- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.461
Ablacım. Sende kız. Ramazanda terelelli olduğundan hatırlıyorum.
Burcun ne ablacım?
Geçen hafta sen gidince herkesin kopası geldi takımdan
Ablacım ben dün uyardım herkesi lütfen erken bildirim yapın diye. İnş çabucak sonucu öğreneceğiz.
Bu arada sonuç listesi hazırlama sırası bizde. :18:
benim sinirli anlarım en son hadde geldiğinde patlama halinde oluyor edacım....bu konuda bir türlü geliştiremedim kendimi...ya patlarım yada çeker giderim modunda yani
aslında bekarken böyle değildim içimdekini çok rahat dışa vurur eser gürlerdim ancak hayat insanı bu şekle de sokuyor ne yazık ki sabır ve anlayışı son hadde kadar bekliyorsun ne yazık ki....
bendeniz balık burcuyum....her ne kadar karamsarlık , alınganlık gibi özellikleriyle gündeme gelsede zevk,hırs ve azim , istikar konusunda kendime çok güvenirim...yükselenim ne bilmiyorum....yani bu konuda beni yönlendiren çeken ne merak ediyorum
evet listeyi biz hazırlıyoruz bu hafta :18:cumartesi 12 'ye kadar paylaşmamız gerekiyor....aman yarın burda ol eksik birşeyler yapmıyalım
Bende sabırlı olmaya çalışsamda ya gözlerim ya sesim yada sözlerim herşeyi dışarı vuruyor. Bu nedenle insanlar genelde benden uzak durur. Ben çok ukala bir insanmışım.Bilmiyorum belkide öyleyimdir.
Akrep ? Başak? Boğa(belki) Öncelikle benim aklıma akrep geldi. Hiç balık insanı gibi değilsin.
dediğim gibi edacım sabır zamanla insanda değişen bir özellik....bazen ben bile kendime şaşırıyorum bu konuda ama böyle....burdaki püf nokta insanların bunu suistimal etmemeleri....diyeceksin ki ettirmemek lazım ...oda ne yazık ki şu zamanda pek mümkün olmuyor...
şimdi insanlar anlayış ve de sağduyu yönünden çoğunlukla zayıflar malesef...bir nevi hep bana hep bana
sevinsem mi üzülsem mi burç tahminin konusunda bilemedim...ama seviyorum ben kendimiinsan kendini sevmese çatlarmış benimkide o misal
bugün de merveden ses çıkmıyore :)
acayip üşüyorum ben ya... yoğurdun içine zerdeçal zencefil tarçın koyup yiyorum... insanlrdaki etkisi ya sıcak basmış zencefilden dolayı ya da tuvalete zor yetişmişler bağırsakları çok iyi çalıştırdığı için ama bende 2si yönünden de tık yok ya... ben niye böyleyim? normal insanlar günde en az bir defa şanslılar da 2 defa tuvalete çıkmalıymış ama nerdeeee.... ben de sürekli bundan bahsediyo gibi olucam kusura bakmayın ama napiyim benim de derdim bubu durum tabi kilo vermeyi de zorlaştırıyor... lanet olası ....
eee? afiyet olmadı mı daha? ben de spor yapayım bari madem kimse yok
bende yapsaam yaaa
Menümm
Sabah
Tost lor peynlrli
Domates çeri 4
Salatalık
Zeytin 5
Sekersz cay 3
Ara
Birkase yogurttt
Ögle
Salata bol yeşillijli ve limnlu
Tavuk fırında göguss 3 kofte kadat
Bir bardak ayrann
Ara
Tarcınlı sütt
Aksam
Mercimek cırbası
Domates salatası
Pilav yapmıştım ama yiyemedim
Kalori:895
Su:1.5 mlesef
Bitkiayı: şimdi yeşilcay iççem
Spor:leslie 2 mil yapabildim
Kızlar hafta bbasından berı aşırı midem bulanıyor ve istifar ediyorumm
Bole pilav makarna türü gorunce midem daha cok bulanıyo onlardan yersem içinden yag fıskıracak gıbi geliyoo
İnanın bugun bunları zor yedimm
Ac kalmımm diyee ama ne fayda avayip istifar ediyorum kalıyorm bilemem yaniii
herkese merhaba.bence haftaya birinciolacaz bu hafta cogunluk regl olacak haftaya balon gibi söneriz.bende bugün yarın olacam.dört gözle bekliyorum.
ben dün öğleden beri berbat durumdayım hafta başı 2 kızım hastaydı onlar iyileşti derken dün eve geldim oğlum ateşlendi kustu ishal oldu.ateşini cok zor düşürdüm.tam onun ateşi düştü uyudu eşim bir girdi lavoboya kus kus adım bogazından kan geldi.dün gece onların başında nöbetteydim.oğlumun ateşi içten oluyor dıştan 37yken kulak içi 39u geciyor.korkuttu beni duşa soktum ilaç verdim soydum vs anca düştü.sabah gidip 2 gün izin aldım hastalarımı devrettim eve geldim.eşim yattı.oğlumun yeme problemi dışında daha iyi.malum reglde yakın aynen böyleyim
Tamamdır canımm bu hafta bunu uyguluyorum yarın sabahtan itibaren:)))kalkış
1 bardak ılık su
07:30 sabah:
1 bardak ligth süt
6 yk nesfit(sade)
1 porsiyon meyve
10:00 ara:
1 porsiyon meyve
12:00 öğle :
150 gr et/tavuk/balık (ızgara,buğlama, haşlama / yağ ilavesiz )
salata(yağsız )
1 bardak light ayran
14:00 ara:
1 porsiyon meyve
16:30 ara2:
1 porsiyon meyve + 6 fındık
19:30 akşam:
1 yumurta ile yapılmış yağsız menemen
1 dilim light/kepekli/ çavdar tam buğday ekmeği
salata(yağsız )
21:30 ara: (bunu eğer geç yatıyorsan(23:00-24:00) yemelisin aksi halde yeme)
1 porsiyon meyve
2 bardak yeşil çay+ 1 bardak ısırgan otu çayı (aktardan alabilirsin. 10 dk demleyerek yapılıyor.)
haftada 3 gün sade soda içiyorsun.
herkese merhaba.bence haftaya birinciolacaz bu hafta cogunluk regl olacak haftaya balon gibi söneriz.bende bugün yarın olacam.dört gözle bekliyorum.
ben dün öğleden beri berbat durumdayım hafta başı 2 kızım hastaydı onlar iyileşti derken dün eve geldim oğlum ateşlendi kustu ishal oldu.ateşini cok zor düşürdüm.tam onun ateşi düştü uyudu eşim bir girdi lavoboya kus kus adım bogazından kan geldi.dün gece onların başında nöbetteydim.oğlumun ateşi içten oluyor dıştan 37yken kulak içi 39u geciyor.korkuttu beni duşa soktum ilaç verdim soydum vs anca düştü.sabah gidip 2 gün izin aldım hastalarımı devrettim eve geldim.eşim yattı.oğlumun yeme problemi dışında daha iyi.malum reglde yakın aynen böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?