Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben 94 kilo ile basladim.92 ilk hedefim.1 ay sonra 88. 2 ay sonra 84 derken.........1 yil sonra ozgurlugume kavusacagim.yani istedigim her seyi giyecegim.sirf bir yerlerimi kapatmak icin degil sevdigim yakistirdigim icin giyecegim.yalniz yurumek istemiyorum bu yolda.silkinin kendinize gelin ve birlikte basaralim.badaran arkadaslar gibi biz de zaferimizi kutlayalim:)

Canım benim sakın kendini salma. Unutma diyeti beslenme alışkanlığın olarak düşün. Lütfen bırakma devam et diyetine. O kadar uğraştın boşa gitmesin...

Nerdeyse ayn kilodayız. Hep beraber vereceğiz gidecekler:)

mutlu akşamlar kızlar.....

bu hafta neden böyle karamsarlık moduna girdik anlamadım....takım olarak çok çok güzel başarılara imza atıyoruz kızlarve bunun bilincinde olalım ....takımın başarısı sizlerin bireysel başarılarınızla oluyor.....ve tekrar söylüyorum birşeyleri gerçekten doğru yapıyoruz ki bu oluyor....

Bugün ku menum
Sabah.. 10 kasik special k
1 kupa nescafe
Ara
1 elma
Aksam
1.5 tabak beyaz fasulye
1 kase yogurt.
Sporu esim gelince yapicam.
Mesaj gece ye kadar 5 yaparim simdilik 3 sanırım.
Su. 1 litre

mervecim suyu biraz daha arttırabilirisin cnm....menüne gelince bir süre diyet konusunda rahatlamak adına böyle devam et....bu şekilde doyduğunu söylüyorsun....benim için önemli olan şu an kilo almana etki olacak bir şeyin olmaması....

suyu arttırmaya çalışalım denizcim...kilo vermede en etkili şey su+ egzersiz canım....
kahvaltı:
öğle zorunlu oldu sanırım....onun dışında iyi ....birde öğünlerine yoğurtta ilave edersen çok daha iyi olur cnm.....
egzersiz:??

sakın bırakma pelincimm...başlangıç kilonuda geçersin.....aman dikkat et....ve biran önce gel artık....

spor neden yok hilalcim.....bence bir an önce başla canım....kendini çok daha iyi hissedeceksin...birde geçen yazacaktım unuttum.....insan çeyizindegötürmezmi yahu....hani yarışıyorduk....benimki baş köşede duruyor herzaman....kaşar çok kalorili cnm....çok sık tüketmemeye çalış....eğer yersende normal kahvaltıda diğer peyniri yemeden tüket cnm...diyette çeçil peynirini deneyebilirsin....abur cubur olarakta bitter çiko,çubuk kraker ve galeta türü şeyler tüketebilirsin....

2 lt su bitti bineriye ve yedilcay içtimm
3 lt ye gıdıyoruö

.

sadece gece yemelerine ve de abur cubura dikkat edersen sorun olmaz cnm....

bu tür şeyleri yaşamamak için diyetimize dikkat edip egzersizlerimizi aksatmazsak o göbiş te yanlardaki fırlamalarda gidecek cnm...
biraz gayret gerisi gelecekk zaten....

Grubun en kucugu geri donmus bulunmakta (umarim hala kucugumdur )
Bugun doğum günüm 1 yas daha buyudumm :)
Burasi bana iyi gelmedi aninda grip oldum birde biliyosunuzdur adet olmadigimdan ilac alıyordum o yarin biticek ve ondan sonraki gun tahminen regl olucam berbat durumdayim hem kasiklarim agriyo hem basim hem bogazlarim olcem valla ilk zamandan okula gidemedim titriyorum resmen

Diyetime tabii ki uydum :) ortalama hep 1200 kalori aliyorum daha fazlasini almayi beceremiyorum zaten persembe guni kutlama yapmistik pasta yedim yinede 1200u gecmedim beynim sartlanmis gibi
Ama kilomda artis var sebebi regl olcak olmam olabilir 10 ay oldu galiba hatırlamıyorum o kadar zamandir iste adet olmadigimdan nasil bir duygu olduğunu bile unutmusum 3 kilo kadar fazla çıkıyorum karnim o kadar sis ki evli olsam hamileyim derim regl olmazken daha mutluydum sislik yok agri yok
3 kilonun sebebi sadece odem degildir kabizim her seyi denedim yok olmuyo ileri derece kabiz ilan ettim kendimi karin sisligimin fazla olma sebebi de o olabilir her seye ağlıyorum bugun bile agladim millet diyo dogum gununde aglayan kiz napiyim ya aa hormanel bi kere
Atarlaniyorum agliyorum guluyorum belim agriyo valla hic begenmedim ben bu olayi

Kızlar bugün erknden kayınvalideme gıttum
Menümm hepsi bahceden organık
Sabah
4 tane çeri dom
1 tane salatalık
Bir avuc maydanoz
1 has yumurta
1 kep ekm
Zeytin 4
Peynir bir kib kut kadar
Sekersiz 3 bardak cay
1 cay kasıgı bal

Ara
Yeşilçayy
2 ceviz

Ögle
Bir patlıcan dolması
Bir kase yogurt

Ara
Biberiye cayı

Aksam
Yarım kase mercımek corbası
1 kepce kuru fasulye tanesını yedım suyunu almadımm eger alsaydım mecbur ekmk yerım dıye
1 tane salatalık tursusu
Tatlı yedım sütlac 2 tatlı kasıgı
Ara
Sekersiz cay 3 bardak
7 tanefındık
Su:3 lt
Spor: minnoşumla ilgilendimm
Bitki çayı: biberiye ve yeşilçay
Kalori:1126

keşke elimden bişey gelse coküzüldüm.rabbim sana sabır ve gönül ferahlığı nasip etsin.

kuzun nasıl oldu kıyamam ben kuzulara bende 3 tane benim minnoşta akşam akşam öksürdü.

benim içinde diet açısında pek iç açıcı olmadı.ne bulduysam yemek zorunda kaldım ama az yedim.
sabah:3 dilim domates
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
4-5 çatal omlet yağsız peynirden
1 kaşık kahvaltılık acılı biber

ara:kahve
5 badem
4 yulaflı

öğle:diet kraker

ara:yok
önümde börek vardı yemedim eşime yedirdim

ama börekten yine kaçamadım akşamda börek vardı menüde
eltim geldi en kolay hazur yufkadan börek oldu bende yağ yerine maden suyu kattım yumusak oldu
sadece 1 dilim yedim
yanına yiyebilmek için bol salata ve yogurtlu bi sebze vardı adını unuttum onu yedim.

su 2 lt olmustur
akşamı erken yedik börekde yiyince şeker benia cıktırdı
tarcınlı süt ve bi kaç bademle 3 yulaflı yedim çok pişmenım cumaya kadar hedefimden hala vazgecmedim.

kızlar ben daha alışamadım kalori hesaplamaya.daha dogrusu vakit bulamıyorum.beni bu ara idare edin olurmu

keşke elimden bişey gelse coküzüldüm.rabbim sana sabır ve gönül ferahlığı nasip etsin.

kuzun nasıl oldu kıyamam ben kuzulara bende 3 tane benim minnoşta akşam akşam öksürdü.

Su an iyi orman havası iyi geldi köy gibi biyerde oturuyolar hayvanları falan var kayınvalıdemlerın işte kedileeeri köpekleri inek tawuk horoz tam bi çiftlik
Bugun bol bol c vitamini takviyesi yaptım kızıma mandalina suyu içirdim
Deniz suyu kullandım burnu için onunla oynadım cok terlettim ve hemen ılık bi duş aldırdım o arada hayvanları falan tanıtmaya calıstım kendi çapında iletişim kurdu hastalıgını unuttu şu an ben salya sümük yatoyorum o horuull horull uyuyo ablasıı )
Şükür düzeldii
Tavuk corbası falan yaptımm babannesi sırf onun için tavuk kesti organîk olsun diye allah razı olsunn
Cok saol senın bızdıgada acıl şifalar diliyorum rabbimden

-------------------------------------

gördüm ki gördüm kii :)) edacım canım sen kendine odaklanmalısın... yapacak bir şey yok malesef... kendin kiraya da çıkacak kadar iyi maddi durumun olduğunu düşünmüyorum bu sebeple bu adamı çekmek zorundasın... minimum nasıl etkilenirsin ona bakacaksın... sen kendine kendi hayatına, kendi yeni hayatına odaklanmaya çalış... o konuşurken sen başka şeyler düşünmeye çalış dinleme onu... belli bir yerden sonra savunma mekanizması o konuşurken onu dinlememyi çok kolay yapmayı becereceksin inan bana... kendini zayıflamış düşün mesela :) hayaller kur... ve hayata daha da asıl... kendin için neyi iyi yapabilirsin onu düşün... bu hayat senin...kimsenin bu hayatı mafetmesine izin verme, bu baban da olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…