• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:53: var mı öyle bi ihtimal??? :53:

bence yok :) ama oğlumdada bence yoktu:) ama bu sefer daha cok olmaması lazım:) aayyy cok fenayım ben adetime 2 gün falan waar duygusal olarak coktumm herseyi yiyesim waar kocamı 1 kasık suda bogasım var:D

bence yok :) ama oğlumdada bence yoktu:) ama bu sefer daha cok olmaması lazım:) aayyy cok fenayım ben adetime 2 gün falan waar duygusal olarak coktumm herseyi yiyesim waar kocamı 1 kasık suda bogasım var:D

:1: ya ben de hamile kaldığımda süpris olsun istiyorum aslında. öyle planlı programlı hiç hoş değil ya :)
ben de pazartesi günü adet olucam, 4 günüm falan var... şiştim çok kötü:( hiç sevmiyorum bu zamanları yaa :37:

Sabah
Haslanmış yumurta
2 dilim ekmk kep
Bi çk bal
Bi çk marmelat
Domates yarım
Salatslık bir
Sekersz 3 cay
Ara
7 otlu cay
Ögle
Tavuk suyu corba
Salata
Elma
Ara
Yeşilçay
Akşam
Patates haslaması
Kızlar baska bişi yıyemim bnlarda zorla
Mîdem çok fena yarın daktıra gıdebılırım:))
Kalori:792
Su:2 ye tammlcam
Bitki çatı:2 kupa
Mesaj;7
Spor:5 mile
düzenli menü paylaşımı::46::34:
kahvaltı gayet güzel merce ancak ya bal yada marmelat iki bir öğün için fazla...
öğle öğününde iyi...
ara öğünlerinde sana enerji ve de tokluk hissi verecek gıdalardan alırsan daha iyi hissedersin kendini ve kalori miktarınıda böylece dengelemiş olursun...
akşam sıkıntılı direk karbonhidrat almışsın ,sanırım bunu mide rahatsızlığın için böyle yaptın....

Merhaba arkadaslar dünki ve bu günki menülerimi paylasayim. Ne yazikki 2 gündede spor yapamadim :50:

1 Ekim menüsü:

Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek, kk beyaz peynir, 1 domates
Ara I: Müsli ve 100g yogurt, 1 elma
Ögle-Aksam (Gec yedigim icin 2 ögünüm olmus oldu :44:): 1 porsiyon brüksel lahanasi yemegi, 1 dilim ekmek, 1 porsiyon salata, Havuc
Ara II: Mandalina, 2-3 bisküvi ve filtre kahve

Toplam kalori: 955
Cay: 2 bardak yesil cay

2 Ekim menü:

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, 2 sahanda yumurta, 20g peynir, salatalik, domates, roka
Ara I: 1 elma, 2 bisküvi
Ögle: Sebze haslama (kabak, havuc), yogurt
Aksam: 1 porsiyon etli bamya yemegi, yesil salata
Ara II: Kuru erik (5 adet)

Toplam kalori: 938
Cay: 2-3 bardak

merhaba fatma....öncelikle paylaşımların çok ama çok az ....:19:
öğünlerine tek olarak bakarsak gayet iyi ancak eksik öğün ve dengesiz besleniyorsun ki biz bunu kesinlikle yapmıyoruz.....:34:
su:????:20:
spor:?????:20:

2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 10 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Fırın Köfte (275 kcal) 275 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal) 116 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal) 36 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal) 33 kcal
Alınan Kalori Toplamı1049 kcal

Su: 2.5 lt
çay: yeşil çay, karafilli tarçınlı çay, ısırgan otlu 9lu çay
spor: jillian 3/2

yoğundum kızlar kusura bakmayın hiç giremedim

kalori toplamın gayet güzel duygu...sporunuda yapmışsın....yalnız hangi öğünde ne yediğini yaz lütfen....latte yerine süt ilveli nescafe yada sade türk kahvesi içersen çok daha iyi olur diye düşünüyorum....
paylaşım ::19:

:1: ya ben de hamile kaldığımda süpris olsun istiyorum aslında. öyle planlı programlı hiç hoş değil ya :)
ben de pazartesi günü adet olucam, 4 günüm falan var... şiştim çok kötü:( hiç sevmiyorum bu zamanları yaa :37:

sorma yaaa hadı gelsın gıtsın 3gun gecsın yıne dewam edeyım kılo wermeye kaldım boyle ben

kızlar bu hafta listeye yeni girecek arkadaşlar geçen cuma ki kilolarını yazsınlar....durumlar nasıl bu hafta 1. liğe oynuyormuyuz.....

kızlar bu hafta listeye yeni girecek arkadaşlar geçen cuma ki kilolarını yazsınlar....durumlar nasıl bu hafta 1. liğe oynuyormuyuz.....

ya ben cok kotuyum ya hayatımda duzgun giden bişe yok yada ben gormuorum.. azalmıoda bu aralar kılolar artık adet olcam dıyemı nıye bılmıorum aglıcam walla

Hoşgeldin Deniizzz :21: benim mens dönemime 4 gün var malesef şiştim :50: onun dışında biraz kaçamak yaptım bu hafta o sebeple benden hayır gelmez sanırım :43:

inr]kızlar bu hafta listeye yeni girecek arkadaşlar geçen cuma ki kilolarını yazsınlar....durumlar nasıl bu hafta 1. liğe oynuyormuyuz.....[/B][/I]

Vallahi ablacim gecen hafta hedef kilonun altina inerek 2.1 kilo verdim ve 91.9 oldum ama bu haftayi neredeyse yatakta gecirdim ve cok fazla verdihimi zannetmiyorum.sagolsun Eda yardimci placak bana ve gelecek cumaya 8 li rakamlari insallah gorecegim.yine de motivadyonumu bozmamaya calisiyorum:(

sabah
*2 dilim kepeklı ekmek
*cay
*50gr koy peynir
*domates
ara
*yarım kase yogurt,turk kahvesi
öğle
*1 dilim ekmek
*tavuklu sehriye corbası
aksam
*2 dilim ekmek
*1tabak barbunya
*yarım kase yogurt
ara
*2 ceviz

toplam kalorı 1156
su:2lt
spor yapamadım bugun ameliyat gunuydu butun gun bekledik ameliyathane kapısında:s
bıtkı cayı:1 kupa

opuorummm

bu haftaki listemiz kızlar....cumaya güzel haberler almak ümidiyle:16:

***14. TAKIM 329. ETAP ***

Valkyrie89 : (89.9/ / / %)
cglaa16 :(68/ / / %)327.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 2'ye bölündü.
Ryeo:(61.6/ / / %)
Ftm86: (77/ / / %)

Humeyrasağlam: (67.2/ / / %)
morkurbaga: (60.2/ / / %)
mutlulukperisii: (77.6/ / / %)
prettygirl59 :(
?/ / / %)
edia :(
?/ / / %)
kelebekolacam:(
?/ / / %)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

Son düzenleme:
ya ben cok kotuyum ya hayatımda duzgun giden bişe yok yada ben gormuorum.. azalmıoda bu aralar kılolar artık adet olcam dıyemı nıye bılmıorum aglıcam walla

öyle demiyelimde...gerginlik var diyelim çağla....aynı durum bende de var çünkü:27:

Hoşgeldin Deniizzz :21: benim mens dönemime 4 gün var malesef şiştim :50: onun dışında biraz kaçamak yaptım bu hafta o sebeple benden hayır gelmez sanırım :43:
hoşbuldummmmm ...tşklr:21:duyguuu:16:
umarım cumaya + olarak yansımaz....bol bol su içip bitki çayını ihmal etmezsen faydası olur bu dönemde....

Vallahi ablacim gecen hafta hedef kilonun altina inerek 2.1 kilo verdim ve 91.9 oldum ama bu haftayi neredeyse yatakta gecirdim ve cok fazla verdihimi zannetmiyorum.sagolsun Eda yardimci placak bana ve gelecek cumaya 8 li rakamlari insallah gorecegim.yine de motivadyonumu bozmamaya calisiyorum:(

umarım faydasını göreceksin ....listelerin..sonuçta profesyonelce hazırlanıyor....gerçi kişiye özel hazırlanıyor ama ;denemekten zarar gelmez...

Deniz abla bu arada hosgeldin.:)))
hoşbuldummm denizzz:21:tşklr:16:

sabah
*2 dilim kepeklı ekmek
*cay
*50gr koy peynir
*domates
ara
*yarım kase yogurt,turk kahvesi
öğle
*1 dilim ekmek
*tavuklu sehriye corbası
aksam
*2 dilim ekmek
*1tabak barbunya
*yarım kase yogurt
ara
*2 ceviz

toplam kalorı 1156
su:2lt
spor yapamadım bugun ameliyat gunuydu butun gun bekledik ameliyathane kapısında:s
bıtkı cayı:1 kupa

opuorummm

ekmekler biraz fazla geldi bana:akşam yemeğinde 1 dilim olabilirdi çağla:34:
düzenli menü paylaşımı::46::34:

kızlar bir şey sorucam da...
sabah kahvaltısında sadece bir bardak süt içsem ve bir tane incir yesem tok tutar mı öğlene kadar?

Gunaydinn
Ay ben bugunu cuma sandim gozler yari acik girdim buraya cuma olmadigini gordum geri yattim :D
Uzun zamandir giremiyorum okulda çok zorlandim adapte olamadim sanirim noldu bilmiyorum felsefe beni zorluyor :( dusunme olayi degil kişilerin düşünceleri zorluyo beynim çok calisti galiba 10da uyuyorum hep :(
Aksatmak istemezdim burayi zaten tum gun okuldayim derste ya da arkadaslarla onlarin yaninda giremiyorum sonra dinlenirken elim telefona gitmeyince unutuyorum

Rapor veriyim :) demiştim ya arkadas gofret almis ondan onceki gun 2 saat spor yapmıştım gofreti aldim herkese dagittim bana anca iki tane kaldi :D hani az kalsinda yemiyim diye dagitsam kimse almaz ama yinede 2 saat yaptim sporu ertesi gun kalkamiyodum nerdeyse :( yorgunluk sebebimde bu galiba ama cok eglendim pisman degilim yine olsa yine yaparim :D

Duygu eger 9da kalkip kahvaltiyi 10-11 gibi yapcaksan tutar elbette ama 7de kalkip 8-9da yapicaksan hayatta tutmaz oglen kriz gelir

günaydınlarr olsun!!!

ryeo evet canım 7de kalkıyorum en geç 9 da kahvaltımı yapmış oluyorum... ah biraz daha erken kalkabilsem... bir yarım saat daha... ama kışa giriyoruz ya hepten mümkün değil... yataktan zorla kalkıyorum çoğu zaman geç kalmaya başladım hatta. hiç enerjim yok valla :63:

umarım faydasını göreceksin ....listelerin..sonuçta profesyonelce hazırlanıyor....gerçi kişiye özel hazırlanıyor ama ;denemekten zarar gelmez...

Ablacım. Bizim işyerinde bir kız var. 55 - 56 kilo civarında o da aynı diyetisyene gidiyor. Onunda menüsü neredeyse aynı. Yani kısaca 3+3 şeklinde beslenme standart. Yiyeceklerde standart. Sanırım kilo verimi azaldığından özel detoks yaptırıyor. Onu da detoks diye ayrıca paylaşırım arkadaşlarda ona göre kilo vermnesi durdu mu uygularlar. Diyetten çok sağlıklı beslenme programı olduğundan sanırım herkes uygulayabilir durumda...

iyiym kuzucum ben dyet gidiyo gitmiyo gibi zaaflarım yeniliyorum zaten kilolar gitmiyo tatlım bende hipotiroidi var sanırım ilerledi doktora gitcem işte bi ara kaptanlar gidince hep öle oluyo ya takımlar toplanmıyo bi türlü

Ay canım benim pes etme. Git doktoruna. Olmazsa tek seferlik falan bir profesyonele danışssan olmaz mı ? :26:

cumaya 1 gün kala moraller yerde ....neden kızlar ne oldu böyle....paylaşımlarda sıkıntılı:19: ,irili ufaklı kaçamaklar:20:....hoşbulmakla beraber:21: sıkı yönetim ilan edilmiştir:27::47:

Hoşgeldin ablacım. Ben elimden geleni yaptım ama beceremedim bu sefer toparlayamadım kimseyi üzgünüm:14:

2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 10 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Fırın Köfte (275 kcal) 275 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Caffe Latte (Soya Sütü İle) (116 kcal) 116 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal) 36 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal) 33 kcal
Alınan Kalori Toplamı1049 kcal

Su: 2.5 lt
çay: yeşil çay, karafilli tarçınlı çay, ısırgan otlu 9lu çay
spor: jillian 3/2

yoğundum kızlar kusura bakmayın hiç giremedim

Güzel menü kalori miktarını aşağıya çekebildiğin için tebrik ediyorum. :46:

Benimde heryerim şişti sanki bu hafta hiç kilo veremedim. Halbuki diyetisyen benden bu hafta 1,800 gram bekliyor. 1 kilo olursa yine iyi :14:

Bende oynamıyoruz. :27:
%30 performansın altında kalmazsak öpüp başıma koyacağım. :43:

yaa noldu bu havalara böyle yaa spor yapcam beeen azcık gunesı göreyımde enerjım gelsın:))

vallahi ablacim gecen hafta hedef kilonun altina inerek 2.1 kilo verdim ve 91.9 oldum ama bu haftayi neredeyse yatakta gecirdim ve cok fazla verdihimi zannetmiyorum.sagolsun eda yardimci placak bana ve gelecek cumaya 8 li rakamlari insallah gorecegim.yine de motivadyonumu bozmamaya calisiyorum:(

kalkış
1 bardak ılık su
07:30 sabah:
1 bardak ligth süt
6 yk nesfit(sade)
1 porsiyon meyve

10:00 ara:
1 porsiyon meyve

12:00 öğle :
150 gr et/tavuk/balık (ızgara,buğlama, haşlama / yağ ilavesiz )
salata(yağsız )
1 bardak light ayran

14:00 ara:
1 porsiyon meyve

16:30 ara2:
1 porsiyon meyve + 6 fındık
19:30 akşam:
1 yumurta ile yapılmış yağsız menemen
1 dilim light/kepekli/ çavdar tam buğday ekmeği
salata(yağsız )
21:30 ara: (bunu eğer geç yatıyorsan(23:00-24:00) yemelisin aksi halde yeme)
1 porsiyon meyve

2 bardak yeşil çay+ 1 bardak ısırgan otu çayı (aktardan alabilirsin. 10 dk demleyerek yapılıyor.)

haftada 3 gün sade soda içiyorsun.

Back
X