- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.781
dünkü menüm
sabah
domates
salatalık
2 kk peynir
çay
2 dilm ekmek
ara 1 incir
öğlen
1 kase yoğurt
haslanmıs tavuk gögüs yedim biraz
ara 1 incir
akşam
biraz kabak kavurması
biraz pırasa
2 dilim ekmek
1.5 kase yoğurt
ara
1 kahve
1 elma
1 de soda elmanın kabuklarını icine attım elmalı soda oldu biraz da limon koymuştum azck eksi oldu :) :)) ben çoğu zaman meyvenin suyunu veya kabugunu sodanın icine koyarım hazır meyveli almaktansa böyle daha kalorisiz
kalori 898
su 3 lt
spor 2 saaat yürüyüş + leslıe 3
mesaj 20
çay 2 bardak kusburnu
13 aylık bebegim grip oldu yha
Cocugum bu sabh cok halsiz ve ateşli kalktı grip olmus yawrum cok aciz aglıyo sürekli
Paylasımlarım eksik olabılır lütfen mazur görün ;((
dünde benim önümden neler gecti kremalı tatlılar şerbetli tatlılar o güzel egzersizi yaptım kafamı bir saga bir sola cevirdim
kızlar dün baya moralim bozuldu ...takımdan ayrılışlara çok üzülüyorum ;çünkü herkesin istediği kiloya ulaşıp ,başarı hikayesini yazıp o şekilde bu serüveni bitirmesini istiyorum....
bazende ayrılışlara içerliyorum....biryerlerde birşeyleri eksikmi yapıyorum diye....ta en başından bu yana takım başarımız çok çok güzel kızlar....bunun hazzıyla cesaretleniyorum ancak bu tür ayrılmalar olunca sebebi ne olursa olsun moralim bozuluyor....
neyse elbet takımımız tam olarak rayına oturacak ve hepiniz başarı hikayelerinizle burdan mezun olacaksınız....
kimler sonuna kadar burda bunu bilmek isterim kilomu vericem ve gururla başarı hikayemi yazıp mezun olucam diyenler kimler
insanlarda ısrar etmese ne güzel olacak.Hayır dediğin için tebrikler.Alışmaya başladık değil mi hayır demeye?
bence görevini gayet iyi götürüyorsun.olur öyle şeyler diyet olayında insan bazen gaza geliyor ama bir yerde tıkanıyor azcık bozunca cesareti kırılıyor.ben yapamamlar başlıyor.bende uzun süredir diyeti düşünüyordum ama hazır olmadan buraya gelmek istemedim çünkü başlayıp yapamıyorum diyerek insanları etkilemek istemedim.kızlar dün baya moralim bozuldu ...takımdan ayrılışlara çok üzülüyorum ;çünkü herkesin istediği kiloya ulaşıp ,başarı hikayesini yazıp o şekilde bu serüveni bitirmesini istiyorum....
bazende ayrılışlara içerliyorum....biryerlerde birşeyleri eksikmi yapıyorum diye....ta en başından bu yana takım başarımız çok çok güzel kızlar....bunun hazzıyla cesaretleniyorum ancak bu tür ayrılmalar olunca sebebi ne olursa olsun moralim bozuluyor....
neyse elbet takımımız tam olarak rayına oturacak ve hepiniz başarı hikayelerinizle burdan mezun olacaksınız....
kimler sonuna kadar burda bunu bilmek isterim kilomu vericem ve gururla başarı hikayemi yazıp mezun olucam diyenler kimler
kızlar dün baya moralim bozuldu ...takımdan ayrılışlara çok üzülüyorum ;çünkü herkesin istediği kiloya ulaşıp ,başarı hikayesini yazıp o şekilde bu serüveni bitirmesini istiyorum....
insanlarda ısrar etmese ne güzel olacak.
bence görevini gayet iyi götürüyorsun.olur öyle şeyler diyet olayında insan bazen gaza geliyor ama bir yerde tıkanıyor azcık bozunca cesareti kırılıyor.ben yapamamlar başlıyor.bende uzun süredir diyeti düşünüyordum ama hazır olmadan buraya gelmek istemedim çünkü başlayıp yapamıyorum diyerek insanları etkilemek istemedim.
Deniz ablacim merhaba.. ben sizi topigi sevdim yalniz ben uc ogun ara ogun yapamıyorum ve bunu yapmayinca kendimi kötü hissediyorum ve eleştiri alıyorum. Üzülüyorum tabiki sağlıklı olani yapmıyorum fakat kilo verince düzgün bi sekilde beslenmek istiyorum yoksa olmuo veremiyorum. Bu kural olmasa bende kalmayı cok isterdim. Ama tabi ben kötü ornekk olmayim siz saglikli verin kilolarinizi. Ama deniz abla musadenle bu hafta cuma kilo bildirimi yapmak istiyorum. Eda da yapar mi demiş zaten. Sorun olmaz sa
Canım ben sen pes etme, kilo vermen durmasın diye 3+3 yap diye direttim. Kesinlikle senin tercihin. Eleştiri değilde senin için doğru olanı yapman için söylemiştim ben. Zaten artık bir kere söyledikten sonra ısrarla üstüne basmıyorum. Benim yüzümden vazgeçiyorsan sakın geçme. İster 2 öğün yersin ister 10 öğün. Ben sadece doğru bildiğimi söylüyorum ki herkes öğrensin faydalansın diye. Lütfen benim yorumlarım için vazgeçiyorsan geçme takımda kal... Burada amaç kilo vermek nasıl olacağını sen bilirsin elbette...
Canm ya ben onu kural diye biliyorum ama öyle degilse kalayim tabi .
Canm ya ben onu kural diye biliyorum ama öyle degilse kalayim tabi .
slm kızlar ne çok kaynatmissınız oku oku bitiremedim :)
bugün kendimi çok halsiz hissediyorum üsüyorum
merhaba canım.....öncelikle vazgeçmemeni isterim ve mutlu olurum buna
sanırım diyet seni biraz bunalttı ve + kurallar vs sıkıldın....bu da gayet doğal ama vazgeçiş için bir sebep olmamalı....burda amacımız sadece eleştiri değil ki zaten yorumlarımda eleştiri değilde tavsiye ve de fikir yönünde genelde...çünkü bu zor aşamalradan 1 yıl öncesinde bende geçtim...aç kalmak mücadele etmek hem diyetle hem dış etkenlerle ama istikrarlı olunca inan herşey yoluna giriyor....
3 ana öğün + 2(3) ara öğündeki amacı takım kuralı baskısı olarak görme ;niye böyle bir kural var diye düşünürsen o baskıyı atlatırsın.....öğün atlamamaktaki amaç vücudu aç bırakıp yeme krizleri yaşamamak ve metabolizmayı yavaşlatmamak için canım....
ama şuan bir çoğunuz okuyor ve çalışıyor zaman zaman aksaklıklar ve düzensizlikler olsada herkez şuanda diyetini bir düzene oturtmuş durumda şuan bana göre....
biz seni çok seviyoruz ve takımda kalıp başarı hikayenle örnek bir şekilde mezun olmanı istiyoruz canım.....
aynen canım havalardan .....birde boynum tutuldu kaç gündür
cok tesekkürlerr deniz ablacımm aminn inş.. oğlumda simdilik bişey yok oturtular yerine sislik morarma falan yok cok sükür..çağlacım tüm ailene ce yavrucuğuna çok çok geçmiş olsun canım ....allah en kısa zamanda şifalar versin inşallah.....
mervecim pıtırcığına çok geçmiş olsun canım ....havalar değişti hemen grip saldını başladı büyük küçük....bir an önce iyileşyin yine annesiyle da da da leslie yapsın kuzucuğun
edacım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim tatlım sende iyiki takımı ilk açtığımdan bu yana yanımdasın ....bu şekilde istekli ve azimli olman beni senden daha çok heyecanlandırıyor inan canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?