşam akşam öksürdü.Kızlar bugün erknden kayınvalideme gıttum
Menümm hepsi bahceden organık
Sabah
4 tane çeri dom
1 tane salatalık
Bir avuc maydanoz
1 has yumurta
1 kep ekm
Zeytin 4
Peynir bir kib kut kadar
Sekersiz 3 bardak cay
1 cay kasıgı bal
Ara
Yeşilçayy
2 ceviz
Ögle
Bir patlıcan dolması
Bir kase yogurt
Ara
Biberiye cayı
Aksam
Yarım kase mercımek corbası
1 kepce kuru fasulye tanesını yedım suyunu almadımm eger alsaydım mecbur ekmk yerım dıye
1 tane salatalık tursusu
Tatlı yedım sütlac 2 tatlı kasıgı
Ara
Sekersiz cay 3 bardak
7 tanefındık
Su:3 lt
Spor: minnoşumla ilgilendimm
Bitki çayı: biberiye ve yeşilçay
Kalori:1126
keşke elimden bişey gelse coküzüldüm.rabbim sana sabır ve gönül ferahlığı nasip etsin.
kuzun nasıl oldu kıyamam ben kuzulara bende 3 tane benim minnoşta akşam akşam öksürdü.
teşekkür mesajı yazmıştım ama gönderemedim demekki.
sorunum çözüldü nihayet :)))))))))
-------------------------------------
bi zahmet çözülsün yaw 3 tane form çaya :) sevindim hadi gözün aydın :)
canım sen jıllıan yapmıyor musun artık?
yooo yapıyorum...bugün 2/7'yi bitirdim misal... niyeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?