Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Denizcim, zordeğil gerçekten hevesli ve istekliydi, iyi de kilo veriyodu ben bıraktığını duyunca çok şaşırıp üzüldüm... onun 3 öğün yapamamasının sebebi sanırım çocuğunun olması... bi kalkıyo kahvaltı yapıyo sonra çocuktu evdi yemekti derken hooop akşam oluyo. düzenini oturtabilmiş değil henüz. bence öğle yemeği yerine örnek yiyebileceği şeyler söyleyelim ona... örneğin 2 bardak ayran içsin yanında da ceviz yesin 3 tane falan veya dil peyniri yumurta yiyebilir... bunlar onu hem uğraştırmaz hem de zaman kaybettirmez hemenceceik yiyip içip güne kaldığı yerden devam edebilir... ona ve hatta öğün atlamak zorunda kalanlara o günü kurtaracak pratik çözümler bulalım derim ben...

ben sana yardımcı olmak isterim istersen özeldende yazabilrisin.

Canim bide evlimisin sen soracağım şey evlilikle ilgili

:))evli ve 3 cocukluyum.hemde aile hekimiyim.zaten tahmin ettim evlilikle ilgili oldugunu yardımcı olabilecegimi sanıyorum.şimdi işteyim çıkmammlazım eve gececm.yazabilrisen cevap yazarım.

çağlacım yavrunun iyi olmasına çok sevindim canımonlar iyi sağlıklı olsun önemli olan o.....canım sen geçen hafta izinli idin ,bu hafta ve önümüzdeki hafta ya kadar izinlisin zaten...ama fırsat buldukça gel canım özledik seni.....

hilalcim çok tşklr cnm...bir kaç güne geçer umarım...üşüttüm bende biraz nanemolla oldum şu sıralar
yardımcı olabileceğimiz birşeyşe söyle canım .....

kızlar elimimzden geldiğince ve bildiklerimiz dahilinde birbirimize fikirler vererek yorum yaparak destek oluyoruz ....burda neşemizide sıkıntımızıda paylaşıyoruz ve çözüm bulmaya çalışıyoruz.....diyet konusunda tekrar üstüne basarak söylüyorum ;sıkıldığınızda kendinizi rahatlatın ve ufakta olsa töleranslar verin...bunları paylaşın size etkilerini yazın....başka türlü yürümez zaten...

hilal bilir eski takımımdan....hergün yediğim 2 kare %80 bitter çikom vardı +öğleden sonra süt ilaveli nescafe ve 4 yulaflı bisküvim +diet colam.....bunlar normalde diyet listelerinde eleştiri konusu olan gıdalar ancak ısrarla bunların bana etkilerini yazıyordum ve pişman olarak değilde bana verdiği mutluluğu ve rahatlatıcılığından bahsediyordum....

burda sizler kendi düzeninizi birazda kendiniz oturttunuz zaten buna dikkat ettinizse sık sık dile getiriyorum....

ve dikkatten kaçmaması gereken en önemli unsur ;birşeyleri demek ki doğru yapıyoruz ki her hatfa çok güzel ve sağlıklı kilolar veriliyor ....

şimdi bu üzerimizdeki duygusallığı ve motivasyon düşüklüğünü atalım ve yine takımımıza ve diyetimize dönelim....haydi toparlanalım ve canlanalım kızlar....

Sabah
1 poğaça (evde kendim yaptım)
5 zeytin
1 kk büyüklüğünde peynir
ince bi dilim kaşar

ara
198 kalorilik cikolatali gofret

öğle
yarım muz ve 1 bardak sütle muzlu süt yaptım icemedim içine 3-4 kaşık müsli karıştırdım yedim

ara
5 tane antep fıstığı

akşam
4 kasık pilav
3-4 kaşık tas kebabı
4 kasık yoğurt

su: 1 buçuk litre şimdilik
spor: yok

canım şey konuları hani evlenince bişeyler yaşarsınya hani herkes evlendiği gece bişey yaşar ama bikaç hafta sonra iiyileşir ama ben iyileşemiyorum olmuyo yapamaıyorum anladınızmı bilmiyorm ama

2 lt su bitti bineriye ve yedilcay içtimm
3 lt ye gıdıyoruö

ben ben ve yıne ben

Deniz abla bu arada cok saol inş iyilesir bebegımm
Morelım bozuk oluyo yawrumu gorunce
Sabahkınden daha iyi hslszliği gitti sukurolsun

Bugün ku menum
Sabah.. 10 kasik special k
1 kupa nescafe
Ara
1 elma
Aksam
1.5 tabak beyaz fasulye
1 kase yogurt.
Sporu esim gelince yapicam.
Mesaj gece ye kadar 5 yaparim simdilik 3 sanırım.
Su. 1 litre

Canim zaten takima katildiktan sonra kendimi cok iyi hissediyorum.iyi ki aranizdayim.iyi ki diyete basladim.motiven icin tesekkurler kendimi daha da iyi hissediyorum.

İste kizlar benim menum :
Sabah: cay domatrs maydonoz biber az peynir 1 cay kasigi bal 2 dilim ekmek 3 zeytin
Ara: 1 fincan neskafe
Ogle: yine kahvaltiliklar ve 1 dilim ekmek
Ara: yarim elma
Aksam: 100 gr et salata 1 kase tarhana corbasi
Su: 1 litre
Kalori: 986

Kızlar merhabalar hepinize Üzgün oldugumu belirterek bu hafta da listede olamayacagimi söylemek durumundayim annemler bilgisayarimi servise gondermisler... ve inanilmaz derece yogun bi hayatım oldu ve aşırı yemek yemeye basladim kendimi toparlamaya calisicam verdiğim kilolari geri aldim resmen

Lutfen yapmayin boyle pofuduk sakin birakmayin kendinizi bakin ben sizden azim ve moral aliyorum .birlikte hepsinin ustesinden gelecegiz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…