- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.801
merhaba canım.....öncelikle vazgeçmemeni isterim ve mutlu olurum buna
sanırım diyet seni biraz bunalttı ve + kurallar vs sıkıldın....bu da gayet doğal ama vazgeçiş için bir sebep olmamalı....burda amacımız sadece eleştiri değil ki zaten yorumlarımda eleştiri değilde tavsiye ve de fikir yönünde genelde...çünkü bu zor aşamalradan 1 yıl öncesinde bende geçtim...aç kalmak mücadele etmek hem diyetle hem dış etkenlerle ama istikrarlı olunca inan herşey yoluna giriyor....
3 ana öğün + 2(3) ara öğündeki amacı takım kuralı baskısı olarak görme ;niye böyle bir kural var diye düşünürsen o baskıyı atlatırsın.....öğün atlamamaktaki amaç vücudu aç bırakıp yeme krizleri yaşamamak ve metabolizmayı yavaşlatmamak için canım....
ama şuan bir çoğunuz okuyor ve çalışıyor zaman zaman aksaklıklar ve düzensizlikler olsada herkez şuanda diyetini bir düzene oturtmuş durumda şuan bana göre....
biz seni çok seviyoruz ve takımda kalıp başarı hikayenle örnek bir şekilde mezun olmanı istiyoruz canım.....
ben sana yardımcı olmak isterim istersen özeldende yazabilrisin.geçmiş olsun ablacmbide benim morelim çok bozuk bugün tartıda 69u gördüm o kadar canım sıkılıyo ki kendimi hiç rahat hissetmiyorum göbeğim kocaman oldu eşimin yanımda da rahat hissetmiyorum kendimi otururken göbeğim katlanıyo eşim zayıf dümdüz karnı var onu gördükçe daha kötü hissediyorum kendimi bide bikaç sorunumuz daha var burda anlatmaya cekiniyorum hep morelim bozuk
ben sana yardımcı olmak isterim istersen özeldende yazabilrisin.
ben sana yardımcı olmak isterim istersen özeldende yazabilrisin.
Canim bide evlimisin sen soracağım şey evlilikle ilgili
:))evli ve 3 cocukluyum.hemde aile hekimiyim.zaten tahmin ettim evlilikle ilgili oldugunu yardımcı olabilecegimi sanıyorum.şimdi işteyim çıkmammlazım eve gececm.yazabilrisen cevap yazarım.
canım şey konuları hani evlenince bişeyler yaşarsınya hani herkes evlendiği gece bişey yaşar ama bikaç hafta sonra iiyileşir ama ben iyileşemiyorum olmuyo yapamaıyorumçağlacım yavrunun iyi olmasına çok sevindim canımonlar iyi sağlıklı olsun önemli olan o.....canım sen geçen hafta izinli idin ,bu hafta ve önümüzdeki hafta ya kadar izinlisin zaten...ama fırsat buldukça gel canım özledik seni.....
hilalcim çok tşklr cnm...bir kaç güne geçer umarım...üşüttüm bende biraz nanemolla oldum şu sıralar
yardımcı olabileceğimiz birşeyşe söyle canım .....
kızlar elimimzden geldiğince ve bildiklerimiz dahilinde birbirimize fikirler vererek yorum yaparak destek oluyoruz ....burda neşemizide sıkıntımızıda paylaşıyoruz ve çözüm bulmaya çalışıyoruz.....diyet konusunda tekrar üstüne basarak söylüyorum ;sıkıldığınızda kendinizi rahatlatın ve ufakta olsa töleranslar verin...bunları paylaşın size etkilerini yazın....başka türlü yürümez zaten...
hilal bilir eski takımımdan....hergün yediğim 2 kare %80 bitter çikomvardı +öğleden sonra süt ilaveli nescafe ve 4 yulaflı bisküvim +diet colam .....bunlar normalde diyet listelerinde eleştiri konusu olan gıdalar ancak ısrarla bunların bana etkilerini yazıyordum ve pişman olarak değilde bana verdiği mutluluğu ve rahatlatıcılığından bahsediyordum....
burda sizler kendi düzeninizi birazda kendiniz oturttunuz zaten buna dikkat ettinizse sık sık dile getiriyorum....
ve dikkatten kaçmaması gereken en önemli unsur ;birşeyleri demek ki doğru yapıyoruz ki her hatfa çok güzel ve sağlıklı kilolar veriliyor ....
şimdi bu üzerimizdeki duygusallığı ve motivasyon düşüklüğünü atalım ve yine takımımıza ve diyetimize dönelim....haydi toparlanalım ve canlanalım kızlar....
[ı]kızlar dün baya moralim bozuldu ...takımdan ayrılışlara çok üzülüyorum ;çünkü herkesin istediği kiloya ulaşıp ,başarı hikayesini yazıp o şekilde bu serüveni bitirmesini istiyorum....
Bazende ayrılışlara içerliyorum....biryerlerde birşeyleri eksikmi yapıyorum diye....ta en başından bu yana takım başarımız çok çok güzel kızlar....bunun hazzıyla cesaretleniyorum ancak bu tür ayrılmalar olunca sebebi ne olursa olsun moralim bozuluyor....
Neyse elbet takımımız tam olarak rayına oturacak ve hepiniz başarı hikayelerinizle burdan mezun olacaksınız....
Kimler sonuna kadar burda bunu bilmek isterim kilomu vericem ve gururla başarı hikayemi yazıp mezun olucam diyenler kimler[/ı]
ben ben ve yıne ben
Deniz abla bu arada cok saol inş iyilesir bebegımm
Morelım bozuk oluyo yawrumu gorunce
Sabahkınden daha iyi hslszliği gitti sukurolsun
beeeennn :)))
süpersinnnn!!!! bu iradeyi her zaman gösterebilirsin ve de gösterebiliriz umarım :) kendini dahtesekkurleretmelisin... yiyenleri görüp sen o kadar kaloriyi almadığın için kendini mutlu hissetmelisin :) böyle düşünmek gerek bence... hafif, mutlu ve huzurlu hissetmek gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?