- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #94.421
mutlu günler kızlar...
Ben de varım deyip dahil olabiliyor muyuz gruba :))
Mutlu günler BLUEDENİZ
nasıl dahil olayım ben şimdi, bugünden itibaren yazayım mı menulerimi filan?
kızlar bir şey sorucam da...
sabah kahvaltısında sadece bir bardak süt içsem ve bir tane incir yesem tok tutar mı öğlene kadar?
Gunaydinn
Ay ben bugunu cuma sandim gozler yari acik girdim buraya cuma olmadigini gordum geri yattim
Uzun zamandir giremiyorum okulda çok zorlandim adapte olamadim sanirim noldu bilmiyorum felsefe beni zorluyordusunme olayi degil kişilerin düşünceleri zorluyo beynim çok calisti galiba 10da uyuyorum hep
Aksatmak istemezdim burayi zaten tum gun okuldayim derste ya da arkadaslarla onlarin yaninda giremiyorum sonra dinlenirken elim telefona gitmeyince unutuyorum
Rapor veriyim :) demiştim ya arkadas gofret almis ondan onceki gun 2 saat spor yapmıştım gofreti aldim herkese dagittim bana anca iki tane kaldihani az kalsinda yemiyim diye dagitsam kimse almaz ama yinede 2 saat yaptim sporu ertesi gun kalkamiyodum nerdeyse yorgunluk sebebimde bu galiba ama cok eglendim pisman degilim yine olsa yine yaparim
Duygu eger 9da kalkip kahvaltiyi 10-11 gibi yapcaksan tutar elbette ama 7de kalkip 8-9da yapicaksan hayatta tutmaz oglen kriz gelir
Ablacım. Bizim işyerinde bir kız var. 55 - 56 kilo civarında o da aynı diyetisyene gidiyor. Onunda menüsü neredeyse aynı. Yani kısaca 3+3 şeklinde beslenme standart. Yiyeceklerde standart. Sanırım kilo verimi azaldığından özel detoks yaptırıyor. Onu da detoks diye ayrıca paylaşırım arkadaşlarda ona göre kilo vermnesi durdu mu uygularlar. Diyetten çok sağlıklı beslenme programı olduğundan sanırım herkes uygulayabilir durumda...
Ay canım benim pes etme. Git doktoruna. Olmazsa tek seferlik falan bir profesyonele danışssan olmaz mı ? :26:
Hoşgeldin ablacım. Ben elimden geleni yaptım ama beceremedim bu sefer toparlayamadım kimseyi üzgünüm
Güzel menü kalori miktarını aşağıya çekebildiğin için tebrik ediyorum.
Benimde heryerim şişti sanki bu hafta hiç kilo veremedim. Halbuki diyetisyen benden bu hafta 1,800 gram bekliyor. 1 kilo olursa yine iyi
Bende oynamıyoruz.
%30 performansın altında kalmazsak öpüp başıma koyacağım.
yaa noldu bu havalara böyle yaa spor yapcam beeen azcık gunesı göreyımde enerjım gelsın:))
okudum ve kabul ediyorum.
hhheeey nabıosuuunuzz yendimi öğle yemekleriii
kış sporuna alıştır kendinihafta sonundan sonra biraz ısınacak sanırım....
ben şimdi kaçıyorum yemeğeacayip acıktım
ısınsınn yaa bayramda istanbulda bogazda teknede dugun var ve ben cok kalın bi elbise almadım yaa donarım walla:))
afiyet olsunn ben gec yaptım kahvaltıyı 2ye dogru yicem sanırımm
herkese selamlar kızlar =)
adım selin 22 yaşındayım. boyum 160 cm,kilom 70. ilk hedefim 10 kg vermek.
bazal metabolizma hızım 1950
midem yandığı için hala öğle yemeği yiyemedim. hafiften bi reflü problemim var da malesef
Selam selin hoşgeldin.
Ben eda. Kaptan yardımcısıyım.
Bazal metabolizma hızını nereden hesapladın bana biraz çok geldi de.:26:
diyetarkadasim.com a üye olup oradan bakabilir günlük menülerinin kalorilerini takip edebilirsin...
bazal metabolizma hızım 1510
midem yandığı için hala öğle yemeği yiyemedim. hafiften bi reflü problemim var da malesef
bazal metabolizma hızım 1510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?