- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.081
İstanbuldayim beeeennnnn:)))
İstanbuldayim beeeennnnn:)))
.zor olmaz olur mu.3 yıldır ayrıyız.bi keresinde 3 ay hiç gelmedi.zor değilmi 1bucuk ay ayrı kalmaak ya... bence 7kilo falan verirsinn ve farkedilir tabikii
herkes bayram telaşında sanırım.bende nihayet kadındogumcuma gittim.kadın olmak ne zor ya.bugün kendim için birşeyler baktım ama içine girdiğim beden moralimi bozdu almadım.bende kilo bölgesel.basen ağırlıklı.
Umarım tüplerini bağlattırmadın veya bağatmayı düşünmüyosun canım ya...
Ben hala adet olamadım. Yarın bir hafta olacak teat yaptım dün ama negatif çıktı ama bi şüphe var hala içimde:18:
Biz de yarın yola çıkıcaz herkeslere iyi bayramlar şimdiden...
kızlar dün akşam edayla konuştuk durumu izah ettim ve takımın kaptanlığını üstlendi sağolsun....
bu ay net paketimiz doluyor ,telden net kullanmıyorum...sonrasıda muallakta ....
acısıyla tatlısıyla 3 ay geçti takımı açalı ve her hafta çok güzel sonuçlar aldık bunun mutluluğunu ve gururunu yaşamak çok güzel bir duyguydu benim için ve devamıda bundan sonrasında sizlerle gelecek....
hepinizin kurban bayramınıda şimdiden kutluyor ;
sağlık ve sevgiyle kalın diyorum.....
Senin için cok üzüldüm gitmene
Edaya cokk sewındimm yenii kaptanımızz)
Ay bnm içime bişi oldu yhaaa
Gercekten çok üzüldüm ama ne garip dimi
Yüzünü bile görmedigim insana cok baglanmışımm ;((((((((((((((((
Deniz abla herşey için saol ;(((
Sanada mutlu bayramlar ablaa
Teşekkürler canım.aaa çok şaşırdımbugünkü sessizliğğinden belliydi zaten :) hay allah ya... bu gidiş tam gidiştir geri dönüşün olmaz senin kesin ben de üzüldüm gerçekten... neyse herkes için hayırlısı olsun...
Edacım sana da hayırlı olsun canım :)
Cok sasirdim deniz abla... eda cok iyi bir kaptan olucak bundan eminim ayni senin gibi... bizi birakma ama ugra sık sık olur mu ?
yok duygucum bağlatmadım.spirale hiç sıcak bakmıyordum,son dogumda kist var felan demişti drum.bi gidip baktırayım olursa spiral taktırayım dedim.yok kist deditaktı walla.iyi mi yaptım bilmiyorum.ah canım ben ne kadar kafayı yedim gecen hafta yaşamayan anlayamaz.en küçüğü 9 aylık 3 yumurcak,bana kalsa ben 5 te isterim cok seviyorum ama çalışıyorum eşim hala öğrenci ve yanımda bile değil.
mervecim o durum biraz tehlikeli.almadıgın gün hemen yumurtlama olabilir.ve gebe kalabilirsin.öyle bir durumda o ay extra korun bence.öyle hapı unutup kalanı cok gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?