Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkes bayram telaşında sanırım.bende nihayet kadındogumcuma gittim.kadın olmak ne zor ya.bugün kendim için birşeyler baktım ama içine girdiğim beden moralimi bozdu almadım.bende kilo bölgesel.basen ağırlıklı.

Umarım tüplerini bağlattırmadın veya bağatmayı düşünmüyosun canım ya...
Ben hala adet olamadım. Yarın bir hafta olacak teat yaptım dün ama negatif çıktı ama bi şüphe var hala içimde:18:
Biz de yarın yola çıkıcaz herkeslere iyi bayramlar şimdiden...

Ayy kızlarr nerdesiniz yha kuz duygu neolur hamiş olsann bn bile hamile kalmk istıyorummm valla ama bebegim küçük
Hsyırlısı
Yasemincm bisi sorcam dogum kon hapını birgün kullnmayıp ertesi gun kullnmaya baslarsan korunmuş oluyomusn yıne birde afedersin dkpntrol hapı kullanırken ilişkide korunman gerekıyo mu ayrıca yoksa gerekmesmi

Canm kan testi yaptır kesin sonuç alırsın

Ablacım her zaman bizi ziyaret et lütfen.
Ne zaman istersen geri gel
Bayramın mübarek olsun.

Umarım hep beraber aynen devam edeceğiz. İnş yine takım güzelce devam edecek.

Teşekkürler canım.

Cok sasirdim deniz abla... eda cok iyi bir kaptan olucak bundan eminim ayni senin gibi... bizi birakma ama ugra sık sık olur mu ?

Bencede deniz abla sık sık gel lütfen

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Herkes bayram moduna girmiş galiba.
Herkesin bayramı mübarek olsun... İyi bayramlar dilerim.
Lütfen tatlıları abartmayalım vee lütfen kilo almış olarak dönmeyelim.
Hayır diyebilecek kadar güçlüyüz artık.
Hepinizi öpüyorum.

yok duygucum bağlatmadım.spirale hiç sıcak bakmıyordum,son dogumda kist var felan demişti drum.bi gidip baktırayım olursa spiral taktırayım dedim.yok kist deditaktı walla.iyi mi yaptım bilmiyorum.ah canım ben ne kadar kafayı yedim gecen hafta yaşamayan anlayamaz.en küçüğü 9 aylık 3 yumurcak,bana kalsa ben 5 te isterim cok seviyorum ama çalışıyorum eşim hala öğrenci ve yanımda bile değil.

mervecim o durum biraz tehlikeli.almadıgın gün hemen yumurtlama olabilir.ve gebe kalabilirsin.öyle bir durumda o ay extra korun bence.öyle hapı unutup kalanı cok gördüm.

Herkese baklavasiz boreksiz bayramlar diliyorum kendinize iyi bakin :) 76kgla giriyorum bayrama erkek arkadasimda geliyor bu çarşamba ooh heheh :)

Canım yok ya biz hapla korunmuyoduk eşin korunuyodu... Normalde bir gün sonra adet görmem gerekirken birlikte olduk. O yüzden hiç ihtimal vermedim tehlikeli olabiliceğinie hala da vermiyorum ama 8 gün geçti. Geç yumurtlama olabilir diyenler var ama bu kadar tesadüf olabilir mi bilmiyorum ki... Beklemedeyim ya... Belirsizlik çok kötü...

Herkeslere iyi bayramlar!!! Bol bol et yiyin tatlı yemeyin :)
Kayınvalidem en sevdiğim tatlı kabak tatlısı ve ev baklavası yapmış:18:
İrademle savaştayın. Yemedim diyemem yiyorum ama daha fazla abartmamak için uğraşıyorum :))

Bayramımızı en güzel eda etmek dilegiyle
Kurban bayrAmı kutlu olsun........

Canlarım bnm nassınz bakayımm ben geri dönüşümü 70 olarak yapcem heralde)))
Kawurma baklava sarma nasıl yenmezkîii abartmadan yicemm
Bayramm yaniii

Kızlarrrr napıyosunuz? Nasıl geçiyor bayram?? Ben malesef kısamıyorum ya önce kayınvalidem şimdi annem ancak evimegittimde dikkat edebilicem. Sadce kilo almamaya çalışıyorum bu süreçte. İnşallah becerebilieim
Bu arada 8. Gün gecikmenin sonunda hasta oldum ama o kadar yoğun oluyorum ki öyle böyle değil...İçtiğim tüm kan ilaçları buna gitti ya resmen :))

Neyse öperim sizleri... Şimdi annemle kahve keyfi yapıcaz

Kızlar nasılsınızz
Bnm bayramm biraz kötü
Kızım cok hasta oldu
İstifar ediyo ateşi var ayriyeten bide grip oldu daha deminde farkettim ki saglı sollu 2 tane dişi cıkıyor azı dişlerinden
Yani siz düşünün inş geçer dua edin kızım için

Evime dönüş tolundayım kızlar!!! Bayram bayram dedik bayram da geldi geçti beaa... Umarım hepimiz en az zararla atlatmışızdır:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…